Νομίζω για να παίζει το Ott πάνω από το speed booster θέλει κάποια ρυθμιση στο apn. Κάνε ένα τηλέφωνο στο 13788(τεχνική υπηρεσία). Για το εξοχικό μην αναφέρεις κάτι εκτός εάν δεν γίνεται αλλιώς, γιατί κανονικά δεν επιτρέπετε να το μετακινήσεις, άσχετα που οι περισσότεροι το κάνουν και η cosmote το παραβλέπει.Καλημέρα σας.
Έχω το παρακάτω πρόβλημα.
Έχω μεταφέρει το Home Speed Booster HA35 (όπως ξέρετε ή εάν έχετε ακούσει έχει SIM κάρτα με 100GB Data για αρχή) στο εξοχικό και προσπαθώ να συνδεθώ με το laptop στην σελίδα cosmotetvott.gr. Η σελίδα ανοίγει κανονικά (όπως και άλλες σελίδες του διαδικτύου) δίνω τα στοιχεία σύνδεσης συνδέεται αλλά δεν μου φέρνει περιεχόμενο παρά μόνο τα μικρά κουτάκια (preview boxes να τα ονομάσουμε) τα οποία δεν έχουνε περιεχόμενο αλλά ακόμη και εάν επιλέξω να δω κάτι σε live δεν μου φέρνει βιντεο.
Υποψιάζομαι ότι κάτι έχει να κάνει με το HA35.
Έχει κάποιος καμιά ιδέα;
Αυτό το έχω ακούσει και εγώ και κάπου διάβασα ότι θέλει απλά κάποια αλλαγή στο apn αλλά ψάχνω το αντίστοιχο thread και δεν το βρησκω τώραΑν δεν κάνω λάθος, υπάρχει περιορισμός και το Home Speed Booster δεν μπορεί να δουλέψει στο OTT αποκλειστικά.
Αυτό το έχω ακούσει και εγώ και κάπου διάβασα ότι θέλει απλά κάποια αλλαγή στο apn αλλά ψάχνω το αντίστοιχο thread και δεν το βρησκω τώρα
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Είχα διαβάσει για την αλλαγή όχι για το ποιες ρυθμίσεις θελει. Αυτές στο 13788.Εάν μπορείτε να το βρεις φίλε μου γιατί δεν εχω μπροστά τον εξοπλισμό...
Δεν λειτουργεί η ένωση ταχυτήτων, με το dsl ή με τα δεδομένα μόνο έπρεπε να παίζει κανονικα.Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει περιορισμός και το Home Speed Booster δεν μπορεί να δουλέψει στο OTT αποκλειστικά.
Γνωρίζει κάποιος με σιγουριά σε ποιες Smart Tv παίζει η νέα εφαρμογή της Cosmote Tv; Εκτός από Samsung, Sony....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.