Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εγώ πήγα σε ένα Γερμανός, έγινε εκεί η ενεργοποίηση, το πήρα σπίτι και έπαιζε.
Αυτά με την παραγγελία, τον πρώτο υπάλληλο, το σύστημα, τον δεύτερο υπάλληλο που μπλέκει με τον πρώτο υπάλληλο,
την επιβεβαίωση, τον κούριερ κλπ, μόνο καθυστέρηση, μπέρδεμα και ταλαιπωρία φέρνουν.
'Oταν μπορεί κάποιος, απευθείας στο κατάστημα.

Δυστυχώς αυτό φαίνεται ότι είναι το πρόβλημα. Ότι ήμουν αρκετά αδαής ώστε να θεωρήσω ότι μέσω του e-shop θα εξυπηρετηθώ σε μια φυσιολογική διάρκεια. Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου μέχρι και τώρα, κανείς δεν έχει γυρίσει το login μου να παίζει σε cosmote tv ott. Παίρνω τηλεφωνο, τους λέω τι θέλω, δείχνουν να μην καταλαβαίνουν, με βάζουν στην αναμονή, πέφτει η γραμμή. Απλά πράγματα, επαγγελματικά.

Δεν μας λέει κάτι καινούριο. Ηδη έχει καταργηθεί το δορυφορικό on demand, υπάρχει μόνο το υβριδικό.
Και η προσφορά για δωρεάν cosmote tv σε νέες τηλεοράσεις υπάρχει από τον Δεκέμβριο.

Τα κουλα με την αλλαγη αναλυσης στο 4Κ καναλι συνεχιζονται μαλλον μπουκωσαν παλι οι server's της cosmote

Αν έχεις το box του οτέ, μπορείς να επιλέξεις την ανάλυση 2160p από τις ρυθμίσεις, μην το αφήσεις στο αυτόματο.
Έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά.

Αν έχεις το box του οτέ, μπορείς να επιλέξεις την ανάλυση 2160p από τις ρυθμίσεις, μην το αφήσεις στο αυτόματο.
Έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά.

Σε Mi Box S που δοκιμάζω εγώ mini packs στα διάφορα κανάλια έως τώρα έχω δει στην ανάλυση μόνο την επιλογή "αυτόματο" και δίπλα μέσα σε παρένθεση την ανάλυση που δείχνει εκείνη τη στιγμή π.χ. 720p 1080p κλπ.

Δεν έχω δει έως τώρα σε κάποιο κανάλι να έχει την δυνατότητα να αλλάξεις επιλογή στην ανάλυση και αντί για "αυτόματο" να επιλέξεις εσύ κάποια fixed ανάλυση που επιθυμείς.

Θα μπορούσε κάποιος που έχει τον kaon, το box του ΟΤΕ, να μας επιβεβαιώσει αν πλέον σε όλα τα κανάλια σου δίνει τη δυνατότητα να το αλλάξεις από "αυτόματο" και να επιλέξεις fixed ανάλυση που εσύ επιθυμείς ?

Πάντως αφού η εφαρμογή για Android TV είναι μια και ενιαία απ 'οτι έχω καταλάβει, μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο box του ΟΤΕ και να μην υπάρχει για παράδειγμα στο Mi Box S ή π.χ. σε Sony Android TV.

Σε Mi Box S που δοκιμάζω εγώ mini packs στα διάφορα κανάλια έως τώρα έχω δει στην ανάλυση μόνο την επιλογή "αυτόματο" και δίπλα μέσα σε παρένθεση την ανάλυση που δείχνει εκείνη τη στιγμή π.χ. 720p 1080p κλπ.

Δεν έχω δει έως τώρα σε κάποιο κανάλι να έχει την δυνατότητα να αλλάξεις επιλογή στην ανάλυση και αντί για "αυτόματο" να επιλέξεις εσύ κάποια fixed ανάλυση που επιθυμείς.

Θα μπορούσε κάποιος που έχει τον kaon, το box του ΟΤΕ, να μας επιβεβαιώσει αν πλέον σε όλα τα κανάλια σου δίνει τη δυνατότητα να το αλλάξεις από "αυτόματο" και να επιλέξεις fixed ανάλυση που εσύ επιθυμείς ?

Πάντως αφού η εφαρμογή για Android TV είναι μια και ενιαία απ 'οτι έχω καταλάβει, μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο box του ΟΤΕ και να μην υπάρχει για παράδειγμα στο Mi Box S ή π.χ. σε Sony Android TV.
Έχει την παραπάνω δυνατότητα

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω internet Nova ενεργοποίησα την cosmote TV στην samsung TV και παίζει τέλεια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ένα μεγαλο μπράβο στην cosmote. Επειδή είμαι νέος χρήστης για να βοηθήσω αναφέρω για την ενεργοποίηση τα καταστήματα cosmote δεν έχουν πρόσβαση και σου λένε πάρε τηλέφωνο, στον Γερμανό ένας υπάλληλος που με βοήθησε είπε τον μαγικό αριθμό παρε 13788 και η εξυπηρέτηση γρήγορη και άμεση. Επίσης είναι χωρίς χρέωση το νούμερο. Σαν νέος χρήστης το αυτονοειτο μερικές φόρες είναι δυσκοινητο.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το 13788 είναι για εξυπηρέτηση βλαβών σταθερής, από όσο ξέρω δεν σε εξυπηρετούν για τηλεόραση.
Αν έχεις σταθερό ΟΤΕ πάντως, το 13888 (εξυπηρέτηση πελατών cosmote) είναι δωρεάν.

Πάντως από τότε που έδωσε και σε εμάς τους δορυφορικούς ΟΤΤ, κατευθείαν από το app της TV, ξαναβλέπω cosmote tv
Απίθανο user interface :2thumb22sup:, σε σχέση με τον αποκωδικοποιητή.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το 13788 είναι για εξυπηρέτηση βλαβών σταθερής, από όσο ξέρω δεν σε εξυπηρετούν για τηλεόραση.
Αν έχεις σταθερό ΟΤΕ πάντως, το 13888 (εξυπηρέτηση πελατών cosmote) είναι δωρεάν.

Το 13788 άκουσα το αυτοματοποιημένο μήνυμα και με σύνδεσε με εκπρόσωπο πιθανών να με γύρισε στο 13888.
Δεν έχω σταθερό μόνο δορυφορικό cosmote tv και για ταυτοποίηση ζήτησε είτε σταθερό είτε το ΑΦΜ, οπότε για κάποιον που δεν έχει σταθερό cosmote η λύση ήταν 13788 που είναι χωρίς χρέωση από οποιοδήποτε δίκτυο.

Παιδια με 100αρα forthnet πολλα σκαμπανεβασματα χθες ο τελικος τσλ σε 4Κ. Εχανε το ultra hd και το ξαναεβρισκε συνεχως. Το εκανε και σε εσας ή μονο σε μενα;

Παιδια με 100αρα forthnet πολλα σκαμπανεβασματα χθες ο τελικος τσλ σε 4Κ. Εχανε το ultra hd και το ξαναεβρισκε συνεχως. Το εκανε και σε εσας ή μονο σε μενα;
Το έκανε και σε εμένα με σταθερή 100 από cosmote. Η κυματομορφη του διαγνωστικού είχε πάρα πολλά gap για κάποιο λόγο. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν παροδικό.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Αυτά ακουω και προτιμω το δορυφορικό. ΟΤΤ ,μόνο για το replay,ετσι βολευει εμένα τουλάχιστον.Δηλαδή να βλέπεις τον τελικό και να έχεις σκαμπανεβάσματα στην εικόνα... Και δεν συζητώ για τις άλλες συσκευές, όπου το go ήταν ανώτερο και δεν κολλουσε ποτε ουτε άλλαζε η ποιοτητα εικόνας ενώ συγχρονιζα σε πολυ μικρή ταχύτητα.