Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπερα!
Μιας και αρχισανε οι μπαλες εκανα επανασυνδεση το ote tv που ειχα διακοψει το καλοκαιρι και προχωρησα στο ott γιατι ηταν ελαφρως πιο φτηνο και γενικοτερα ειχα την περιεργεια να δω την νεα υπρεσια συν το 4κ καναλι.
Να μην τα πολυλογω με ταχυτητα σταθερα περιπου στα 45mbs απλα εχω ξενερωσει με την ποιοτητα αλλα και με τα συνεχη σκαμπανεβασματα στην αναλυση της εικονας οσες φορες εκατσα να δω καποιο παιχνιδι.
Ασε που το boxaki το εβαλα στην κρεβατοκαμμαρα και κατεβασα το app στην samsung στο σαλονι η οποια εφαρμογη δουλεψε την πρωτη ημερα και μετα κολλησε στην αρχικη σελιδα και δεν μου αφηνει να κανω καμια ενεργεια.
Εννοειται πως εχω δοκιμασει ολες τις απαιτουμενες ενεργειες αλλα δεν... Εχω ενημερωσει και την cosmote απο το Σαββατο, μου στειλανε μηνυμα οτι το θεμα εχει δρομολογηθει αλλα μεχρι στιγμης τιποτα.
Το σκεφτομαι σοβαρα μηπως ξαναγυρισω στο δορυφορικο.
Κανεις με παρομοια εμπειρια;
Γενικοτερα στο δουφορικο αυτην την περιοδο πως ειναι η ποιοτητα;

Κάποιο πρόβλημα έχεις αδερφέ, εγώ μια χαρά βλέπω και 4K και τα πάντα. Ελάχιστα σκαμπανεβάσματα μέχρι στιγμής κανιά φορά που πάει από 4κ σε 1080p 3-4 φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα και επίσης 7-8 φορές κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός Ομόνοια σε κανονικό κανάλι. Η εικόνα εννοείται κλάσεις ανώτερη από το δορυφορικό ΑΛΛΑ με την υποσημείωση ότι δεν βλέπω από το box. Κατά τη γνώμη μου το box που δίνει ο ΟΤΕ είναι άθλιο. Βλέπω από την εφαρμογή της κοσμοτε στο nvidia shield.

Και εγώ στη Samsung βλέπω μια χαρά. Όπως γράφει και ο φίλος πριν μπορεί να κάνει ελάχιστα σκαμπανεβάσματα αλλά φταίει και το αργό ίντερνετ που έχω

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από τη δίκη μου εμπειρία, νομίζω πως οι smart TVs έχουν WiFi για τα σκουπίδια. Ή τέλος πάντων το app για κάποιο λόγο δε δουλεύει σωστά ακόμα και σε σωστά WiFi δίκτυα.

Με καλό δίκτυο και ρούτερ δίπλα, η εφαρμογή σερνόταν.

Με καλώδιο για κανα δυο μήνες τώρα η εφαρμογή έχει σταθερότητα δορυφορικού ή Digea. 4Κ συνεχές.

Εγώ είμαι στα 90mbps αλλά λογικά από 45-50 και πάνω με καλώδιο δε θα έπρεπε να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη με καλώδιο όποτε δεν τίθεται θέμα wifi.
Αυτή τη στιγμή βλέπω το liverpool -arsenal και η εικόνα είναι πολύ καλή και σταθερή τόσο στο hd όσο και στο 4k.
(Είναι το πρώτο ματς σε μια εβδομάδα που βλέπω απροβλημάτιστα).
Ας το πάρω ως καλό σημάδι και το αφήνω να δω πως θα εξελιχθεί τις επόμενες μέρες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη με καλώδιο όποτε δεν τίθεται θέμα wifi.
Αυτή τη στιγμή βλέπω το liverpool -arsenal και η εικόνα είναι πολύ καλή και σταθερή τόσο στο hd όσο και στο 4k.
(Είναι το πρώτο ματς σε μια εβδομάδα που βλέπω απροβλημάτιστα).
Ας το πάρω ως καλό σημάδι και το αφήνω να δω πως θα εξελιχθεί τις επόμενες μέρες
Έχεις απόλυτο δίκιο. Μια από τα ίδια. Βλέποντας το ολυμπιακος ομόνοια ήθελα να ξαναγυρίσω στο δορυφορικό. Σήμερα με το Λίβερπουλ Άρσεναλ έφτιαξε.Θα δούμε παοκ ολυμπιακο αυτήν την εβδομάδα και θα δούμε.

Στο app του ott επιλέγοντας από το μενού το "Παίζεται τώρα" αν θυμάμαι καλά,σου εμφανίζει τα διάφορα κανάλια σε τετραγωνάκια,και μέσα σε κάθε κανάλι σου εμφανίζει τι πρόγραμμα παίζει εκείνη τη στιγμή.Παρατήρησα λοιπόν ότι μου εμφάνιζε ότι "παίζει τώρα" την ταινία που στην πραγματικότητα θα παίξει αμέσως μετά!Σαν να βλέπει δηλαδή χρονικά πιο μπροστά.Ανοίγοντας το κανάλι είδα ότι έπαιζε τώρα την ταινία που αυτό νόμιζε ότι είχε παίξει προηγουμένως!
Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό? Έχει χάσει κάπως τη σωστή ώρα μήπως? Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίσουμε ενδεχομένως την ώρα?

Ελπίζω να έγινε κατανοητό το θέμα που αναφέρω! Κάποιος φίλος μήπως αντιμετωπίζει παρόμοιο θέμα?

Γιατί δεν υπάρχει το Cosmote tv plus στην νεα εφαρμογή cosmote tv όπως υπήρχε στο Cosmote tv go? Μεγάλο μείον αυτό.

Γιατί δεν υπάρχει το Cosmote tv plus στην νεα εφαρμογή cosmote tv όπως υπήρχε στο Cosmote tv go? Μεγάλο μείον αυτό.
Αν και δεν υπάρχει σαν ξεχωριστή κατηγορία, υπάρχει στην κατηγορία ταινίες.

το παιχνιδι ομονοια - ολυμπιακος δεν ειχε σκαμπανεβασματα στην εικονα.ομως 2 φορες μου παγωσε η εικονα στην ζωντανη ροη και αναγκαστηκα να το κλεισω το boxaki της cosmote.

το παιχνιδι ομονοια - ολυμπιακος δεν ειχε σκαμπανεβασματα στην εικονα.ομως 2 φορες μου παγωσε η εικονα στην ζωντανη ροη και αναγκαστηκα να το κλεισω το boxaki της cosmote.
Εμένα έπαιζε χωρίς προβλήματα. Με το boxaki

Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εμενα μου παγωσε 4-5 φορες σε nvidia shield

Έβαλες ott;
.
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν θα διαβάσετε σχόλια στο playstore για την εφαρμογή της cosmote από τις 10 κριτικές οι 7 αναφέρουν πάγωμα εικόνας. Αυτό έγινε με το τελευταίο update

Αυτη η βλακεια που βγαζει συνεχεια,προβλημα δικτυου,γιατι τη βγαζει,για να μας σπαει τα νευρα;
Απ'τη στιγμη που η εικονα δεν εμφανιζει καποιο προβλημα,γιατι πρεπει να μας λεει οτι,υπαρχει προβλημα;
Τι με νοιαζει εμενα αν η εφαρμογη θεωρει οτι,δεν εχει καλη συνδεση με το δικτυο,απ´τη στιγμη που εγω βλεπω κανονικα;
Και το γελοιο ειναι οτι,αν δεν του πατησεις οκ,αυτο μενει καρφωμενο εσαει.

Εχθές μου έκανε και εμένα νερά το βράδυ.
Όχι σπάσιμο ούτε παύση, ούτε πτώση ποιότητας, απλά στο PC ( δοκίμασα και με Chrome & Firefox ) κάποιες στιγμές, ας πούμε κάθε 15 λεπτά, έβγαζε στιγμιαία τον κύκλο του loading/buffering στο κέντρο της εικόνας, αλλά δίχως να υπάρξει θέμα στην ροή του stream.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εχθές μου έκανε και εμένα νερά το βράδυ.
Όχι σπάσιμο ούτε παύση, ούτε πτώση ποιότητας, απλά στο PC ( δοκίμασα και με Chrome & Firefox ) κάποιες στιγμές, ας πούμε κάθε 15 λεπτά, έβγαζε στιγμιαία τον κύκλο του loading/buffering στο κέντρο της εικόνας, αλλά δίχως να υπάρξει θέμα στην ροή του stream.

Αλλη βλακεια αυτη με τον κυκλο!
Τι στα ρημαδοτσακιδια χρειαζεται αυτη η βλακεια;
Τη μια βγαζει το μηνυμα,την αλλη τον κυκλο,ενω ειναι δυο αχρηστες πληροφοριες που απλα σου χαλανε τη θεαση και τα νευρα!

γεια σας και απο μενα. Διεκοψα δορυφορικο με τη ληξη του ενεργοποιησα ott και αναβαθμισα σε 100αρα γραμμη. ολα καλα. κατα τη διαρκεια θεασης εμφανιζει στην οθονη κατα διαστηματα εναν αριθμο ταυτοτητα συνδρομητη νομιζω εινα. μπορω να το απενεργοποιησω να μην εμφανιζεται? συγνωμη αν αναφερθηκε σε προηγουμενα ποστ αλλα δεν μπορω να το βρω. ευχαριστω

Όχι δεν μπορείς. Αυτό είναι για να πιάσουν πειρατικά στριμ. Εμφανίζεται αυτό στο στριμ και υποτίθεται καταλαβαίνουν ποιος είναι ο πειρατής.