Εγω εχω αυτή την έκδοση και δεν μου το έχει εμφανίσειΤελευταία έκδοση εφαρμογής για ott 1.8.3 (11059)
Η ρύθμιση της ανάλυσης γίνεται > ρυθμίσεις -> ποιότητα βιντεο
Την ώρα που παίζει το κανάλι πατάς βελακι κάτω, πηγαίνεις Ρυθμισεις , και ενώ παλιά υπήρχε μόνο η επιλογή αυτόματα, πλέον υπάρχει και επιλογή άλλων.Εγω εχω αυτή την έκδοση και δεν μου το έχει εμφανίσει
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Δεν χρειάζεται. Αν έχεις φτάσει τις 7 (με πακέτο extra συσκευών) ή 5 (χωρις extra) συσκευές και πας να προσθέσεις επιπλεον, θα σε ρωτήσει ποια από τις ηδη συνδεδεμένες θέλεις να καταργήσεις.Υπάρχει τρόπος να δει κανείς ποιες συσκευές είναι "δηλωμένες" στην εφαρμογή;
Έγινε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το είχε αυτό πριν αλλά όχι έτσι ακριβώς. Έλεγε αυτόματαΤην ώρα που παίζει το κανάλι πατάς βελακι κάτω, πηγαίνεις Ρυθμισεις , και ενώ παλιά υπήρχε μόνο η επιλογή αυτόματα, πλέον υπάρχει και επιλογή άλλων.![]()
Επίσης παρατήρησα πιο γρήγορη απόκριση του δέκτη, στα κανάλια κτλ.
Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την ώρα που παίζει το κανάλι πατάς βελακι κάτω, πηγαίνεις Ρυθμισεις , και ενώ παλιά υπήρχε μόνο η επιλογή αυτόματα, πλέον υπάρχει και επιλογή άλλων.![]()
Επίσης παρατήρησα πιο γρήγορη απόκριση του δέκτη, στα κανάλια κτλ.
Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ισχύει, στο shield που έχω δεν το έχει βγάλειΚαι εμένα. Μάλλον είναι μόνο για το box
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Καλησπερα! Χρονια συνδρομητης μεσω δορυφορου, ηρθε η ωρα αναννεωσης του συμβολαιου.
Αν εχει καποιος την καλοσυνη να μου πει με δυο λογια τα πλεονεκτηματα ωστε να κανω την μεταβαση στην υπηρεσια
εναντι του δορυφορικου και να μην διαβαζω τοσες σελιδες πισω στο νημα θα το εκτιμουσα.
Ταχυτητα εχω 50αρα και πιανω 47-48 οποτε δεν εχω θεμα.
Αποψή μου είναι να κρατήσεις το δορυφορικό με όση έκπτωση μπορείς να πάρεις και να ενεργοποιήσεις το OTT δωρεάν σε mi tv box. Κερδισμένος θα βγεις.
Η δωρεάν ενεργοποίηση δεν είναι μόνο για 3 μηνες;
Τελικά ποιο δινουνε πιο φτηνά, το δορυφορικό ή το ip και ποιο έχει πιο καλή ποιο6 εικονας;
Το Cosmote TV GO έχει καταργηθεί και στην θέση του είναι το OTT. Οι πελάτες δορυφορικοί μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν το OTT αντί του GO με περισσότερα προνόμια. Βλέπουν όλα τα κανάλια του πακέτου που έχουν στην δορυφορική πλην των τοπικών, ενεργοποιούν την εφαρμογή σε 5 συσκευές αλλά βλέπουν μόνο από δτην μια, έχουν δωρεάν το OTT όσο έχουν και την δορυφορική.Η δωρεάν ενεργοποίηση δεν είναι μόνο για 3 μηνες;
Τελικά ποιο δινουνε πιο φτηνά, το δορυφορικό ή το ip και ποιο έχει πιο καλή ποιο6 εικονας;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.