solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Σε ζηλεύω κι εγώ έχω 50αρα και πιανω 19-20!ταχυτητα εχω 50αρα και πιανω 47-48 οποτε δεν εχω θεμα.
Σε ζηλεύω κι εγώ έχω 50αρα και πιανω 19-20!ταχυτητα εχω 50αρα και πιανω 47-48 οποτε δεν εχω θεμα.
Η αλήθεια είναι ότι σε διακοπή ίντερνετ για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς να δεις ταινία. Αυτό είναι το κυριότερο μειονέκτημα του ΟΤΤ
Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το Cosmote TV GO έχει καταργηθεί και στην θέση του είναι το OTT. Οι πελάτες δορυφορικοί μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν το OTT αντί του GO με περισσότερα προνόμια. Βλέπουν όλα τα κανάλια του πακέτου που έχουν στην δορυφορική πλην των τοπικών, ενεργοποιούν την εφαρμογή σε 5 συσκευές αλλά βλέπουν μόνο από δτην μια, έχουν δωρεάν το OTT όσο έχουν και την δορυφορική.
Δεν έχει καταργηθεί. Το φθινόπωρο. Όπως λες ισχύει μόνο για τους πελάτες της δορυφορικής. Όσοι έχουν το tv go ως αυτόνομη υπηρεσία θα περιμένουν.Το Cosmote TV GO έχει καταργηθεί και στην θέση του είναι το OTT. Οι πελάτες δορυφορικοί μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν το OTT αντί του GO με περισσότερα προνόμια. Βλέπουν όλα τα κανάλια του πακέτου που έχουν στην δορυφορική πλην των τοπικών, ενεργοποιούν την εφαρμογή σε 5 συσκευές αλλά βλέπουν μόνο από δτην μια, έχουν δωρεάν το OTT όσο έχουν και την δορυφορική.
Δεν υπάρχει go σαν αυτόνομη υπηρεσία. Εκτός εάν εννοείς κάτι άλλο.Δεν έχει καταργηθεί. Το φθινόπωρο. Όπως λες ισχύει μόνο για τους πελάτες της δορυφορικής. Όσοι έχουν το tv go ως αυτόνομη υπηρεσία θα περιμένουν.
Σε ζηλεύω κι εγώ έχω 50αρα και πιανω 19-20!
Υπάρχει go σαν αυτόνομη υπηρεσία, όσοι το είχαν και έληξε θα ενημερωθούν για να κάνουν ΟΤΤ mini packs, ενώ όσοι έχουν δέσμευση θα την έχουν μέχρι να λήξει και μετά θα ενημερωθούν για μεταφορά.
Οι iptv πελάτες με την λήξη του συμβολαίου τους θα ενημερώνονται για το ΟΤΤ, και αυτοί μέχρι τη λήξη τους δεν επηρεάζονται.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί ακριβώς. Ως κάτοχος δορυφορικού, άλλαξα το ΟΤΕ go σε OTT, σε λάπτοπ και κινητό. Όταν θα βγει η εφαρμογή σε LG θα μπορώ να την κατεβάσω και να χρησιμοποιώ το δορυφορικό, ταυτόχρονα? Αυτό θα ήταν το ιδεώδες. Ή πρεπει να διακόψω το δορυφορικό?
Αρκεί, δε θα έχεις θέμα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.