Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μαλλον update στο μποξ οχι στην εφαρμογη απο το store.
Της εφαρμογής εννοούσα. Δεν το εμφανίσε ακόμη; Οπότε ας περιμένουμε γιατί για κινητό το εμφανισε. Συνήθως το εμφανίζει 1-2 μέρες μετά στο Android tv από ότι θυμάμαι.Σημερινή είναι η αναβάθμιση της εφαρμογής πάντως

Last edited:
  • Like
Reactions: valkal19
Λοιπόν σε όσους δεν σας εμφανίζει την αναβάθμιση στο playstore πάτηστε στην αναζήτηση cosmote TV μπείτε στην εφαρμογή στο store και θα σας βγάλει το μήνυμα ενημέρωσης. Μόλις την εγκατέστησα και έχω να πω ότι το πρόβλημα με τα σπασίματα λύθηκε. Μπράβο μας που τα καταφέραμε εδώ μέσα

Τελικά μου φαίνεται ότι αν δεν υπήρχαμε εμείς εδώ μέσα να "γκρινιάζουμε" και να ενημερώνουμε τους υπεύθυνους (Nova-EON, Cosmote Tv) για τα προβλήματα των υπηρεσιών τους θα υπέφερε πολύς κόσμος...

Κάνε ένα clear cache,data και force stop και μετά είσοδο ξανά μήπως δεν κάθισε καλά το update.
Το έκανα αλλά παραμένει το πρόβλημα στα συγκεκριμένα κανάλια όπως και η εικόνα είναι αυτή την στιγμή σαν της Νόβα

Κάποιος άλλος με πρόβλημα υπάρχει; Γιατί θα με πάρουν αύριο τηλ για να δουν αν λύθηκε το πρόβλημα. Στο δικό μου δεν κάνει σπασίματα πλέον στο Nvidia shield tv pro. Όσοι έχετε θέμα ακόμη γράψτε το και ποια συσκευή έχετε για να το αναφέρω.

Για οποιον ενδιαφερεται δινουν δωρεαν για 1 μηνα το entertainment pack.

Το έκανα αλλά παραμένει το πρόβλημα στα συγκεκριμένα κανάλια όπως και η εικόνα είναι αυτή την στιγμή σαν της Νόβα
Εικόνα έχει πέσει αισθητά σε ποιότητα