Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλημέρα

Η εφαρμογή για κινητά δεν βγάζει το 4k κανάλι να υποθέσω..

Μόλις έκανα μετατροπή το tv go σε cosmote app και δεν το βλέπω σαν επιλογή στο note 10 +

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει το 4Κ στα κινητά.

Το boxaki του ΟΤΕ έχει gigabit θύρα;
Στο mi box κανονικά το 4k, σωστά;

Παιδιά έβαλα την εφαρμογή σε mi box s..

Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις..

Γρήγορο μενού και ανάλυση 1080i..

Κανένα κόλλημα..

Υπάρχει κανονικά το κανάλι 4K..

Λογικά στην εφαρμογή lg όταν έλθει με το καλό να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα..

Παιδιά έβαλα την εφαρμογή σε mi box s..

Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις..

Γρήγορο μενού και ανάλυση 1080i..

Κανένα κόλλημα..

Υπάρχει κανονικά το κανάλι 4K..

Λογικά στην εφαρμογή lg όταν έλθει με το καλό να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα..

Διόρθωση.. 1080p

Έβαλα και replay tv 4K.. όλα super

καλησπερα παιδια!Μια εβδομαδα εχω βρει το μπελα μου και δεν ηθελα να το γραψω εδω να μην γινομαι κουραστικος αλλα δεν αντεξα!Εχω το ott συνδρομη στα αθλητικα και ειπα να παρω το mini packs cinema γι αυτο το μηνα.Το πρωτο κακο ειναι οτι δεν μπαινουν αυτοματα στο ηδη υπαρχον μενου που εχω αλλα σε αλλο προφιλ με αλλους κωδικους!!δλδ θελω να δω ταινια?απενεργοποιηση ενεργοποιηση κωδικους και τουμπαλιν!!το δευτερο κακο ειναι οτι δεν με αφηνει να το απενεργοποιησω απ το κινητο!να περασει 24ωρο μου λενε για να σε αφησει!Εδω κοντευει εβδομαδα!Απ τπ σαιτ τους δεν το βλεπω που να το κανω στο my cosmote!!Μια βοηθεια βρε παιδια!!

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

..... Εχω το ott συνδρομη στα αθλητικα και ειπα να παρω το mini packs cinema γι αυτο το μηνα.Το πρωτο κακο ειναι οτι δεν μπαινουν αυτοματα στο ηδη υπαρχον μενου που εχω αλλα σε αλλο προφιλ με αλλους κωδικους!!δλδ θελω να δω ταινια?απενεργοποιηση ενεργοποιηση κωδικους και τουμπαλιν!!

Λογικό είναι φίλε μου, άλλο πράγμα η κανονική συνδρομή και άλλο η ενοικίαση ενός mini pack !

Να δοκιμάσω να βάλω την εφαρμογή σε xiaomi mi box 3? Διαβάζω και αρνητικά σχόλια σε αντίθεση με το s, αν κ πρόκειται για παρόμοιες συσκευές

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να δοκιμάσω να βάλω την εφαρμογή σε xiaomi mi box 3? Διαβάζω και αρνητικά σχόλια σε αντίθεση με το s, αν κ πρόκειται για παρόμοιες συσκευές

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω το εχω σε mi box 3 σε FHD τηλεοραση και σε mi box s σε 4Κ τηλεοραση και μπορω να σου πω οτιβτο 3 σε 1080 παιζει καλυτερα

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Λογικό είναι φίλε μου, άλλο πράγμα η κανονική συνδρομή και άλλο η ενοικίαση ενός mini pack !

Οχι φιλε μου, δεν ειναι λογικο.

Μπορει να ειναι λογικο για καποιον που δουλευει στον ΟΤΕ κι εχει συνηθισει σε μια μηχανογραφηση που ειναι το λιγοτερο απαραδεκτη.
Για οσους εχουν δει μηχανογραφηση κι εξω απο τον ΟΤΕ, δεν ειναι καθολου λογικο.

Εδω σε επικοινωνια με το 13888 δεν μπορουν να μου σβησουν ενα δωρεαν mini pack με ελληνικα καναλια - δεν χρεωνομαι, αλλα αμα γουσταρω το δινω κι αλλου μιας κι εγω εχω το full pack.
Η μηχανογραφηση του ΟΤΕ ειναι για τα πανηγυρια.

δοκιμασες 4Κ/50Hz?
Να δοκιμασω λες στην 4Κ τηλεοραση το mi box s με αναλυση 4Κ/50HZ??Θα το δοκιμασω ξανα γιατιβτο ειχα δοκιμασει και πιο παλια,αλλα δεν θυμαμαι να ειχα δει καμια διαφορα αισθητη

Εμενα μου φαινεται οτι αν βαλεις αναλυση 1080 στο box ειναι λιγο καλυτερη η εικονα στα καναλια απο οτι αν επιλεξεις 4κ
η ρυθμιση αυτη εχει νοημα οταν (1 στο τοσο..)εχει αγωνα το 4κ καναλι που τοτε πραγματι με 4κ ρυθμιση στο box εχει καλυτερη αναλυση

Διόρθωση.. 1080p

Έβαλα και replay tv 4K.. όλα super

Φίλε Lobo10 με βοήθησες να επιλέξω την Lg CX55 πριν 10 ημέρες (ευχαριστώ και πάλι!) και από ότι βλέπω εδώ κάνουμε τις ίδιες επιλογές στον υπόλοιπο εξοπλισμό. Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση που περιγράφεις παραπάνω. Κατάφερες να χειριστείς το MI Box γενικά ή την Cosmote TV με το Control της LG? Αν και το δεύτερο θα λυθεί με διαθεσιμότητα της εφαρμογής στην LG ελπίζω μέσα στο μήνα.​

Φίλε Lobo10 με βοήθησες να επιλέξω την Lg CX55 πριν 10 ημέρες (ευχαριστώ και πάλι!) και από ότι βλέπω εδώ κάνουμε τις ίδιες επιλογές στον υπόλοιπο εξοπλισμό. Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση που περιγράφεις παραπάνω. Κατάφερες να χειριστείς το MI Box γενικά ή την Cosmote TV με το Control της LG? Αν και το δεύτερο θα λυθεί με διαθεσιμότητα της εφαρμογής στην LG ελπίζω μέσα στο μήνα.​
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια..

Καλορίζικη η Cx..

Δεν δοκίμασα να διαχειριστώ το mibox με το χειριστήριο της lg , θα έρθει η εφαρμογή σύντομα, οπότε αποτελεί προσωρινή λύση το boxaki..

Εχω 2 tv box.Ενα mi box 3 και ενα mi box S
Το 3 το χειριζομαι με το magic remote ενω το S που ειναι και πιο καινουργιο μοντελο,δεν μπορω
Αντε βγαλε ακρη...

Να δοκιμασω λες στην 4Κ τηλεοραση το mi box s με αναλυση 4Κ/50HZ??Θα το δοκιμασω ξανα γιατιβτο ειχα δοκιμασει και πιο παλια,αλλα δεν θυμαμαι να ειχα δει καμια διαφορα αισθητη

ναι.θα δηλωσεις αυτην την αναλυση στο box.
ο otetv τουλαχιστον,εκει παιζει ομαλα.