Nέα Cosmote IP TV - OTT

Συγνώμη ρε παιδιά.
Αύριο πάτε σε ένα ιδιωτικό σχολείο και ένας δάσκαλος κακοποιεί το παιδί σας.
Εναντίον της διοίκησης θα στραφείτε μόνο;
Σας έχουν πάρει ποτέ τηλέφωνο από εισπρακτικές να δείτε πόσο προσβλητικά μιλάνε οι υπάλληλοι, μόνο όταν τους είπα ότι θα στραφώ προσωπικά εναντίον τους σταμάτησαν και μιλάμε για μια οφειλή δανείου των 300 ευρώ που από συστημικό λάθος κουβαλιονταν σαν χρέος για ένα ολόκληρο χρόνο.

Συγνώμη ρε παιδιά.
Σας έχουν πάρει ποτέ τηλέφωνο από εισπρακτικές να δείτε πόσο προσβλητικά μιλάνε οι υπάλληλοι, μόνο όταν τους είπα ότι θα στραφώ προσωπικά εναντίον τους σταμάτησαν και μιλάμε για μια οφειλή δανείου των 300 ευρώ που από συστημικό λάθος κουβαλιονταν σαν χρέος για ένα ολόκληρο χρόνο.
Προσωπικα θα στραφω εναντια στο σχολειο και μονο εφοσον εχει δωσει οδηγια στο δασκαλο να χτυπάει το παιδι μου ή θα στραφω εναντια στον δασκαλο γιατι χτυπησε το παιδι μου αλλα και έναντι του σχολειο γιατι απέτυχαν να διαγνωσουν το προβληματικο της συμπεριφοράς του δασκαλου οταν τον επελεξαν καθως σε καθε περιπτωση ο εργαζόμενος φταιει δεν φταιει εχει αστικη ευθυνη. Το παραδειγμα σου οστωσο ειναι εξαιρετικά ακραιο γιατι εδω δεν ξυλοφόρτωσε κανεις το παιδι κανενος και αφορα την ανεπαρκεια της εταιριας να δωσει καθαρη γραμμη στους εργαζομενους της αρα στο παραδειγμα σου και παλι ο εργαζομενος ειναι μηδενικης ευθυνης ειδικα οταν δουλευει για 500 και 600 ευρω για να ακουει τον καθενα να λεει την καθε αρλουμπα, την καθε θεωρια και την καθε απειλη του.

Συγνώμη ρε παιδιά.
Κοίταξε. Ο υπάλληλος θεωρώ κάνει ότι του λένε. Δε νομίζω να το έβγαλε από το κεφάλι του.

Συγνώμη ρε παιδιά.
Γενικά οι υπάλληλοι στο support ακούνε πολλά από πολλούς συμπολίτες μας και τρώνε πολλές φορές το κράξιμο που θα πρεπε να τρώνε μανατζαρεοι οι διευθυντές δεν δικαιολογώ αν κάποιοι από αυτούς συμπεριφονται αισχρά και σαν καφροι και εγώ πολλές φορές προσπαθώ να μιλάω όσο το δυνατόν πιο ήρεμα και ευγενικά προς εκείνους γιατί δεν φταίνε εκείνοι για τα σπασμένα της κάθε νόβα κόσμοτε Vodafone κτλ

Στο boxάκι της Cosmote αλλά και στο κινητό τα κανάλια είναι 35 δευτερόλεπτα πιο μπροστά από όταν βλέπω στο λάπτοπ.

Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό;

Έχει συναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο;

Μόλις δοκίμασα στον ίδιο υπολογιστή αλλά σε linux μέσω virtualbox και είναι μια χαρά ο συγχρονισμός. Το ίδιο παντού. Τι να φταίει; Πως να το ψάξω;

Δεν έχει καμία σχέση ένας απλός υπάλληλος του βασικού μισθού που λέει ό,τι του πει η εταιρεία συγκριτικά με κάποιον που θα δείρει ένα μαθητή η κάποιον που κλέβει ένα αμάξι. Η εταιρία φταίει ξεκάθαρα στην προκειμένη και όχι ο υπάλληλος. Στις εισπρακτικες ναι εκεί ξεσκιστε τους γιατί νομίζουν ότι είναι κάποιοι τώρα εδώ δεν φταίει σε κάτι εκτός αν μίλησε με αγενή τρόπο η ύψωσε τον τόνο αν ήταν ευγενικός και απλά έλεγε ότι του είπε η εταιρία δεν φταίει σε κάτι.
Να πω την αλήθεια και αυτοί τα αλλάζουν κάθε μέρα. Και προφανώς δεν ενημερώνουν τον κάθε υπάλληλο καθημερινά. Για αυτό πολλές φορές άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος. Συνήθως οι πιο υψηλά υφιστάμενοι γνωρίζουν καλύτερα ότι καινούργιο βγει από τους διευθυντές οπότε αν τύχει να μιλήσετε με κάποιον από αυτούς θα σας τα πει πιο σωστά. Ο πιο απλός υπάλληλος που τον έχουν να απαντάει όλη μέρα τηλέφωνα συνήθως δεν γνωρίζει πχ αν άλλαξε κάτι την τελευταία στιγμή.

Τις προάλλες μιλούσα με το chat ήθελα να μάθω πότε θα βάλουν Ν78 σε μια κεραία εδώ που είμαι. Μίλησα με 3 άτομα ο πρώτος με έστειλε σε πιο ανώτερο και η δεύτερη στον τρίτο που ήταν αρκετά πιο καταρτισμενος. Σίγουρα ως πελάτες θέλουμε να γίνει το σωστό που δικαιούμαστε άμεσα δυστυχώς όμως δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσουμε με τον Νεμπη τον ceo όλης της cosmote και ας περνει αυτός τα εκατομμύρια πάντα ο υπάλληλος του βασικού μισθού θα ακούει τα παράπονα των πελατών.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η αληθεια ειναι καπου στην μεση
Ουτε καταγγελιες στον υπαλληλο
Αλλα και οχι και να τους παρουσιαζουμε σαν τον βασιλακη καιλα "τα καημενα τα παιδιά που για ψυχουλα και μπλα μπλα.."

Αμα δεν μπορουν να κανουν αυτο ας κανουν κατι αλλο

Παιδια για να καταλαβω. Εχει αλλαξει κατι με τις ταυτοχρονες θεασεις των αθλητικων; Ο πατερας μου εχει δορυφορικο και εγω βλεπω σε αλλη μια συσκευη ταυτοχρονα και αθλητικα. Οι ταυτοχρονες συσκευες εγιναν δυο περαν του δορυφορικου, οπως και της νοβα; Εχει σημασια για να δω αν θα κρατησουμε νοβα ή οτε.

• Like
Reactions: Stratos19
Παιδια για να καταλαβω. Εχει αλλαξει κατι με τις ταυτοχρονες θεασεις των αθλητικων; Ο πατερας μου εχει δορυφορικο και εγω βλεπω σε αλλη μια συσκευη ταυτοχρονα και αθλητικα. Οι ταυτοχρονες συσκευες εγιναν δυο περαν του δορυφορικου, οπως και της νοβα; Εχει σημασια για να δω αν θα κρατησουμε νοβα ή οτε.
Με επιπλεον 5 ευρω αν ενεργοποιήσεις τις εξτρα συσκευες βλεπεις σε 2 συσκευες αθλητικα περα του δορυφόρου.

Σε LG tv app - Υπαρχει τροπος να αλλαξω καναλια (οπως στο shield) χωρις να χρειαζεται να πηγαινω πισω και να διαλεγω απο τη λιστα;

• Like
Σε LG tv app - Υπαρχει τροπος να αλλαξω καναλια (οπως στο shield) χωρις να χρειαζεται να πηγαινω πισω και να διαλεγω απο τη λιστα;
Πάνω κάτω κανονικά όπως αλλάζεις τα κανάλια στην κεραία επίσης μπορείς να βάλεις και αριθμό

Επειδή έχω πρόβλημα με το shield μου -το 2017-, η εφαρμογή παίζει κανονικά στο δικό σου απροβλημάτιστα? Ποιό shield έχεις?

Ρε παιδια μπορει να μου απαντησει καποιος στο εξης:Αν παω απο δορυφορικο σε OTT,θα εχω τρεις ταυτοχρονες θεασεις σε περιεχομενο?Δυο σε αθλητικα καναλια και μια σε ταινιες πχ?
Και το κυριοτερο,οι δυο ταυτοχρονες θεασεις σε αθλητικο περιεχομενο θα μπορουν να ειναι σε οποιεσδηποτε δυο συσκευες ή η μια πρεπει να ειναι υποχρεωτικα στο box της Cosmote?
Δλδ θα μπορω να βλεπω αθλητικα σε ενα αλλο android box και ταυτοχρονα σε ενα ταμπλετ πχ?
Όχι δεν μπορείς να βλέπεις αθλητικά ταυτόχρονα με το box τους- μόνο αν πληρώσεις τις εξτρά συσκευές-
Θα σου πρότεινα να μην αλλάξεις το δορυφόρο, μόνο έτσι βλέπεις αθλητικά ταυτόχρονα σε 2 συσκευές, χωρίς εξτρα κόστος

Επειδή έχω πρόβλημα με το shield μου -το 2017-, η εφαρμογή παίζει κανονικά στο δικό σου απροβλημάτιστα? Ποιό shield έχεις?
Δεν το δοκιμασα και πολυ στο shield ( μοντελο 2019), αλλα γενικα λαγκαρε αρκετα και η εικονα δεν ηταν πολυ smooth. Της lg το app μου φαινεται καλυτερο και ας ειναι ελαφρως πιο αργο.

Όχι δεν μπορείς να βλέπεις αθλητικά ταυτόχρονα με το box τους- μόνο αν πληρώσεις τις εξτρά συσκευές-
Θα σου πρότεινα να μην αλλάξεις το δορυφόρο, μόνο έτσι βλέπεις αθλητικά ταυτόχρονα σε 2 συσκευές, χωρίς εξτρα κόστος
Δεν ισχύει. Στο ΟΤΤ βλέπεις κανονικά αθλητικά από 2 συσκευές χωρίς χρέωση. Δίνουν το πακέτο 3 συσκευών δωρεάν ενώ στο δορυφορο θέλει 5 ευρώ εκεί γίνονται 3 οι ταυτόχρονες όμως θεάσεις αθλητικών. Οπότε προσοχή. Στο οττ στην αρχή ζητούσαν χρήματα για 3 ταυτόχρονες συσκευές τώρα το δίνουν δωρεάν κανονικά.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κάποιος αλλά η αρίθμηση των αθλητικών καναλιών στην cosmote είναι διαφορετική σε δορυφορικό και στο ιντερνετικό. Πιθανόν να έχουν κάνει πρόβλεψη για επιπλέον 4k κανάλι. Λέω εγώ... Καλό θα ήταν να το αλλάξουν στο δορυφορικό για πλήρης ταύτιση.

Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κάποιος αλλά η αρίθμηση των αθλητικών καναλιών στην cosmote είναι διαφορετική σε δορυφορικό και στο ιντερνετικό. Πιθανόν να έχουν κάνει πρόβλεψη για επιπλέον 4k κανάλι. Λέω εγώ... Καλό θα ήταν να το αλλάξουν στο δορυφορικό για πλήρης ταύτιση.
Mονο το 310 δεν έχει κάποιο κανάλι στο σατ όλα τα άλλα έχουν μπορεί στην οtt να βάλουν δεύτερο 4κ κανάλι

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Παίδες έχω μια σμαρτ lg του 2016 πως μπορώ να δω κοσμοτε τβ εκτός του μποξ; Το έχω στο άλλο δωμάτιο το κοσμοτε μποξ. Εφαρμογή κοσμοτε δεν βλέπω στο app της lg

• Like
Mονο το 310 δεν έχει κάποιο κανάλι στο σατ όλα τα άλλα έχουν μπορεί στην οtt να βάλουν δεύτερο 4κ κανάλι
Μακάρι και αυτή η nova να βάλει ένα κανάλι 4κ επιτέλους να δούμε έστω σε μια ανάλυση της προκοπής ένα ματς, αν είναι δυνατόν δηλαδή έχει στην πλατφόρμα της κανάλι του ανταγωνιστή σε 4κ και όχι δικό της...... Και μου ακούγονται βερεσέ οι δήθεν τεχνικές δυσκολίες από τη στιγμή που και η la Liga και η bundesliga αλλά και η premier league δίνουν 4κ streams