Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Και εμείς που δεν έχουμε το ρουτερ κοντά με τον δέκτη τι γίνεται? Τραβάμε καλώδιο από το ένα δωμάτιο, μεσω διαδρόμου, στο άλλο? Ή παίζει άλλος τρόπος?

Υπάρχουν παρά πολλές λύσεις σε αυτό το πρόβλημα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Powerline η ακόμα και ένα access point. υπάρχουν τρόποι δεν ειναι απαραίτητο να τραβάς καλώδια, αν και για μένα το καλώδιο ειναι η καλύτερη λύση όταν μπορεί να γίνει.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Ενα access point g (54mbps) που εχω θα κανει δουλεια απροβληματιστα ή να αγορασω αλλο n καλυτερα?

Θεωρητικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Περίμενε να το δοκιμάσεις με την υπηρεσία να δεις τα αποτελέσματα και μετά αποφασίζεις αν πρέπει να πας σε κάποιο καινούργιο που υποστηρίζει πρωτόκολλο N 300mbps η σε κάποιο powerline με 500mbps ταχύτητα. Γενικά το λέω αυτό ότι η τελευταίες τεχνολογίες είναι και πιο γρήγορες σε ταχύτητα αποστολής και λήψης δεδομένων και αυτό βοηθαει πολύ.

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

για τη δουλεια που το θελεις δε χρειαζεσαι παραπανω.η γραμμη σου ειναι 20mbps το πολυ.για να φτιαξεις ενα τοπικο δικτυο σπιτι σου θα χρειαζοσουνα μεγαλυτερη ταχυτητα.

εγω δεν εχω καταλαβει με την αναβαθμιση τι θα αλλαξει?

Με την επερχόμενη αναβάθμιση θα προστεθούν νέες υπηρεσίες στον δέκτη.
1.Replay TV.
Θα μπορείς να πας πίσω το πρόγραμμα στα περισσότερα κανάλια και να δεις κάτι που εχει ήδη προβληθεί τις τελευταίες 48 ώρες.
2.Υβριδικες υπηρεσίες.
Μπορείς να εχεις πρόσβασης σε on demand ταινίες μέσω τις θύρας Ethernet που πλέον ενεργοποιείται, μπορείς να κανεις απομακρυσμένο προγραμματισμό εγγραφής μέσα απο το ΟΤΕ go.
3. Ενεργοποιείται η θύρα usb και μπορείς να κανεις πλέον εγγραφές απο τον δέκτη συνδέοντας ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο.
Αυτά σε συντομία.

Να προσθέσω, θα έχεις τη δυνατότητα
- Να αποθηκεύσεις την ταινία ή το Replay TV πρόγραμμα στον σκληρό για να την δεις χωρίς διακοπές ή αλλαγή στην ποιότητα εάν η γραμμή σου δεν είναι καλή. Αυτό ισχύει τόσο για SD όσο και για HD ταινίες.
- Να φτιάξεις διαφορετικά προφίλ με διαφορετικά δικαιώματα (γονικός έλεγχος, όριο στις ενοικιάσεις) για κάθε μέλος της οικογένειας
- Να αναζητάς το πρόγραμμα που επιθυμείς βάσει τίτλου, ηθοποιού, keyword κλπ
- Να έχεις προτάσεις ταινιών βάσει της ιστορικότητας ενοικίασης
- Να ποστάρεις την ταινία που παρακολουθείς σε Facebook & Twitter

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Με την επερχόμενη αναβάθμιση θα προστεθούν νέες υπηρεσίες στον δέκτη.
1.Replay TV.
Θα μπορείς να πας πίσω το πρόγραμμα στα περισσότερα κανάλια και να δεις κάτι που εχει ήδη προβληθεί τις τελευταίες 48 ώρες.
2.Υβριδικες υπηρεσίες.
Μπορείς να εχεις πρόσβασης σε on demand ταινίες μέσω τις θύρας Ethernet που πλέον ενεργοποιείται, μπορείς να κανεις απομακρυσμένο προγραμματισμό εγγραφής μέσα απο το ΟΤΕ go.
3. Ενεργοποιείται η θύρα usb και μπορείς να κανεις πλέον εγγραφές απο τον δέκτη συνδέοντας ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο.
Αυτά σε συντομία.

καλά όλα αυτά αλλά πότε ????

cmoustakas;1057675544 2.Υβριδικες υπηρεσίες. μπορείς να κανεις απομακρυσμένο προγραμματισμό εγγραφής μέσα απο το ΟΤΕ go. [/QUOTE said:
Μπορεί να γίνει πράγματι αυτό; Και αν ναι πως; Έχω τον υβριδικό τον technicolor και από το ΟΤΕ go μου επιτρέπει μόνο υπενθύμιση προγράμματος και όχι απομακρυσμένο προγραμματισμό εγγραφής.
Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι...

Αυτό από όσο ξέρω είναι μια δυνατότατα που θα προσφερθεί με τις νέες υπηρεσίες όταν τελειώσουν οι αναβαθμίσεις. Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο.

Στον οδηγό προγράμματος κάνεις αναζήτηση γράφοντας το όνομα της εκπομής (ή της ταινίας).

Επιτέλους, ο οδηγός προγράμματος στην ιστοσελίδα είναι αξιοπρεπής. Με τον προηγούμενο σε έφτανε στα όρια σου.

Με την καε παναθηναικος τι γίνεται?
Βλέπετε να παίρνει τα δικαιώματα ο ΟΤΕ?

Καλημέρα σε ολους
Ειμαι κατοχος φουλ πακετου αθλητικων -ταινιων-και 12 ωρες κινητα από σταθερο σε τριπλ πλει στους 17 μηνες στα 59,9ε(64,41 με νέο φορο για παντα)
Μου προτειναν το φουλ πακετο με απεριόριστα κινητα και τον νέο φορο στα 58,41( με τελος ενεργοποιησης 40 ε εφάπαξ)
Τι συμβουλευτε?
Υπαρχει κατι καλυτερο
Ευχαριστω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Προς τους διαχειριστας,λαθος ποστ,σορρυ
Ας περαστει στο σωστο νημα της νοβα

Και επίσημη επιβεβαίωση του digitaltvinfo.gr

Το νέο υβριδικό τηλεοπτικό περιβάλλον του OTE TV, που συνδυάζει τα οφέλη από τη δορυφορική πλατφόρμα και το iptv, απολαμβάνουν ήδη 100 χιλιάδες συνδρομητές.

Σημαντικά σημεία:

Επιπλέον, από το τέλος Ιουνίου, μέσω του ΟΤΕ TV GO, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να πραγματοποιούν εγγραφές απομακρυσμένα, όπου και αν βρίσκονται (remote PVR).

Από το φθινόπωρο θα ξεκινήσει και η διάθεση on demand ταινιοθήκης, όπου οι υβριδικοί συνδρομητές θα μπορούν, δωρεάν, να επιλέγουν μέσα από μία πλούσια λίστα τίτλων και να απολαμβάνουν ταινίες, ξένες σειρές, αλλά και ντοκιμαντέρ, μόλις προβληθούν στα κανάλια της πλατφόρμας.

Αναλυτικά στο:

http://www.digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/17479-sto-neo-proigmeno-yvridiko-perivallon-tou-ote-tv-idi-pano-apo-100-xiliades-syndromites

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Και επίσημη επιβεβαίωση του digitaltvinfo.gr

Το νέο υβριδικό τηλεοπτικό περιβάλλον του OTE TV, που συνδυάζει τα οφέλη από τη δορυφορική πλατφόρμα και το iptv, απολαμβάνουν ήδη 100 χιλιάδες συνδρομητές.

Σημαντικά σημεία:

Επιπλέον, από το τέλος Ιουνίου, μέσω του ΟΤΕ TV GO, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να πραγματοποιούν εγγραφές απομακρυσμένα, όπου και αν βρίσκονται (remote PVR).

Από το φθινόπωρο θα ξεκινήσει και η διάθεση on demand ταινιοθήκης, όπου οι υβριδικοί συνδρομητές θα μπορούν, δωρεάν, να επιλέγουν μέσα από μία πλούσια λίστα τίτλων και να απολαμβάνουν ταινίες, ξένες σειρές, αλλά και ντοκιμαντέρ, μόλις προβληθούν στα κανάλια της πλατφόρμας.

Αναλυτικά στο:

http://www.digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/17479-sto-neo-proigmeno-yvridiko-perivallon-tou-ote-tv-idi-pano-apo-100-xiliades-syndromites
Πολύ ευχάριστη είδηση!

Αναμένουμε λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας του και περιμένουμε με χαρά την υλοποίησή του.