Νέα για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Το History επιβάλλεται να γίνει HD.

Σωστά να γίνει hd όταν θα έχει επαρκές πρόγραμμα και εκπομπές να προβάλει, γιατί προς το παρόν τα πιο πολλά ντοκιμαντέρ (όχι όλα) που παίζει είναι παλιά της ΕΡΤ

Re: Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Σωστά να γίνει hd όταν θα έχει επαρκές πρόγραμμα και εκπομπές να προβάλει, γιατί προς το παρόν τα πιο πολλά ντοκιμαντέρ (όχι όλα) που παίζει είναι παλιά της ΕΡΤ
Παίζει πολυ 4:3 υλικο

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Καλό θα ήταν να μας έβαζες όλο το Link που παραπέμπει στην είδηση που μας έγραψες και όχι μόνο που το διάβασες να μπορεί ο κάθε ένας που διαβάζει να επιβεβαιώνει την πηγή.

Απάντησα σε αυτό:

https://greekdigitaltv.blogspot.gr/2016/06/tv.html
Γράψτε δυο λόγια. Μπορεί κάποιος να μη θέλει να ακολουθήσει το σύνδεσμο.

Re: Νέα για τον OTE TV

Αντε να δούμε πότε θα γίνουμε υβριδικοι και ποτε θα μπορούμε να βλέπουμε σε λεπτοπ όπως υπόσχονται

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συμφωνώ..όντως μεγάλη ήττα η απώλεια της ευρωλιγκα!!Βέβαια και της νότα δε θα καθοντουσαν με σταυρωμένα τα χέρια, και το ανανεωσαν για αλλα τρεια χρόνια νομίζω!

Καλά και εγώ γούσταρα τρελά να πάρει το μπάσκετ αλλά για να λέμε την αλήθεια μετά θα γινόταν ουσιαστικά μονοπώλιο. Δυστυχώς στην Ελλάδα όσες εταιρίες γίνονται μονοπωλια δεν δείχνουν κ την καλύτερη συμπεριφορά.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νέο θεματικό κανάλι Star Trek έρχεται στον OTE TV

Μετά τα επιτυχημένα pop up κανάλια OTE Cinema 007 και OTE Cinema House of Cards που η συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV λάνσαρε μήνες πριν, τώρα τριτώνει το καλό, και ετοιμάζεται να λανσαριστεί το OTE Cinema Star Trek HD.

Αναλυτικά εδώ : http://www.digitaltvinfo.gr/news/news/item/17626-ote-tv-etoimazei-to-neo-thematiko-kanali-ote-cinema-star-trek-hd

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Super για τους φανατικούς του είδους!

Ευκαιρία για τους μεγαλύτερους, να ξαναζήσουν τα επεισόδια της θρυλικής σειράς, τα οποία προβλήθηκαν στην κρατική τηλεόραση στις αρχές της δεκαετίας του '70!

Νίκο, φαντάζομαι ότι τα επεισόδια της σειράς θα μεταδοθούν upscaled, σωστά?

Το καλώδιο χρειάζεται αφού γίνει η αναβάθμιση, πιο πριν δε χρειάζεται. Όσο αφορά την καταληκτική ημερομηνία έναρξης της αναβάθμισης δεν έχουμε ακόμη κάτι νεότερο, μόλις το μάθουμε θα το γράψουμε αμέσως.

Υπομονή αν και πιστεύω πως όταν θα υπάρξει διαθέσιμη αναβάθμιση, θα δοθεί πρώτα στους ίδει υπάρχοντες διαθέσιμους υβριδικούς ,αποκωδικοποιητές και εφόσον είναι σταθερή και χωρίς προβλήματα, θα δοθεί και τους υπόλοιπους αποκωδικοποιητές

Ρωτησα τον οτε τελικα πριν λιγο, η απαντηση τους :
Υπάρχει πλάνο για την απομακρυσμένη αναβάθμιση της πλειοψηφίας των υφιστάμενων αποκωδικοποιητών των συνδρομητών μας, η οποία θα ξεκινήσει πιλοτικά τις ερχόμενες εβδομάδες, με σκοπό να διασφαλιστεί η ομαλή ροή της μετάβασης στη νέα πλατφόρμα και σταδιακά θα επεκταθεί στο σύνολο των αποκωδικοποιητών.

Εγώ πιστεύω οτι θα με προλάβει η δική μου διακοπή τον φεβρουάριο του 17.... Δυστυχώς κανενα χρονοδιάγραμμα πλέον δε γίνεται πιστευτό. Μόνο στις αυξήσεις είναι συνεπείς

Έλεος ρε παιδιά με την αναβάθμιση. Έχει ειπωθεί πολλές φορές. Μην βιάζεστε. Όπως ένα φόρουμ για το κινητό LG κάνετε! Όλοι γκρινιάζαν ποτέ θα πάρουν την αναβάθμιση....και μόλις την πήραν και μετά από μέρες άρχισαν τα προβλήματα ρωτουσαν αν μπορούσαν να γυρίσουν πίσω.
Έχουν λόγο που δεν την δίνουν....καταλάβετε το.

Κάντε υπομονή. Το πιο εύκολο είναι για αυτούς να κάνουν την αναβάθμιση. Αλλά αν έχετε όλοι τα προβλήματα που έχει ο δέκτης φανταστείτε τι έχει να γίνει με τα τηλέφωνα παραπονων που θα δέχονται κάθε μέρα.
Φανταστείτε τι έχει να γίνει εδώ μέσα με την γκρίνια ότι δεν δουλεύει καλά ο αποκωδικοποιητή. Υπομονή.....