antonispgs
Senior Member
- 27 January 2017
- 429
Καλησπερα!
Μιας και αρχισανε οι μπαλες εκανα επανασυνδεση το ote tv που ειχα διακοψει το καλοκαιρι και προχωρησα στο ott γιατι ηταν ελαφρως πιο φτηνο και γενικοτερα ειχα την περιεργεια να δω την νεα υπρεσια συν το 4κ καναλι.
Να μην τα πολυλογω με ταχυτητα σταθερα περιπου στα 45mbs απλα εχω ξενερωσει με την ποιοτητα αλλα και με τα συνεχη σκαμπανεβασματα στην αναλυση της εικονας οσες φορες εκατσα να δω καποιο παιχνιδι.
Ασε που το boxaki το εβαλα στην κρεβατοκαμμαρα και κατεβασα το app στην samsung στο σαλονι η οποια εφαρμογη δουλεψε την πρωτη ημερα και μετα κολλησε στην αρχικη σελιδα και δεν μου αφηνει να κανω καμια ενεργεια.
Εννοειται πως εχω δοκιμασει ολες τις απαιτουμενες ενεργειες αλλα δεν... Εχω ενημερωσει και την cosmote απο το Σαββατο, μου στειλανε μηνυμα οτι το θεμα εχει δρομολογηθει αλλα μεχρι στιγμης τιποτα.
Το σκεφτομαι σοβαρα μηπως ξαναγυρισω στο δορυφορικο.
Κανεις με παρομοια εμπειρια;
Γενικοτερα στο δουφορικο αυτην την περιοδο πως ειναι η ποιοτητα;
Κάποιο πρόβλημα έχεις αδερφέ, εγώ μια χαρά βλέπω και 4K και τα πάντα. Ελάχιστα σκαμπανεβάσματα μέχρι στιγμής κανιά φορά που πάει από 4κ σε 1080p 3-4 φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα και επίσης 7-8 φορές κατά τη διάρκεια του Ολυμπιακός Ομόνοια σε κανονικό κανάλι. Η εικόνα εννοείται κλάσεις ανώτερη από το δορυφορικό ΑΛΛΑ με την υποσημείωση ότι δεν βλέπω από το box. Κατά τη γνώμη μου το box που δίνει ο ΟΤΕ είναι άθλιο. Βλέπω από την εφαρμογή της κοσμοτε στο nvidia shield.