Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν εμφανίστηκε το app του paoktv στο store ;

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο mi box έχει εμφανιστεί. Απλά για να δεις - αγοράσεις περιεχόμενο σε παραπέμπει στον browser. Θέλει δουλειά ακόμα.

Ρε παιδια τι θα γινει; Μετα την αναβαθμιση σε nvidia μου βγαζει οταν αλλαζω καναλια ξαφνικα «εχετε φτασει τον μεγιστο αριθμο συσκευων».

Κάντε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής και συνδεθείτε ξανα.

#MATTHIAS υπάρχει και σε TCL η εφαρμογή της Cosmote Tv εκτός από Samsung, Sony; Απλή περιέργεια...

Λογικά είναι android tv η tcl. Και άλλες φορούν android tv. turbo x . F&u κλπ κάποια μοντέλα τους .οπότε υπάρχει στο store τους

Καλημέρα σας.
Έχω το παρακάτω πρόβλημα.
Έχω μεταφέρει το Home Speed Booster HA35 (όπως ξέρετε ή εάν έχετε ακούσει έχει SIM κάρτα με 100GB Data για αρχή) στο εξοχικό και προσπαθώ να συνδεθώ με το laptop στην σελίδα cosmotetvott.gr. Η σελίδα ανοίγει κανονικά (όπως και άλλες σελίδες του διαδικτύου) δίνω τα στοιχεία σύνδεσης συνδέεται αλλά δεν μου φέρνει περιεχόμενο παρά μόνο τα μικρά κουτάκια (preview boxes να τα ονομάσουμε) τα οποία δεν έχουνε περιεχόμενο αλλά ακόμη και εάν επιλέξω να δω κάτι σε live δεν μου φέρνει βιντεο.
Υποψιάζομαι ότι κάτι έχει να κάνει με το HA35.
Έχει κάποιος καμιά ιδέα;

Καλημέρα σας.
Έχω το παρακάτω πρόβλημα.
Έχω μεταφέρει το Home Speed Booster HA35 (όπως ξέρετε ή εάν έχετε ακούσει έχει SIM κάρτα με 100GB Data για αρχή) στο εξοχικό και προσπαθώ να συνδεθώ με το laptop στην σελίδα cosmotetvott.gr. Η σελίδα ανοίγει κανονικά (όπως και άλλες σελίδες του διαδικτύου) δίνω τα στοιχεία σύνδεσης συνδέεται αλλά δεν μου φέρνει περιεχόμενο παρά μόνο τα μικρά κουτάκια (preview boxes να τα ονομάσουμε) τα οποία δεν έχουνε περιεχόμενο αλλά ακόμη και εάν επιλέξω να δω κάτι σε live δεν μου φέρνει βιντεο.
Υποψιάζομαι ότι κάτι έχει να κάνει με το HA35.
Έχει κάποιος καμιά ιδέα;
Νομίζω για να παίζει το Ott πάνω από το speed booster θέλει κάποια ρυθμιση στο apn. Κάνε ένα τηλέφωνο στο 13788(τεχνική υπηρεσία). Για το εξοχικό μην αναφέρεις κάτι εκτός εάν δεν γίνεται αλλιώς, γιατί κανονικά δεν επιτρέπετε να το μετακινήσεις, άσχετα που οι περισσότεροι το κάνουν και η cosmote το παραβλέπει.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει περιορισμός και το Home Speed Booster δεν μπορεί να δουλέψει στο OTT αποκλειστικά.

Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει περιορισμός και το Home Speed Booster δεν μπορεί να δουλέψει στο OTT αποκλειστικά.
Αυτό το έχω ακούσει και εγώ και κάπου διάβασα ότι θέλει απλά κάποια αλλαγή στο apn αλλά ψάχνω το αντίστοιχο thread και δεν το βρησκω τώρα

Αυτό το έχω ακούσει και εγώ και κάπου διάβασα ότι θέλει απλά κάποια αλλαγή στο apn αλλά ψάχνω το αντίστοιχο thread και δεν το βρησκω τώρα

Εάν μπορείτε να το βρεις φίλε μου γιατί δεν εχω μπροστά τον εξοπλισμό...

Εάν μπορείτε να το βρεις φίλε μου γιατί δεν εχω μπροστά τον εξοπλισμό...
Είχα διαβάσει για την αλλαγή όχι για το ποιες ρυθμίσεις θελει. Αυτές στο 13788.

Δεν λειτουργεί η ένωση ταχυτήτων, με το dsl ή με τα δεδομένα μόνο έπρεπε να παίζει κανονικα.

Γνωρίζει κάποιος με σιγουριά σε ποιες Smart Tv παίζει η νέα εφαρμογή της Cosmote Tv; Εκτός από Samsung, Sony....

Θα ήτανε καλό αν βάζανε υπενθύμιση προγράμματος καθώς και εγγραφή προγράμματος ( στο Ott) όπως ισχύει στο δορυφορικό

Παιδιά έκανα τη μετάβαση από cosmote tv go σε cosmote tv ott (έχω το δορυφορικό αθλητικό πακέτο), αλλά μου λέει ότι δεν μπορώ να δω το κανάλι 4Κ (μέσω του app σε Sony android tv). Τα άλλα παίζουν κανονικά. Δεν θα το έδιναν και το 4Κ αν θυμάμαι καλά;