Παρακαλώ ας επιβεβαιώσει κάποιος αν με sports pack δορυφορικό κατεβάσει το app σε smart tv παίζει το 4 k κανάλι που με ενδιαφέρει και εμένα.
Καποιος να βοηθησει;;;
Εγώ πήγα σε ένα Γερμανός, έγινε εκεί η ενεργοποίηση, το πήρα σπίτι και έπαιζε.
Αυτά με την παραγγελία, τον πρώτο υπάλληλο, το σύστημα, τον δεύτερο υπάλληλο που μπλέκει με τον πρώτο υπάλληλο,
την επιβεβαίωση, τον κούριερ κλπ, μόνο καθυστέρηση, μπέρδεμα και ταλαιπωρία φέρνουν.
'Oταν μπορεί κάποιος, απευθείας στο κατάστημα.
Αν έχεις το box του οτέ, μπορείς να επιλέξεις την ανάλυση 2160p από τις ρυθμίσεις, μην το αφήσεις στο αυτόματο.
Έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά.
Έχει την παραπάνω δυνατότηταΣε Mi Box S που δοκιμάζω εγώ mini packs στα διάφορα κανάλια έως τώρα έχω δει στην ανάλυση μόνο την επιλογή "αυτόματο" και δίπλα μέσα σε παρένθεση την ανάλυση που δείχνει εκείνη τη στιγμή π.χ. 720p 1080p κλπ.
Δεν έχω δει έως τώρα σε κάποιο κανάλι να έχει την δυνατότητα να αλλάξεις επιλογή στην ανάλυση και αντί για "αυτόματο" να επιλέξεις εσύ κάποια fixed ανάλυση που επιθυμείς.
Θα μπορούσε κάποιος που έχει τον kaon, το box του ΟΤΕ, να μας επιβεβαιώσει αν πλέον σε όλα τα κανάλια σου δίνει τη δυνατότητα να το αλλάξεις από "αυτόματο" και να επιλέξεις fixed ανάλυση που εσύ επιθυμείς ?
Πάντως αφού η εφαρμογή για Android TV είναι μια και ενιαία απ 'οτι έχω καταλάβει, μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο box του ΟΤΕ και να μην υπάρχει για παράδειγμα στο Mi Box S ή π.χ. σε Sony Android TV.
Το 13788 είναι για εξυπηρέτηση βλαβών σταθερής, από όσο ξέρω δεν σε εξυπηρετούν για τηλεόραση.
Αν έχεις σταθερό ΟΤΕ πάντως, το 13888 (εξυπηρέτηση πελατών cosmote) είναι δωρεάν.
Το έκανε και σε εμένα με σταθερή 100 από cosmote. Η κυματομορφη του διαγνωστικού είχε πάρα πολλά gap για κάποιο λόγο. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν παροδικό.Παιδια με 100αρα forthnet πολλα σκαμπανεβασματα χθες ο τελικος τσλ σε 4Κ. Εχανε το ultra hd και το ξαναεβρισκε συνεχως. Το εκανε και σε εσας ή μονο σε μενα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.