Παναγιώτη προς το παρόν δεν σκέπτομαι να πουλήσω κάτι, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την OMD. Απλά έχω αποκλείσει το FF λόγω χρημάτων, όγκου-βάρους και το κυριότερο λόγω χρήσης, δηλαδή σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι έχω εξαντλήσει (ούτε καν πλησιάσει) τα όρια του μικρού συστήματος m4/3 που έχω στήσει. Από την άλλη μεριά βέβαια από ότι βλέπω, οι "μικρές" XM/ΧΑ παρά τους περιορισμούς τους σε κάποια θέματα, ως ποιότητα εικόνας (και μόνο) είναι πολύ κοντά στο FF, και μου "πάνε" ως τύπος φωτογραφικής, στατική φωτογραφία δηλαδή με έμφαση στα αστικά τοπία, φύση, λαϊκές αγορές κ.λ.π. Οπότε σε συνδυασμό με το χαμηλό σχετικά κόστος (η ΧΜ στα 600 και λιγότερο υπολογίζοντας την αποφορολόγηση) , τον πολύ βολικό και καλό 16-50 (δηλαδή 24-100mm), την σπαστή οθόνη, και ίσως έναν φωτεινό prime στα ~35-40mm αργότερα, σκέπτομαι ένα 2ο σύστημα που στην πορεία μπορεί να εξελιχθεί σε πρώτο. Τότε μπορεί να πουλήσω, αλλά θέλει προσοχή για να μην γίνουμε δούλοι του μέσου, φαινόμενο συχνό κυρίως στους ερασιτέχνες σαν εμάς...