Nέα Cosmote IP TV - OTT

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

εννοώ αν είναι 1000 Mbps η θύρα ethernet ή 100 όπως στον προηγούμενο.
Όλες οι θύρες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά
4de9ea8388e1e907847d08cf1c68c489.jpg

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Για όποιον ψάχνει αντικατάσταση μέσω καταστήματος να πω ότι η cosmote στην πανεπιστημίου μου είπε ότι έχει ελάχιστα κομμάτια ακόμα ενώ ο Γερμανός επί της Πατησίων λίγο πριν την ομόνοια έχει τον παλιό.

Καλήμερα ..... εχτές μετά από συνομιλία με την cosmote μέσα από το chat της εταιρίας , έγιναν τα εξής ..... η κοπέλα που chatarame στην αρχή μου έλεγε οτι δεν υπάρχει νέο tv box , αφού της έγραψα το νέο μοντέλο , μου είπε οτι είναι θέμα διαθεσιμοτητας στα μαγαζιά της περιοχής μου , στο τέλος μου έκανε το αίτημα αντικαταστασης και όλα καλά ..... το απόγευμα επειδή έχω κοντά στο σπίτι μου Γερμανό , πέρασα άπλα να ρωτήσω αν έχουν το νέο boxaki , ο υπεύθυνος μπήκε στο σύστημα , είδε ότι υπάρχει το αίτημα αντικαταστασης και σε 5' είχα στα χέρια μου το νέο boxaki , το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να τους πάω πίσω το παλιό .
Το έβαλα και μια χαρά , έχει όλα όσα γράφουν τα παιδιά στο φόρουμ .... και στο kodi παίζει μια χαρά .

Για αγορά χωρίς συνδρομή δεν γίνετε .από ότι ξέρω .ποια είναι η πιο χαμηλή συνδρομή που μπορείς να πάρεις ; Και μαζί με double play ; Μόνο τα βασικά .

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις το πηρα και εγώ το νέο box.
Είναι τετράγωνο και βαρύ _ στιβαρό σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.
Έχει Android 10 ενημέρωση ασφαλείας 5 Οκτωβρίου 2020.

http://www.imagebam.com/image/3107551371703720

Τέλος η εικόνα είναι καλύτερη και το HDR η μπορείς να το βάλεις αυτόματο η πάντα ενεργό.

Επίσης έχει επιλογή για HDR 10 η DOLBY VISION

Καλησπέρα σας παιδιά πήρα και εγώ τον καινούριο κωδικό ποιητή σήμερα και θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε τη γνώμη σας για το HDR έχει μία ρύθμιση Dolby vision η HDR 10 Ποιες είναι οι διαφορές νομίζω ότι το Dolby vision είναι λίγο πιο σκούρα τα χρώματα, Τι προτείνετε ; Επίσης στα 60 MHz λειτουργεί ; Έχει και Dolby vision γραφικά η βίντεο ;έχω μία LG 65 του 2020 σας ευχαριστώ

Μόλις το πηρα και εγώ το νέο box.
Είναι τετράγωνο και βαρύ _ στιβαρό σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.
Έχει Android 10 ενημέρωση ασφαλείας 5 Οκτωβρίου 2020.

http://www.imagebam.com/image/3107551371703720

Τέλος η εικόνα είναι καλύτερη και το HDR η μπορείς να το βάλεις αυτόματο η πάντα ενεργό.

Επίσης έχει επιλογή για HDR 10 η DOLBY VISION

Το θέμα είναι ποιο είναι πιο καλύτερο το 10 ή το Dolby vision;

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εγώ ε ψάξαμε στο μοντέλο της τηλεόρασης μου παρόλο που είναι το 2020 δεν έχει δεν το υποστηρίζει

Είναι τόσο δύσκολο για την Cosmote να κάνει συμφωνία με το Netflix να παίζει η εφαρμογή να τα έχουμε όλα μαζί..; Απαράδεκτοι....

Έκανε κάποιος συμφωνία για παραλαβή μέσω ΕΛΤΑ;
Μου είπαν ότι γίνεται άμεσα ωστόσο μου ζήτησαν να επιστρέψω στο κουριερ επιτόπου το παλιό μποξακι (μαζί με το hdmi) στο κουτί του.
Πέραν του ότι το κουτί πιθανά το πέταξα, αυτό με το hdmi τι φάση;
Τόσο ποιοτικό το θεωρούν που το θέλουν πίσω;
Και αντε, ανοίγω το καινούργιο και δίνω αυτού το hdmi αλλά αν μια στις χίλιες παραλάβω ελαττωματικό boxaκι;
Θεωρείτε πως αν κάνω μια προσπάθεια τηλεφωνικά για επιστροφή σε δεύτερο χρόνο σε κατάστημα θα το δεχτούν;

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα σας παιδιά πήρα και εγώ τον καινούριο κωδικό ποιητή σήμερα και θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε τη γνώμη σας για το HDR έχει μία ρύθμιση Dolby vision η HDR 10 Ποιες είναι οι διαφορές νομίζω ότι το Dolby vision είναι λίγο πιο σκούρα τα χρώματα, Τι προτείνετε ; Επίσης στα 60 MHz λειτουργεί ; Έχει και Dolby vision γραφικά η βίντεο ;έχω μία LG 65 του 2020 σας ευχαριστώ
Dolby vision είναι πιο καινούργιο πρότυπο από hdr10. Netflix το έχουν πολλές ταινίες και σειρές.Το θέμα είναι μήπως πρέπει να το υποστηρίζει και η τηλεόραση?

σε ενα xiaomi mi note 10,μετα το προχθεσινο update σε miui και εκδοση android σε 11,το otetv παιζει με πολλα κολληματα.
στον υπολογιστη και στο xiaomi tv box κανενα θεμα.
εχει καποιος αλλος προβλημα?

Έκανε κάποιος συμφωνία για παραλαβή μέσω ΕΛΤΑ;
Μου είπαν ότι γίνεται άμεσα ωστόσο μου ζήτησαν να επιστρέψω στο κουριερ επιτόπου το παλιό μποξακι (μαζί με το hdmi) στο κουτί του.
Πέραν του ότι το κουτί πιθανά το πέταξα, αυτό με το hdmi τι φάση;
Τόσο ποιοτικό το θεωρούν που το θέλουν πίσω;
Και αντε, ανοίγω το καινούργιο και δίνω αυτού το hdmi αλλά αν μια στις χίλιες παραλάβω ελαττωματικό boxaκι;
Θεωρείτε πως αν κάνω μια προσπάθεια τηλεφωνικά για επιστροφή σε δεύτερο χρόνο σε κατάστημα θα το δεχτούν;

Εγω όταν πήγα στο κατάστημα του οτε μου είχαν πει στο τηλέφωνο ότι θέλουν τον αποκωδικοποιητή και τα πάντα εκτος του hdmi. Πάρε και πες τους να πας σε κατάστημα να το παραλάβεις

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Δυστυχώς στα κοντινά μου δεν υπάρχει πουθενά το νέο μποξακι οπότε θα περιμένω Δευτέρα ή Τρίτη τα ΕΛΤΑ...
Κάποιος που το άλλαξε ήδη, σε σχέση με το πρώτο μποξακι είναι μεγαλύτερου ή μικρότερο;

Δυστυχώς στα κοντινά μου δεν υπάρχει πουθενά το νέο μποξακι οπότε θα περιμένω Δευτέρα ή Τρίτη τα ΕΛΤΑ...
Κάποιος που το άλλαξε ήδη, σε σχέση με το πρώτο μποξακι είναι μεγαλύτερου ή μικρότερο;
Μικρότερο ειναι και πιο όμορφο

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk