Nέα Cosmote IP TV - OTT

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αναφερετε ταχυτητες "τεραστιες" και σε Νετφλιξ και σε ΟΤΕ, που εγω με 100αρα γραμμη ποτε δεν ειδα! Πχ στο νετφλιξ συνδεομαι με σχεδον ολη τη γραμμη (γυρω στα 86 γραφει η εφαρμογη και το fast.com) , αλλα οταν παιζει ποτε δεν ανεβηκε πανω απο 5,5-6,0 (αυτο φαινεται οταν παιζει με την εφαρμογη της τιβι κι οχι του xiaomi)) γιατα 1080! Καλα, υπαρχουν φορες που τα 1080 παιζουν λεει και με 2,50mbps -γινεται;

Ναι φίλε μου τα 1080 παίζουν και στα 2,5 Mbps , δυστυχώς.

Αυτός φυσικά είναι και ένας λόγος που κάποιοι εδώ μέσα βλέπουν στο αθλητικό 4K κανάλι της Cosmote
την απίστευτη, κρυστάλλινη, ανεπανάληπτη, τέλεια εικόνα με τα μόλις 16,0 Mbps !!!!

:eek1:

Ναι φίλε μου τα 1080 παίζουν και στα 2,5 Mbps , δυστυχώς.

Αυτός φυσικά είναι και ένας λόγος που κάποιοι εδώ μέσα βλέπουν στο αθλητικό 4K κανάλι της Cosmote
την απίστευτη, κρυστάλλινη, ανεπανάληπτη, τέλεια εικόνα με τα μόλις 16,0 Mbps !!!!

:eek1:

Και γιατι το Netflix δεν δινει παραπανω απο 5.50mbps για 1080; Βλεποντας ενα δορυφορικο πολωνικο sports premium με ...17mbps αν και 1080i νομιζεις οτι ειναι ...8Κ! Ενώ του ΟΤΕ σαν ...576i!!!

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Και γιατι το Netflix δεν δινει παραπανω απο 5.50mbps για 1080; Βλεποντας ενα δορυφορικο πολωνικο sports premium με ...17mbps αν και 1080i νομιζεις οτι ειναι ...8Κ! Ενώ του ΟΤΕ σαν ...576i!!!

Αυτό γίνεται αν δεν κάνω λάθος από τότε που ξεκίνησε η ιστορία με τον COVID-19

Επειδή κλείστηκε όλος ο κόσμος μέσα στο σπίτι και καλά και βλέπει Netflix !
Έτσι έπεσαν οι ταχύτητες !!

Αυτό γίνεται αν δεν κάνω λάθος από τότε που ξεκίνησε η ιστορία με τον COVID-19

Επειδή κλείστηκε όλος ο κόσμος μέσα στο σπίτι και καλά και βλέπει Netflix !
Έτσι έπεσαν οι ταχύτητες !!
Μπα, και πριν έτσι ήμουν!

Αυτά αγόρασα. Τα εγκατέλειψα. Γενικά σίγουρα κάποιοι δουλευουν με τα Power lines, οπου δεν περνάει καλώδιο ειναι μία λύση, αλλά είμαι της άποψης ethernet κ πάλι ethernet για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

τα avm ειναι ιδια κλαση με τα devolo εχω παντου σχεδον στο σπιτι devolo και εχω βρει την ησυχια μου και δεν παθαινουν κατι επισης το τριφασικο ρευμα επαιζε ρολο στην αρχη τωρα γενικα δεν υπαρχει θεμα με τις φασεις του ηλεκτρικου ρευματος αφηστε που ειναι πανευκολο να τις αλλαξει οποιος θελει ευκολα

Kαλημερα σας,
Ελπιζω να ποσταρω στο σωστο σημειο
Αγορασε ο γαμπρος μου το φουλ πακετο της Cosmote, για να το βλεπει ιντερνετικα.
Του δωσανε δωρο και ενα android box της Cosmote το οποιο συνεδεσε (ή μαλλον του το συνεδεσα!) σε μια παλια πλασμα που εχει.
Προσπαθησα να βρω στο market το netfilx να του το περασω ,ωστε να μην χειαζετε το chromacast , αλλα ...τζιφος.
Πηρα τηλ. την Cosmote και μου ειπαν οτι το boxακι ΔΕΝ υποστηριζει Netflix.
Mπορουμε να κανουμε τιποτις ή μενουμε ως εχει???
Προκαταβολικες ευχαριστιες!

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Kαλημερα σας,
Ελπιζω να ποσταρω στο σωστο σημειο
Αγορασε ο γαμπρος μου το φουλ πακετο της Cosmote, για να το βλεπει ιντερνετικα.
Του δωσανε δωρο και ενα android box της Cosmote το οποιο συνεδεσε (ή μαλλον του το συνεδεσα!) σε μια παλια πλασμα που εχει.
Προσπαθησα να βρω στο market το netfilx να του το περασω ,ωστε να μην χειαζετε το chromacast , αλλα ...τζιφος.
Πηρα τηλ. την Cosmote και μου ειπαν οτι το boxακι ΔΕΝ υποστηριζει Netflix.
Mπορουμε να κανουμε τιποτις ή μενουμε ως εχει???
Προκαταβολικες ευχαριστιες!

Καλημερα
netflix στο boxaki cosmote δεν γινεται απο οσο ξερω
σε mi box s της xiaomi τα εγκαθιστας ολα και το cosmote

Και εμενα ετσι μου ειπε η ιδια η Cosmote.
Ελεγα μπας και υπηρχε κανα μυστηριο "κολπο"!!!
Εξαλλου δωρεαν το πηρε,οποτε μικρο το κακο.

Καλησπέρα! Όταν πατάς " Ρυθμίσεις " εμφανίζονται κατά σειρά… " Γλώσσα ", " Ποιότητα Βίντεο " και " Διαγνωστικά ". Ερώτηση… το διαγνωστικά τι είναι;

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα! Όταν πατάς " Ρυθμίσεις " εμφανίζονται κατά σειρά… " Γλώσσα ", " Ποιότητα Βίντεο " και " Διαγνωστικά ". Ερώτηση… το διαγνωστικά τι είναι;

Δοκίμασε το και θα δεις

Sent from my iPad using Tapatalk

Σε tablet λίγο που δοκίμασα το app της cosmote η ποιότητα πάει μέχρι 720p50.

Γιατί υπάρχει αυτός ο περιορισμός ρε παιδιά; Υπάρχουν πλέον πολλά tablet 1080p ή και με μεγαλύτερη ανάλυση.

Ξέρουμε αν ισχύει το ίδιο και μέσω web?

Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

ίσως μπαίνει με sideload

Δυστυχώς δεν μπαίνει ούτε με sideload.

Αν δεν γυρίζει πίσω η συσκευή ESN (Electronic Serial Number) δεν θα δουλέψει ποτέ.

Κάποια στιγμή δούλευε μέσω Kodi plugin αλλά δεν γνωρίζω τι γίνεται αυτή τη στιγμή.

Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει το παρακάτω άρθρο

https://androidpcreview.com/netflix-hd-android-tv-box/

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δυστυχώς δεν μπαίνει ούτε με sideload.

Αν δεν γυρίζει πίσω η συσκευή ESN (Electronic Serial Number) δεν θα δουλέψει ποτέ.

Κάποια στιγμή δούλευε μέσω Kodi plugin αλλά δεν γνωρίζω τι γίνεται αυτή τη στιγμή.

Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει το παρακάτω άρθρο

https://androidpcreview.com/netflix-hd-android-tv-box/

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ......στο kodi plugin δουλεύει μια χαρά , εγώ έχω το kodi στο κουτί του κοσμοτε και είναι μια χαρά .

Καλημέρα σε όλους.
Πως μπορούμε να κλειδώνουμε την επιλογή να παίζει μόνιμα με Dolby ηχο χωρίς να το επιλέγουμε κάθε φορά;
Σε tv Android 9 μέσω του app της COSMOTE tv, όχι από το boxακι τους.

Εφόσον περιέχονται τα κανάλια fox στα mini packs που διαλέγεις, θα σου ξεκλειδώσουν και οι επιλογές του fox play.

Καλησπέρα στην παρέα, ερώτηση...
Έχω Cosmote tv Full pack μέσω δορυφόρου και συνδέομαι και από το κινητό μου(από εποχές Cosmote tv go) τώρα πλέον με Cosmote id,θέλω όμως να αξιοποιήσω το τελευταίο στην τηλεόραση που έχω στο δωμάτιο μιας και το WDTV που έχω με έχει κουράσει με τις αποσυνδέσεις του, μπορώ λοιπόν να πάρω ένα android box και ποιο κατά την γνώμη σας ώστε με την νέα εφαρμογή της Cosmote να βλέπω κανονικά χωρίς screen mirroring και να έχω και Netflix???

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε λογική τιμή, Xiaomi Mi Box S είναι μονόδρομος.
Αν θες κάποιες παραπάνω δυνατότητες (έξω από το Cosmote TV app) και μπορείς να τις εκμεταλλευτείς, το nVIDIA Shield TV