Και εμένα τελευταία στιγμή μου είπαν από 25.45 στα 22.75 όσο πλήρωνα μέχρι σήμεραΤο έκανα διακοπή .
Και εμένα τελευταία στιγμή μου είπαν από 25.45 στα 22.75 όσο πλήρωνα μέχρι σήμεραΤο έκανα διακοπή .
Μπορεί να σε πάρουν τηλέφωνο να σου αλλάξουν γνώμη τελευταία στιγμή εμένα με πήραν κυριολεκτικά 1 μέρα πριν λήξει το συμβόλαιοΣε εμένα τίποτα .
Μπορεί να σε πάρουν τηλέφωνο να σου αλλάξουν γνώμη τελευταία στιγμή εμένα με πήραν κυριολεκτικά 1 μέρα πριν λήξει το συμβόλαιο
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με τις άλλες χώρες. Γιατί εγώ για παράδειγμα πληρώνω 80-100 ευρώ για τηλεόραση κα Ίντερνετ. Όποτε πάντα πρέπει να μπαίνει και το πλαίσιο.Έχουν ξεφυγει παρα πολυ οι συνδρομητικες γενικά στην Ελλάδα.Εαν δείτε σε άλλες χώρες τι πακέτα υπάρχουν θα πάθετε πλακα.Τιμές? Με 10€ full pack.ποιοτητα εικόνας,Πρόγραμμα κτλ κτλ.Ειμαστε πολυ πισω.Σε εμάς 23 και 25€ full pack καθίστε καλά ρε παιδιά.
Ναι πολύ καλά είναι είχα 50αρα στην wind και στην Vodafone και έπαιζε τέλειακαλησπέρα, να κάνω μια χαζή ερωτηση που προφανως εχει χιλιοαπαντηθεί;
ποια τα κριτηρια επιλογης μεταξύ δορυφόρου vs ιντερνετ; σίγουρα ενα κριτηριο θα είναι η ποιότητα του internet.. τι άλλο;
Με 50αρα vdsl κλειδωμενη στα 50+ θα την παλευω;
Ευχαριστώ.
Άμεσα?Το έκοψαν άμεσα αύριο θα επιτρέψω και το box.
Κοίτα από τα λίγα που ξέρω για να δουλέψει καλά θέλει ταχύτητα 6 Mbps για τα hd κανάλια και το sport 4k χρειάζεται 18 Mbps.Ναι πολύ καλά είναι είχα 50αρα στην wind και στην Vodafone και έπαιζε τέλεια
Άμεσα?
Δηλαδή έληγε ο μήνας σήμερα?
Γιατί αυτοί στα συμβόλαια διακοπής λένε 30 ημέρες από την αίτηση διακοπης
Τι να πω δεν θέλουν συνδρομητές?Σήμερα έληγε και το έκαψαν άμεσα με αίτημα από το Σάββατο που πέρασε .
Τι να πω δεν θέλουν συνδρομητές?
Εγώ θεωρώ ότι θα σε καλέσουν να σου κάνουν προσφορά.
Εεε όχι και 18 θέλει γύρω στα 12 με 15 αλλά θα μου πεις δεν είναι μεγάλη διαφορά. Οτιδήποτε πάνω από 24 Mbps είναι πολύ καλόΚοίτα από τα λίγα που ξέρω για να δουλέψει καλά θέλει ταχύτητα 6 Mbps για τα hd κανάλια και το sport 4k χρειάζεται 18 Mbps.
Πάντως το 4k έχω παρατηρήσει κάτω αριστερά βγάζει μια ένδειξη ultra hd η οποία όταν βάζω wifi αργεί να την εμφανίσει ενώ με καλώδιο ethernet εμφανίζεται αμέσως μόλις βάζω το κανάλι.Εεε όχι και 18 θέλει γύρω στα 12 με 15 αλλά θα μου πεις δεν είναι μεγάλη διαφορά. Οτιδήποτε πάνω από 24 Mbps είναι πολύ καλό
Γιατί εκεί δίνει απευθείας τα απαιτούμενα Mbps προκειμένου να δώσει 4Κ και εμένα με 100σταρα και wifi αργεί μην νομίζειςΠάντως το 4k έχω παρατηρήσει κάτω αριστερά βγάζει μια ένδειξη ultra hd η οποία όταν βάζω wifi αργεί να την εμφανίσει ενώ με καλώδιο ethernet εμφανίζεται αμέσως μόλις βάζω το κανάλι.
100 άρα έχω και εγώ wind αλλά λίγο μακριά το ρούτερ για αυτό έχω τραβήξει καλώδιο ethernet.Γιατί εκεί δίνει απευθείας τα απαιτούμενα Mbps προκειμένου να δώσει 4Κ και εμένα με 100σταρα και wifi αργεί μην νομίζεις
Καλά έκανες καλύτερα σαν το Ethernet τίποτα100 άρα έχω και εγώ wind αλλά λίγο μακριά το ρούτερ για αυτό έχω τραβήξει καλώδιο ethernet.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.