Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Στέκομαι ιδιαίτερα στο κομμάτι της on demand ταινιοθηκης στο οποίο η nova είναι έτη φωτός μπροστά. Επιτέλους δείχνει να κατάλαβε ο οτε ότι εκτός τα ppv κανάλια ,άχρηστα για εμένα που με το ζόρι βγαίνω οικονομικά να πληρώνω την συνδρομή, επιβάλλεται να έχω όμως πρόσβαση στο on demand περιεχόμενο χωρίς έξτρα κόστος. Βέβαια επειδή ο οτε όταν λέει φθινόπωρο 16 εγώ το τοποθετώ στην καλύτερη άνοιξη του 17 κρατώ τουλάχιστον ότι θα γίνει κάποια στιγμή. Με την ευκαιρία πολλά μπράβο στους συντελεστές του digitaltvinfo.gr για τις πάντα έγκυρες ειδήσεις τους. Συγνώμη από τους διαχειριστές του avclub για την αναφορά σε άλλο ιστότοπο αλλά κάνει σπουδαία δουλειά όπως κι εσείς εδώ και πρέπει να λέμε κι ένα καλό λόγο

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νέα για τον OTE TV

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια για την ιστοσελίδα μας. Οφείλουμε εδώ να πουμε πως υπάρχει άριστη συνεργασία με το AV club και τους διαχειριστές του οι οποίοι πολλάκις έχουν παρουσιάσει πρώτοι, σημαντικές για το κοινό μας ειδήσεις. Όπως το nova on demand κοκ. (Sorry για το of topic).

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Να είσαι καλά Νίκο, ο σκοπός όλων μας είναι μέσα από τις κοινότητες, που καθημερινά συναντιόμαστε και συζητούμε, πέραν τις ανταλλαγής απόψεων και παρουσιάσεων, να βγαίνουν και ευχάριστες ειδησεις όπως η σημερινή.
Αυτό σημαίνει, πως οι πάροχοι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό, προς όφελος των συνδρομητών.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, ίσως το καλύτερο νέο σήμερα για τους συνδρομητές. :smile:

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Στέκομαι ιδιαίτερα στο κομμάτι της on demand ταινιοθηκης στο οποίο η nova είναι έτη φωτός μπροστά. Επιτέλους δείχνει να κατάλαβε ο οτε ότι εκτός τα ppv κανάλια ,άχρηστα για εμένα που με το ζόρι βγαίνω οικονομικά να πληρώνω την συνδρομή, επιβάλλεται να έχω όμως πρόσβαση στο on demand περιεχόμενο χωρίς έξτρα κόστος. Βέβαια επειδή ο οτε όταν λέει φθινόπωρο 16 εγώ το τοποθετώ στην καλύτερη άνοιξη του 17 κρατώ τουλάχιστον ότι θα γίνει κάποια στιγμή. Με την ευκαιρία πολλά μπράβο στους συντελεστές του digitaltvinfo.gr για τις πάντα έγκυρες ειδήσεις τους. Συγνώμη από τους διαχειριστές του avclub για την αναφορά σε άλλο ιστότοπο αλλά κάνει σπουδαία δουλειά όπως κι εσείς εδώ και πρέπει να λέμε κι ένα καλό λόγο

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καμιά απολύτως συγγνώμη δεν υπάρχει λόγος να ζητήσεις φίλε μου. Τα καλά πρέπει πάντα να λέγονται και τα μπράβο που αναφέρεις τα αξίζει και με το παραπάνω το digitaltvinfo. Ιδιαίτερα ο Νίκος (davinci) μας μεταφέρει εδώ, πάντα έγκαιρα και έγκυρα κάθε νέα είδηση του χώρου. Οπότε τα μπράβο ανήκουν και σε εκείνον προσωπικά!

Καλησπέρα
Επειδή δουλεύω πολύ και δεν παρακολούθω μήπως γνωρίζετε ποτε θα ξεκινήσει η αναβάθμιση σε hybrid?

Στο τέλος του μήνα θα ξεκινήσουν. Ποτέ ομως θα ολοκληρωθούν κανεις δεν το γνωρίζει.

Έχει βγάλει και μια διαφήμιση στο oteconema4 και λέει ότι από 1 Ιουλίου κάτι αλλάζει. Λέτε με τον υβριδικό πλέον δεκτή να μας δίνει on demand τις σειρές; αυτό θα είναι πολύ καλό αν είναι χωρίς επιπλέον χρέωση.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

μαλλον το 4 ισως γινει 24ωρης ροης με αλλαγη προγραμματισμου του.αυτο νομιζω θα ειναι

συμφωνα με το προμο του οτε το cinema4 θα δειχνει μονο σειρες.

Καταρχήν να πω και εγώ ένα μπράβο για αυτά που θα γίνουν, αν και πιστεύω ότι μπορούν τουλάχιστον να δώσουν 5.1 ήχο και σε μας μέσω ίντερνετ και ας μην έχουμε vdsl... γιατί με αυτά που διαβάζω δηλαδή ότι έχει στόχο από 42% μέχρι το τέλος του χρόνου να το έχει κάνει 47%... καλό 2018 για μας και βλέπουμε...

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Από τέλος του Ιουνίου ξεκινά η αναβάθμιση των συνδρομητών στην υβριδική πλατφόρμα η οποία θα αλλάξει συνολικά την εμπειρία των προσφερόμενων υπηρεσιών με OTE REPLAY TV, remote PVR (απομακρυσμένα και σε εξωτερικό σκληρό δίσκο), ανάλυση HD για τις PPV υπηρεσίες, OTE CINEMA ON DEMAND.

Από τη 1η Ιουλίου το OTE Cinema 4 HD θα μεταδίδει καθημερινά μόνο σειρές, συναρπαστικές νέες σειρές και νέους κύκλους σειρών αμέσως μετά την Αμερική, καθώς και Μαραθώνιους μεταδόσεων.

Ο Αύγουστος προβλέπεται καυτός για τα αθλητικά κανάλια OTE Sport, με συνεχείς μεταδόσεις στους ρυθμούς των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Η αναβάθμιση των κινηματογραφικών καναλιών OTE Cinema αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα για τον ΟΤΕ TV και στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν δυναμικές κινήσεις στη διεκδίκηση νέου κινηματογραφικού περιεχομένου.

Για τον Σεπτέμβριο έχει προσδιοριστεί η αναβάθμιση του OTE Cinema 2 σε HD (και με κινηματογραφικό πολυκάναλο ήχο "Dolby Digital 5.1") και παράλληλα δωρεάν διάθεση on demand ταινιοθήκης για όλους τους υβριδικούς συνδρομητές.

Τέλος το κανάλι OTE History αναμένεται να αναβαθμιστεί και με ελληνικές Studio παραγωγές "Talk Show συνεντεύξεων".

Από τέλος του Ιουνίου ξεκινά η αναβάθμιση των συνδρομητών στην υβριδική πλατφόρμα η οποία θα αλλάξει συνολικά την εμπειρία των προσφερόμενων υπηρεσιών με OTE REPLAY TV, remote PVR (απομακρυσμένα και σε εξωτερικό σκληρό δίσκο), ανάλυση HD για τις PPV υπηρεσίες, OTE CINEMA ON DEMAND.

Από τη 1η Ιουλίου το OTE Cinema 4 HD θα μεταδίδει καθημερινά μόνο σειρές, συναρπαστικές νέες σειρές και νέους κύκλους σειρών αμέσως μετά την Αμερική, καθώς και Μαραθώνιους μεταδόσεων.

Ο Αύγουστος προβλέπεται καυτός για τα αθλητικά κανάλια OTE Sport, με συνεχείς μεταδόσεις στους ρυθμούς των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Η αναβάθμιση των κινηματογραφικών καναλιών OTE Cinema αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα για τον ΟΤΕ TV και στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν δυναμικές κινήσεις στη διεκδίκηση νέου κινηματογραφικού περιεχομένου.

Για τον Σεπτέμβριο έχει προσδιοριστεί η αναβάθμιση του OTE Cinema 2 σε HD (και με κινηματογραφικό πολυκάναλο ήχο "Dolby Digital 5.1") και παράλληλα δωρεάν διάθεση on demand ταινιοθήκης για όλους τους υβριδικούς συνδρομητές.

Τέλος το κανάλι OTE History αναμένεται να αναβαθμιστεί και με ελληνικές Studio παραγωγές "Talk Show συνεντεύξεων".

Καλό θα ήταν να μας έβαζες όλο το Link που παραπέμπει στην είδηση που μας έγραψες και όχι μόνο που το διάβασες να μπορεί ο κάθε ένας που διαβάζει να επιβεβαιώνει την πηγή.