Σε συνέχεια του προηγουμένου μηνύματος σχετικά με την έλλειψη των 8 καναλιών διευκρινίζω κατόπιν επικοινωνίας με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης ότι αυτά όντως αφαιρούνται από τη δυνατότητα αναπαραγωγής αλλά και από τα διαθέσιμα κανάλια από συσκευές tablet/κινητά/web browsers...κατά τα λοιπά στο box που παρέχεται από την Cosmote, καθώς και από το MiBoxS αλλά και σε αρκετές smart τηλεοράσεις φαίνεται να παίζουν κανονικά. Θα παρακαλούσα εσείς που έχετε δηλώσει ότι τα βλέπετε κανονικά στα box της Cosmote να δοκιμάσετε σε κάποια από τις εναλλακτικές συσκευές στις οποίες αναφέρθηκα και να μας ενημερώσετε για την πληρότητα του παρόντος.
Επίσης στο θέμα του NatGeo WILD ΟΝΤΩΣ τεράστια απώλεια...είναι παντελώς παράλογο το πακέτο να παρέχεται στο 'φτηνότερο' family pack μέσω δορυφόρου και να το χάνει κανείς 'αναβαθμίζοντας' στο cinema pack του ΟΤΤ τη στιγμή που διατίθεται κανονικά στο full pack του OTT...Από την πλευρά μου έχω εκφράσει τη βαθιά μου δυσαρέσκεια για την απώλεια - θα μπορούσαμε ίσως όλοι που έχουμε την ίδια άποψη να την καταθέσουμε στους υπαλλήλους και ίσως υπάρξει κάποια τροποποίηση αν διαπιστωθεί ότι υπάρχουν πολλά παράπονα.
Φίλε μη σου κάνει εντύπωση , ένα μπάχαλο επικρατεί με τα πακέτα του OTT , τα mini packs , κλπ.
Εδώ σε όσους έχουν sports pack μέσω δορυφόρου ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα να δουν το 4Κ Sports κανάλι ιντερνετικά.
Σε sports pack OTT παίζει εννοείται κανονικά όπως επίσης και αν έχεις το full pack δορυφορικό!!