solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Και τι θα βρουν τώρα να το αναπληρώσουν...Πάει η La Liga όμως,για τους αθλητικά ενδιαφερόμενους.
Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τι θα βρουν τώρα να το αναπληρώσουν...Πάει η La Liga όμως,για τους αθλητικά ενδιαφερόμενους.
Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι το μοναδικό μείον που βρίσκω στο box του ΟΤΕ και είναι αυτό που ίσως με κάνει να γυρίσω στο δορυφορικό...!!! Όσο και αν έχω προσπαθήσει να ρυθμίσω την εικόνα, δεν έχω βρει κάτι που να με ικανοποιεί.Νέα έκδοση της εφαρμογής πριν λιγο μου έγινε αλλά δυνατότητα να μπορείς να απενεργοποιήσεις το hdr στο box δεν λενε να βάλουν
Με android κινητό σε lg smart tv έχω μόνο ήχο .Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά με σημερινή ενημέρωση του app στο κινητό προστέθηκε η λειτουργία Chromecast!
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά με σημερινή ενημέρωση του app στο κινητό προστέθηκε η λειτουργία Chromecast!
Απ'οσο ξερω το Chromecast ειναι συσκευη.
Τελος παντων,εκανα την ενημερωση αλλα δεν ειδα κατι που να εχει σχεση μ'αυτο.
Αρχίζω κ χαλιέμαι πολύ με την Cosmote, ακούγεται οτι έχασε κ την Bundesliga
στο ψυχαγωγικο ειναι η κοσμοτε αρκετα καλα... τι εννοεις οτι ακουγεται?
Σε mi box S δεν συνδεεται, απλα δειχνει το σημα της κοσμοτε και ενα κυκλο που λογικα προσπαθει να συνδεθει. Τι κανω λαθος?Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά με σημερινή ενημέρωση του app στο κινητό προστέθηκε η λειτουργία Chromecast!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.