Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μπορεί να σε πάρουν τηλέφωνο να σου αλλάξουν γνώμη τελευταία στιγμή εμένα με πήραν κυριολεκτικά 1 μέρα πριν λήξει το συμβόλαιο

Το έκοψαν άμεσα αύριο θα επιτρέψω και το box.

Έχουν ξεφυγει παρα πολυ οι συνδρομητικες γενικά στην Ελλάδα.Εαν δείτε σε άλλες χώρες τι πακέτα υπάρχουν θα πάθετε πλακα.Τιμές? Με 10€ full pack.ποιοτητα εικόνας,Πρόγραμμα κτλ κτλ.Ειμαστε πολυ πισω.Σε εμάς 23 και 25€ full pack καθίστε καλά ρε παιδιά.

Έχουν ξεφυγει παρα πολυ οι συνδρομητικες γενικά στην Ελλάδα.Εαν δείτε σε άλλες χώρες τι πακέτα υπάρχουν θα πάθετε πλακα.Τιμές? Με 10€ full pack.ποιοτητα εικόνας,Πρόγραμμα κτλ κτλ.Ειμαστε πολυ πισω.Σε εμάς 23 και 25€ full pack καθίστε καλά ρε παιδιά.
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με τις άλλες χώρες. Γιατί εγώ για παράδειγμα πληρώνω 80-100 ευρώ για τηλεόραση κα Ίντερνετ. Όποτε πάντα πρέπει να μπαίνει και το πλαίσιο.

• Like
Reactions: Βασίλης Α.
καλησπέρα, να κάνω μια χαζή ερωτηση που προφανως εχει χιλιοαπαντηθεί;
ποια τα κριτηρια επιλογης μεταξύ δορυφόρου vs ιντερνετ; σίγουρα ενα κριτηριο θα είναι η ποιότητα του internet.. τι άλλο;

Με 50αρα vdsl κλειδωμενη στα 50+ θα την παλευω;

Ευχαριστώ.

καλησπέρα, να κάνω μια χαζή ερωτηση που προφανως εχει χιλιοαπαντηθεί;
ποια τα κριτηρια επιλογης μεταξύ δορυφόρου vs ιντερνετ; σίγουρα ενα κριτηριο θα είναι η ποιότητα του internet.. τι άλλο;

Με 50αρα vdsl κλειδωμενη στα 50+ θα την παλευω;

Ευχαριστώ.
Ναι πολύ καλά είναι είχα 50αρα στην wind και στην Vodafone και έπαιζε τέλεια

Ναι πολύ καλά είναι είχα 50αρα στην wind και στην Vodafone και έπαιζε τέλεια
Κοίτα από τα λίγα που ξέρω για να δουλέψει καλά θέλει ταχύτητα 6 Mbps για τα hd κανάλια και το sport 4k χρειάζεται 18 Mbps.

Άμεσα?
Δηλαδή έληγε ο μήνας σήμερα?
Γιατί αυτοί στα συμβόλαια διακοπής λένε 30 ημέρες από την αίτηση διακοπης

Σήμερα έληγε και το έκαψαν άμεσα με αίτημα από το Σάββατο που πέρασε .

Κοίτα από τα λίγα που ξέρω για να δουλέψει καλά θέλει ταχύτητα 6 Mbps για τα hd κανάλια και το sport 4k χρειάζεται 18 Mbps.
Εεε όχι και 18 θέλει γύρω στα 12 με 15 αλλά θα μου πεις δεν είναι μεγάλη διαφορά. Οτιδήποτε πάνω από 24 Mbps είναι πολύ καλό

• Like
Reactions: Epistimonas
Εεε όχι και 18 θέλει γύρω στα 12 με 15 αλλά θα μου πεις δεν είναι μεγάλη διαφορά. Οτιδήποτε πάνω από 24 Mbps είναι πολύ καλό
Πάντως το 4k έχω παρατηρήσει κάτω αριστερά βγάζει μια ένδειξη ultra hd η οποία όταν βάζω wifi αργεί να την εμφανίσει ενώ με καλώδιο ethernet εμφανίζεται αμέσως μόλις βάζω το κανάλι.

Πάντως το 4k έχω παρατηρήσει κάτω αριστερά βγάζει μια ένδειξη ultra hd η οποία όταν βάζω wifi αργεί να την εμφανίσει ενώ με καλώδιο ethernet εμφανίζεται αμέσως μόλις βάζω το κανάλι.
Γιατί εκεί δίνει απευθείας τα απαιτούμενα Mbps προκειμένου να δώσει 4Κ και εμένα με 100σταρα και wifi αργεί μην νομίζεις

Γιατί εκεί δίνει απευθείας τα απαιτούμενα Mbps προκειμένου να δώσει 4Κ και εμένα με 100σταρα και wifi αργεί μην νομίζεις
100 άρα έχω και εγώ wind αλλά λίγο μακριά το ρούτερ για αυτό έχω τραβήξει καλώδιο ethernet.

Καλημέρα λεβέντες, σε tv box ρουταρισμενο παίζει το cosmote tv; Τι επιλογές έχουμε; Αν το συνδέσω σε μια συσκευή μετά από ένα μήνα έχω πάλι δικαίωμα για νέα συσκευή ή απευθείας;