Nέα Cosmote IP TV - OTT

Να πάρουν παράδειγμα από το App της Cosmote εκεί στη Vodafone που ταλαιπωρούν τον κόσμο εδώ και μήνες..
Κατά τα άλλα αν και ΔΕΝ είμαι φαν του Ισπανικού , αποτελεί μεγάλη απώλεια.
Το θέμα είναι πλέον ότι ΑΔΕΙΑΖΕΙ υπερβολικά το αθλητικό ΣΚ της Cosmote καθώς οι διοργανώσεις που έχει πλην Premier και του άχρωμου Γερμανικού είναι ΟΛΕΣ μέσα στη βδομάδα.

Να δούμε τι θα γίνει και με το conference από του χρόνου καθώς ΟΛΕΣ πλην πρωταθλητή οι Ελληνικές ομάδες θα παίζουν εκεί για τα επόμενα 2 χρόνια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ..
Το UEFA δε θα έχει πλέον Ελληνικό ενδιαφέρον όπως σήμερα καθώς άντε να υπάρχει ΜΙΑ ομάδα στη διοργάνωση αν δεν προκριθεί στο Champions League ή άντε να δώσει μερικούς αγώνες το Φλεβάρη αν βγει 3η στο CL.

Αν γίνει κανένα κουλό και πάρει το conference o Ant1 προβλέπω ΑΜΕΣΑ προσφορές-μειώσεις συνδρομών..

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Νέα έκδοση της εφαρμογής πριν λιγο μου έγινε αλλά δυνατότητα να μπορείς να απενεργοποιήσεις το hdr στο box δεν λενε να βάλουν
Είναι το μοναδικό μείον που βρίσκω στο box του ΟΤΕ και είναι αυτό που ίσως με κάνει να γυρίσω στο δορυφορικό...!!! Όσο και αν έχω προσπαθήσει να ρυθμίσω την εικόνα, δεν έχω βρει κάτι που να με ικανοποιεί.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά με σημερινή ενημέρωση του app στο κινητό προστέθηκε η λειτουργία Chromecast!
Με android κινητό σε lg smart tv έχω μόνο ήχο .

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά με σημερινή ενημέρωση του app στο κινητό προστέθηκε η λειτουργία Chromecast!

Απ'οσο ξερω το Chromecast ειναι συσκευη.
Τελος παντων,εκανα την ενημερωση αλλα δεν ειδα κατι που να εχει σχεση μ'αυτο.

Απ'οσο ξερω το Chromecast ειναι συσκευη.
Τελος παντων,εκανα την ενημερωση αλλα δεν ειδα κατι που να εχει σχεση μ'αυτο.

Όχι μόνο. Είναι ενσωματωμένη λειτουργία και σε όλες τις τηλεοράσεις Android. Πολλές Sony π.χ. έχουν.
Έπαιζε και παλιά (στην παλιά εφαρμογή), αλλά είχε σταματήσει από κάποιο σημείο και μετά.

Το δοκίμασα πριν λίγο και παίζει εξαιρετικά. Τη στιγμή που στη Νόβα σου έκοβαν μέχρι και... κουμπιά του λάπτοπ να λειτουργούν, η Cosmote δίνει πλέον με μεγάλη ευχέρεια και μέσω της εφαρμογής τη δυνατότητα να καστάρεις από το κινητό σου στην τηλεόρασή σου.
Συνδέεις μέσω της εφαρμογής και μετά από την εφαρμογή στο κινητό (προφανώς και τάμπλετ) διαλέγεις τι θα δεις. Μπράβο στην Cosmote.

Η κατρακυλα παει καιρο,οταν αρχισε να αφαιρει καναλια και δεν τα αντικαθιστουσε τωρα ήρθε η ωρα των αθλητικων.
Εύχομαι η νεα διοίκηση της νοβα να φορτωσει καναλια στο μπουκετο της οπως σε γειτονικες βαλκανικές χωρες γιατι σήμερα ουτε αυτες τις χωρες αγγιζει το περιεχόμενο των ελληνικων πλατφορμων .ειχε χρονο η κοσμοτε αλλα προτιμησε να αρπαζει νεο κοσμο αφαιροντας επιλογες απο περιεχομενο..δεν πειραζει ίσως βαλει μυαλο αν συνεχισει το μπασιμο της νοβα και στο ψυχαγωγικο,οπως ακουγεται.

Αν δεις τα καναλια που εχουν οι πλατφορμες του united group θα δεις οτι δεν ειναι καλα οσον αφορα πληθώρα κ επιλογές, ουτε η κοσμοτε ουτε η Νόβα προς ωρας.
Εχει πει κ σε συνεντευξη η νεα διοικηση οτι θα γινουν κινησεις εμπλουτισμου και στο ψυχαγωγικο.

Σε mi box S δεν συνδεεται, απλα δειχνει το σημα της κοσμοτε και ενα κυκλο που λογικα προσπαθει να συνδεθει. Τι κανω λαθος?

Κοίτα να δεις που εκεί που έλεγα να κόψω την Nova full pack που εχω παρολο που δίνω 24,45 θα την κρατησω στο τέλος.

#Poisonera ανανέωσε τώρα με αυτή την τιμή αν γίνεται γιατί με τόσα που παίρνουν θα εκτοξευτούν οι τιμές...αν και θα σου πουν παραπάνω για ανανέωση..... εγώ έβλεπα τι έρχεται και ανανέωσα πριν ένα μήνα με τα ίδια λεφτά για 2 χρόνια....με πίεση....