Nέα Cosmote IP TV - OTT

Η αλήθεια είναι ότι σε διακοπή ίντερνετ για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς να δεις ταινία. Αυτό είναι το κυριότερο μειονέκτημα του ΟΤΤ

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αντίστοιχα κι όταν έχει κακοκαιρία, όπως εχθές στην βόρεια ελλάδα, όταν έχεις δορυφορικό χάνεται το σήμα. Κάθε τεχνολογία έχει τα συν και πλην

καλημερα στην παρεα , εγω εχω δορυφορικο full στα 22euro και fiber 200mbs οπτικη , εχω συνδεσει τις 3 TV SMART SAMSUNG στο ΟΤΤ με ethernet και η εικονα και στο 4Κ ειναι super χωρις σπασιματα σε ολους τους αγωνες μεχρι τωρα. Εγω συνιστω η συνδεσεις να ειναι με ethernet

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το Cosmote TV GO έχει καταργηθεί και στην θέση του είναι το OTT. Οι πελάτες δορυφορικοί μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν το OTT αντί του GO με περισσότερα προνόμια. Βλέπουν όλα τα κανάλια του πακέτου που έχουν στην δορυφορική πλην των τοπικών, ενεργοποιούν την εφαρμογή σε 5 συσκευές αλλά βλέπουν μόνο από δτην μια, έχουν δωρεάν το OTT όσο έχουν και την δορυφορική.

Ωραιος! Ευχαριστώ!

Το Cosmote TV GO έχει καταργηθεί και στην θέση του είναι το OTT. Οι πελάτες δορυφορικοί μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν το OTT αντί του GO με περισσότερα προνόμια. Βλέπουν όλα τα κανάλια του πακέτου που έχουν στην δορυφορική πλην των τοπικών, ενεργοποιούν την εφαρμογή σε 5 συσκευές αλλά βλέπουν μόνο από δτην μια, έχουν δωρεάν το OTT όσο έχουν και την δορυφορική.
Δεν έχει καταργηθεί. Το φθινόπωρο. Όπως λες ισχύει μόνο για τους πελάτες της δορυφορικής. Όσοι έχουν το tv go ως αυτόνομη υπηρεσία θα περιμένουν.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν έχει καταργηθεί. Το φθινόπωρο. Όπως λες ισχύει μόνο για τους πελάτες της δορυφορικής. Όσοι έχουν το tv go ως αυτόνομη υπηρεσία θα περιμένουν.
Δεν υπάρχει go σαν αυτόνομη υπηρεσία. Εκτός εάν εννοείς κάτι άλλο.
Πλεον η κατάργηση έχει και το migration των πελατών του παλαιού iptv έχει ανέβει και το site συν ότι όπως έμαθα από το 13888 που μίλησα πριν 3-4 ημέρες οι εκπρόσωποι έχουν ενημερωθεί από 14/7 ότι η εφαρμογή του go είναι πλέον discontinued και πελάτες που ζητούν troubleshooting για ενδεχόμενα προβλήματα που έχουν με το go, θα ενημερωνονται για την μη υποστήριξη της εφαρμογής και θα προτρεπονται να προχωρούν στο migration.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Υπάρχει go σαν αυτόνομη υπηρεσία, όσοι το είχαν και έληξε θα ενημερωθούν για να κάνουν ΟΤΤ mini packs, ενώ όσοι έχουν δέσμευση θα την έχουν μέχρι να λήξει και μετά θα ενημερωθούν για μεταφορά.

Οι iptv πελάτες με την λήξη του συμβολαίου τους θα ενημερώνονται για το ΟΤΤ, και αυτοί μέχρι τη λήξη τους δεν επηρεάζονται.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Υπάρχει go σαν αυτόνομη υπηρεσία, όσοι το είχαν και έληξε θα ενημερωθούν για να κάνουν ΟΤΤ mini packs, ενώ όσοι έχουν δέσμευση θα την έχουν μέχρι να λήξει και μετά θα ενημερωθούν για μεταφορά.

Οι iptv πελάτες με την λήξη του συμβολαίου τους θα ενημερώνονται για το ΟΤΤ, και αυτοί μέχρι τη λήξη τους δεν επηρεάζονται.

Τα περισσότερα standalone όπως λεγόντουσαν έχουν λήξει οπότε τρέχει ήδη καμπάνια αποσυσχετισης και καταχώρησης mini OTT .
Το δεύτερο ισχύει αλλά εγώ αναφερομουν στο go που ηταν καταχωρημένο κάτω από τους πελάτες IPTV οι οποίοι δεν είχαν την δυνατότητα migration όπως οι πελάτες sat. Τώρα λοιπόν που έχουν ,όπως ανέφερα παραπάνω, το cc δεν υποστηρίζει την παλιά εφαρμογή και πλέον προκρίνει την OTT . Ξαναλέω αναφέρομαι στην συμπληρωματική δωρεάν υπηρεσία του go που ενεργοπιουταν κάτω από βασικό πακέτο δλδ sat και IPTV.
Τέλος για την βασική υπηρεσία IPTV εξετάζεται εάν θα μεταβούν (ως βασική υπηρεσία στην Ott πλατφόρμα και αυτό έχει να κάνει με την εμπορική πολιτική καθώς πολλοί μπορεί να είχαν προσφορές που σε OTT ακόμα δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα η μεταφορά να μην τους συμφερει οικονομικά. Παραδειγμα φίλος με IPTV μετά από αίτημα φορητότητας έλαβε προσφορά να κρατήσει το tv με τιμή 20 ευρώ για 2 χρόνια τώρα λοιπόν που κάλεσε να ενημερωθει μήπως κάνει μετατροπή τον συμβούλεψαν να παραμείνει όπως έχει καθώς όπως του είπαν οι τιμές για το full OTT είναι 25 και 28 αντίστοιχα και ότι δεν υπάρχουν ακόμα χαμηλότερα πακέτα για να τον καλυψουν. Οπότε το θέμα του ογκου της μεταφοράς της κυρίας υπηρεσίας καποιου που έχει IPTV σε Ott προς το παρόν είναι μακριά .

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Εγώ πάντως που μίλησα προχθές (γιατί ακόμα δεν μου έχουν διακόψει την δοκιμαστική περίοδο του OTT που θα γινόταν "αυτόματα" ο τερματισμός στις 31/7 και δεν θέλω να χρεωθώ), όταν είπα πως με είχαν ενημερώσει πως από Ιούλιο μπορώ να συζητήσω για ανανέωση και ότι με ενδιαφέρει το ΟΤΤ (λήγει 30/10 η συνδρομή στο cosmote tv), η εκπρόσωπος τους μου είπε πως δεν υπάρχει δυνατότητα μετάβασης απο δορυφορικό σε OTT χωρίς διακοπή (δεν γίνεται μόνο ανανέωση δηλαδή) και αυτό θα σημαίνει αυτόματα ποινή στο δορυφορικό. Για ανανέωση του δορυφορικού φυσικά δεν υπήρχε θέμα.
Οπότε πέρα από την συμβουλή, δεν γίνεται μετατροπή έτσι κι αλλιώς (σύμφωνα τουλάχιστον με το τι μου είπε αυτή)
Επειδή δεν έχω αποφασίσει αν αξίζει να πάω σε σκέτο ΟΤΤ ή αν συμφέρει να μείνω σε δορυφορικό αφού δίνουν και ένα ΟΤΤ έτσι κι αλλιώς, το άφησα για να το συζητήσω τον Οκτώβρη.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί ακριβώς. Ως κάτοχος δορυφορικού, άλλαξα το ΟΤΕ go σε OTT, σε λάπτοπ και κινητό. Όταν θα βγει η εφαρμογή σε LG θα μπορώ να την κατεβάσω και να χρησιμοποιώ το δορυφορικό, ταυτόχρονα? Αυτό θα ήταν το ιδεώδες. Ή πρεπει να διακόψω το δορυφορικό?

Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί ακριβώς. Ως κάτοχος δορυφορικού, άλλαξα το ΟΤΕ go σε OTT, σε λάπτοπ και κινητό. Όταν θα βγει η εφαρμογή σε LG θα μπορώ να την κατεβάσω και να χρησιμοποιώ το δορυφορικό, ταυτόχρονα? Αυτό θα ήταν το ιδεώδες. Ή πρεπει να διακόψω το δορυφορικό?

Το Cosmote OTT θα το εχεις δωρεαν σαν addon μαζι με το δορυφορικο.
Και θα μπορεις να βλεπεις ταυτοχρονα μαζι με το δορυφορικο.

Εγω ηδη παιζω μπαλα με ενα box της Xiaomi, καθως επισης και την εφαρμογη για τις τηλεορασεις της Samsung.

Καλησπέρα, στο mi box που έχω εγκαταστήσει το νέο Cosmote TV βλέπω ότι η ανάλυση πάει μόνο μέχρι 720 στο sport1. Γιατί όχι 1080?

Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αρκεί, δε θα έχεις θέμα...

Δεν αρκεί αν ταυτόχρονα παιζει ας πουμε το on demand στην τηλεόραση και κάτι άλλο με ποιοτητα 564 στο λαπτοπ, οχι παραπανω. Είχα κολλήματα.

Σας κάνει και σε σας κολλήματα ο αγώνας του Ολυμπιακού; Και στο κανονικό και στο 4k...

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εμενα οχι απλα κολαει , δε βλεπεται . σαν να βλεπω απο sportlemon streaming

Εγώ στο 4k κανάλι σχεδόν αναβοσβύνει το Ultra HD, που σημαίνει ότι ρίχνει την ανάλυση, και στο κανονικό κανάλι μου την έριξε μέχρι και 360p.

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια πρεπει να φταιει το νεο update της εφαρμογης γιατι μου το εκανε και μενα στο 4Κ να ριχνει την αναλυση.Παντως βγαινοντας απο την εφαρμογη εκανα κλεισιμο σε ολες τις εφαρμογες που επαιζαν στο background και οταν ξαναμπηκα επαιζε κομπλε

Το sport4k στον αγώνα του Ολυμπιακού παίζει άψογα με σύνδεση Vodafone 24 Mbps και συγχρονισμό στα 14 Mbps. Η ανάλυση που βγάζει στο κάθε κανάλι παίζει ρόλο και ο συγχρονισμός της γραμμής ADSL.