Nέα Cosmote IP TV - OTT

Παιδια εφτασα το μεγιστο οριο αντικαταστασεων και μου λεει ξανα σε 9 μερες αλλαγη. Μπορω να κανω κατι να το επισπευσω; Αν τους παρω τηλ μπορει να γινει επανεκκινηση ολων;
Παρε τηλ στο 13888 και πες τους να στις σβησουν
Εγω πηρα να μου σβησουν μια καιβαυτη μου εσβησε 2,αρα σου σβηνουν οσες θες

Είπα να βάλω σε replay στο OTT έναν αγώνα και σε μισή ωρα έχει κολλήσει 3-4 φορές και αλλάξει η ποιοτητα εικόνας 2, οπότε το παράτησα. Δε μου το έχει ξανακάνει. Αυτό είναι ένα αρνητικό που πιθανον έχει να κάνει και με το ίντερνετ της cosmote .

Εμείς πάλι θέματα τέτοια δεν έχουμε παρατηρήσει ούτε στο live ούτε στο on demand. Αλλά έχουμε και 50 mbps

Εμείς πάλι θέματα τέτοια δεν έχουμε παρατηρήσει ούτε στο live ούτε στο on demand. Αλλά έχουμε και 50 mbps

Κι εγώ για 50αρα πληρώνω αλλά πιάνω 20 λόγω παλαιοτητας δικτυου.Κι άλλοι χειρότερα. Χρησιμοποιώ OTT συχνά και στο κινητό που έχει το 720.

Πως φαινεται η αναλυση κατα τη λειτουργια στο xiaomi mi box?

ενώ βλέπεις κάτι πάτησε δύο φορές το κάτω βελάκι, πήγαινε στις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε τα διαγνωστικά. Στην δεύτερη γραμμή θα δεις να λέει πχ r:1920x1080 ή όποια άλλη ανάλυση έχεις εκείνη τη στιγμή

Καλησπέρα σε όλους.
Όσοι δεν μπορείτε να δείτε σωστά σε 4κ μήπως σε τι πάροχο είστε? Γιατί εγώ σε 50άρα Cosmote στο 4k δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στο κανάλι 4k και η ποιότητα
εικόνας σε μια LG UM7450 είναι εκπληκτική χωρίς θόρυβο ή άλλα τεχνουργήματα. Η Εφαρμογή βέβαια σέρνεται... !!!
Ωστόσο όταν βλέπω μέσω tablet ή στο pc η κίνηση της εικόνας δεν είναι τέλεια όπως στην εφαρμογή, έχει λίγο stuttering. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλο αυτό??

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα σε όλους.
Όσοι δεν μπορείτε να δείτε σωστά σε 4κ μήπως σε τι πάροχο είστε? Γιατί εγώ σε 50άρα Cosmote στο 4k δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στο κανάλι 4k και η ποιότητα
εικόνας σε μια LG UM7450 είναι εκπληκτική χωρίς θόρυβο ή άλλα τεχνουργήματα. Η Εφαρμογή βέβαια σέρνεται... !!!
Ωστόσο όταν βλέπω μέσω tablet ή στο pc η κίνηση της εικόνας δεν είναι τέλεια όπως στην εφαρμογή, έχει λίγο stuttering. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλο αυτό??
Ισχύουν ακριβώς όπως τα λες..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ισχύουν ακριβώς όπως τα λες..
Εκπληκτική η εικόνα του 4Κ? χθες που ασχολήθηκα είδα απλά μία λίγο καλύτερη εικόνα από τα hd cosmote sports...εκπλητική σε καμία περίπτωση. Αμφιβάλω κ αν ειναι καθαρό 4κ αυτό. Βασικά είδα κ την ταχύτητα στο fritz, μου φαίνεται αρκετά χαμηλά, αν ήταν καλό 4κ θα χρησιμοποιούσε πολύ περισσότερο -ούτε στα 20ΜΒ δεν ανέβαινε.

Εκπληκτική η εικόνα του 4Κ? χθες που ασχολήθηκα είδα απλά μία λίγο καλύτερη εικόνα από τα hd cosmote sports...εκπλητική σε καμία περίπτωση. Αμφιβάλω κ αν ειναι καθαρό 4κ αυτό. Βασικά είδα κ την ταχύτητα στο fritz, μου φαίνεται αρκετά χαμηλά, αν ήταν καλό 4κ θα χρησιμοποιούσε πολύ περισσότερο -ούτε στα 20ΜΒ δεν ανέβαινε.
Φίλε έχω oled 65αρα..μπορεί να κάνει και upscale η tv από την εφαρμογή δεν ξέρω..

Καμία σχέση με mibox s που είχα πριν..

Θεωρώ ότι πλησιάζει το Netflix σε ποιότητα 4K..

Φίλε έχω oled 65αρα..μπορεί να κάνει και upscale η tv από την εφαρμογή δεν ξέρω..
Φίλε, στα ίδια είμαι, ολοκαίνουργια 65αρα sony (μοντέλο 2020) κ βλέπω μέσω της εφαρμογής (γραμμή cosmote 200). Δεν λέω οτι είναι κακή ποιότητα, απλά δεν εντυπωσιάστηκα, βασικά δεν το θεωρώ καν καθαρό 4κ. Δεν ξέρω καλά από αυτά, μπορεί να λέω κ μπαρούφες, στο μάτι δεν με γέμησε. Κ βασικά, μιλάμε για ένα κανάλι 4κ μόνο στα sports μετά από ένα χρόνο που λανσαρήστηκε η εφαρμογή? γελοία πράγματα για μένα από μία εταιρία που είναι υπόδειγμα για τα ελληνικά δεδομένα (δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από το κινητό μου ούτε από το σταθερό, ούτε κ παλιά από το δορυφορικό, ωστόσο γύρισα στο ott λόγω 4κ καθαρά κ απλοποίησης καλωδίωσης)

Φίλε, στα ίδια είμαι, ολοκαίνουργια 65αρα sony (μοντέλο 2020) κ βλέπω μέσω της εφαρμογής (γραμμή cosmote 200). Δεν λέω οτι είναι κακή ποιότητα, απλά δεν εντυπωσιάστηκα, βασικά δεν το θεωρώ καν καθαρό 4κ. Δεν ξέρω καλά από αυτά, μπορεί να λέω κ μπαρούφες, στο μάτι δεν με γέμησε. Κ βασικά, μιλάμε για ένα κανάλι 4κ μόνο στα sports μετά από ένα χρόνο που λανσαρήστηκε η εφαρμογή? γελοία πράγματα για μένα από μία εταιρία που είναι υπόδειγμα για τα ελληνικά δεδομένα (δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από το κινητό μου ούτε από το σταθερό, ούτε κ παλιά από το δορυφορικό, ωστόσο γύρισα στο ott λόγω 4κ καθαρά κ απλοποίησης καλωδίωσης)
Στο μόνο ένα κανάλι 4k συμφωνώ ότι δεν μας φτάνει..

Σου βγάζει το UHD logo κάτω αριστερά στην οθόνη κατά το streaming;

de3c88a1d97e7be4bc392b4fe7d5a0ba.jpg

H εικόνα σε tablets κλπ είναι στα 25fps, γι’ αυτό και δεν είναι τόσο ομαλή (σε τηλεοράσεις και set top boxes είναι στα 50fps στα αθλητικά από μια ανάλυση και πάνω).

Την ποιότητα του 4K δεν θα πρέπει να την κρίνουμε μόνο από το bitrate. Το h265/HEVC παρέχει καλύτερη εικόνα στο ίδιο bitrate σε σύγκριση με το h264. Γι’ αυτό και το 4κ κανάλι δίνει 1080 στα 4,5Mbps ενώ τα HD κανάλια στα 6 (πάντα στα 50fps).

Σου βγάζει το UHD logo κάτω αριστερά στην οθόνη κατά το streaming;
Ναι φυσικά το βγάζει κανονικα.
Την ποιότητα του 4K δεν θα πρέπει να την κρίνουμε μόνο από το bitrate.
Σωστό αυτό, δεν ξέρω, ίσως το κρίνω αυστηρά, δεν είδα κάποια τρομερή διαφορά πάντως (στο μάτι ξαναλέω) ανάμεσα στα hd κ στο 4k.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Στα δικά μου μάτια είναι αρκετά καλύτερη η εικόνα στο 4k κανάλι, στο Router βλέπω ότι Tickarei κάθε 2sec 32-34Mbps που σημαίνει ότι είναι κοντά στα 16mbps bitrate, κάτι παραπάνω δηλαδή από το 4k του Netflix.
Σίγουρα δεν είναι bluray με 50-100mbps bitrate αλλά δεδομένων των συνθηκών θεωρώ ότι είναι πολυ καλό και μακάρι να γίνουν όλα τα κανάλια 4k σιγά σιγά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

... που σημαίνει ότι είναι κοντά στα 16mbps bitrate... και μακάρι να γίνουν όλα τα κανάλια 4k σιγά σιγά.
Κάπου εκεί παίζει κ σε μένα, λίγο κάτω από τα 20. Μακάρι δεν λες τίποτα, δεν το βλέπω όμως. Δεν ξέρω βέβαια (εκτός κ από τους τελικούς χρήστες) αν υπάρχει διαθέσιμο τόσο bandwidth για να δωθεί. φανταστείτε να παίζουν ταυτόχρονα πολλές συσκευτές τηλεόραση στα 4κ, μπορούν να το σηκώσουν οι έλληνες πάροχοι?

Για να έχουμε περισσότερα κανάλια 4Κ πρέπει να υπάρχει και το αντίστοιχο περιεχόμενο. Πολλές φορές η παραγωγή ενός αγώνα δεν γίνεται καν σε 4Κ. Αν εξαιρέσουμε την Αγγλία, άλλες χώρες δύσκολα παρέχουν 4Κ μετάδοση. Για αυτό και προχτές δεν είχε σε 4Κ το Ολυμπιακός μαρσειγ ενώ με τη Σιτυ έξω το είχε.