Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Ανακοινωθήκαν η νέες τιμές για το ote tv μετά την αύξηση του φπα στο 24% επίσης μέσα στης τιμές δεν είναι το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10% άντε με της υγιές μας και ης ανωτέρα

http://www.otetv.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets

Απαραδεκτη η υπερβολικη διαφορα τιμης iptv με δορυφορικο.

Οπως νομίζουν. Εγώ πάνω από 16 δε δίνω. Με όλους τους φόρους. Οταν λήξει το συμβόλαιο μου έστω κ sports pack μόνο (τώρα έχω full) αφού μόνο ποδόσφαιρο βλέπω τα σπουδαία ματς.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Ναι κάπου είχα διαβάσει και εγώ ότι εκεί οφείλεται η διαφορά στην τιμή μεταξύ iptv και δορυφορικής

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανακοινωθήκαν η νέες τιμές για το ote tv μετά την αύξηση του φπα στο 24% επίσης μέσα στης τιμές δεν είναι το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10% άντε με της υγιές μας και ης ανωτέρα

http://www.otetv.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets
Δηλαδή το 10 % θα είναι πάνω στο 25,10;;;
+2,51;;; 25,10+2,51=27,61;;

Δηλαδή το 10 % θα είναι πάνω στο 25,10;;;
+2,51;;; 25,10+2,51=27,61;;

Αυτες ειναι επισημα οι τιμες που ισχυουν απο σημερα με 24% ΦΠΑ και 10% τελος συνδρομητικης τηλεορασης.

24μηνο full pack satellite 27.61
24μηνο full pack IPTV 34,52

για τους μη πελατες τηλεφωνου οτε η σφαγη ειναι ακομη μεγαλυτερη!με τις υγειες μας!

απο 19,9 που ηταν πριν 2 χρονια περιπου τωρα φτανει σιγα σιγα τα 29.9

στην επομενη αυξηση βλεπω να την κανω ενταξει το εχουν παρακανει

απο 19,9 που ηταν πριν 2 χρονια περιπου τωρα φτανει σιγα σιγα τα 29.9

στην επομενη αυξηση βλεπω να την κανω ενταξει το εχουν παρακανει

Ποιοί το έχουν παρακάνει; Φαντάζομαι γνωρίζετε ότι οι αυξήσεις προέρχονται απο την αυξηση ΦΠΑ και το τέλος συνδρομητικής που επέβαλλε η κυβέρνηση στις συνδρομητικές εταιρείες και ότι τα μέτρα αυτά επηρεάζουν και Nova και OTE TV και Vodafone tv κοκ.

Oλοι μαζι και αυτοι που το παιζουν κυβερνηση και ο οτε που ειχε ανεβασει την τιμη

και στην τελικη θα μπορουσε να αποροφησει ολοκληρη η εστω ενα μερος αυτης της αυξησης που ηρθε τωρα

Εντάξει η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να απορροφήσει ένα μέρος της αύξησης ο ΟΤΕ. Anyway αυτό που με αγχωνει είναι ότι αρχίζω και βλέπω λίγο νοοτροπία μονοπωλιου. Ελπίζω να κάνω λάθος.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντάξει η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να απορροφήσει ένα μέρος της αύξησης ο ΟΤΕ. Anyway αυτό που με αγχωνει είναι ότι αρχίζω και βλέπω λίγο νοοτροπία μονοπωλιου. Ελπίζω να κάνω λάθος.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν μπορούσε να απορροφήσει ο ΟΤΕ TV και η Nova τις αυξήσεις θα ήταν ιδανικό μεν αλλα δυστυχώς νομίζω δεν ειναι ρεαλιστικό. Σήμερα οι δυο πλατφόρμες απαριθμούν απο 500.000 συνδρομητές πάνω κατω έκαστη. Για το συνδρομητή θα είχε έννοια φαντάζομαι αν του απορροφούσε η εταιρεία τουλάχιστον 2 ευρώ (λιγότερα δε νομίζω πως θα του έκαναν τη διαφορά) πράγμα που σημαίνει χοντρά χοντρά 1 εκατομμυριάκι το μήνα και 12 εκατομμύρια το χρόνο! Πολυ χοντροκομμένα τα υπολογίζω φυσικά. Και δε μπορώ να πω πως βλέπω ξεκάθαρο όφελος απο αυτή την ενέργεια. Και φυςικά θα έπρεπε να σταματήσει και την όποια επένδυση, είτε σε υπηρεσίες είτε σε περιεχόμενο για να μπορέςει να βγάλει τα σπαςμενα. Δε νομίζω οποιαδήποτε εταιρεία και ειδικά στην Ελλάδα της κρίσης θα μπορούσε να αντέξει τέτοιο κόστος.

Sent from my iPad using Tapatalk

Δε νομίζω οποιαδήποτε εταιρεία και ειδικά στην Ελλάδα της κρίσης θα μπορούσε να αντέξει τέτοιο κόστος.

Sent from my iPad using Tapatalk

Δε διαφωνώ, αλλά βέβαια και εμείς ζοριζομαστε βέβαια. Ίσως θα μπορούσαν να το κάνουν για κάνα 6μηνο. BTW με ένα τεχνικό που μιλούσα μου είπε ότι έχει αρχίσει ο κόσμος και ακυρώνει τις συνδέσεις τους. Και οτε και νοβα. Τεσπα θα δείξει και για εμάς αλλά και για τις δύο εταιρίες.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Oι "Εγκεφαλοι"που αποφασιζουν τετοια μετρα (οπως ειχε γινει και με το πετρελαιο) δεν μπορουν να καταλαβουν το αυτονοητο

οτι 1)με την αυξηση του φπα και το τελος αρκετοι θα κοψουν η δεν θα κανουν συνδεσεις οποτε χανουν τα εσοδα απο το φπα που θα παιρνανε 2)στρεφονται προς παρανομους δρομους,βλεπω να εχουμε παλι συντομα εποχες νοβα αρχες 2000 που υπηρχαν ολοκληρα χρονια με πιατα και στην καλυτερη 1-2 απο αυτους ειχαν κανονικη συνδεση

Oι "Εγκεφαλοι"που αποφασιζουν τετοια μετρα (οπως ειχε γινει και με το πετρελαιο) δεν μπορουν να καταλαβουν το αυτονοητο

οτι 1)με την αυξηση του φπα και το τελος αρκετοι θα κοψουν η δεν θα κανουν συνδεσεις οποτε χανουν τα εσοδα απο το φπα που θα παιρνανε 2)στρεφονται προς παρανομους δρομους,βλεπω να εχουμε παλι συντομα εποχες νοβα αρχες 2000 που υπηρχαν ολοκληρα χρονια με πιατα και στην καλυτερη 1-2 απο αυτους ειχαν κανονικη συνδεση

προφανως και τα ξερουν αυτα αλλα επρεπε να να δειξουν στους δανειστες οι οποιοι και αυτοι ξερουν οτι ετσι δεν μαζευεται χρημα το αντιθετο γινεται

και φυσικα ειναι θεμα χρονου να αρχισουν οι διακοπες στις συνδρομες