Με την επερχόμενη αναβάθμιση θα προστεθούν νέες υπηρεσίες στον δέκτη.
1.Replay TV.
Θα μπορείς να πας πίσω το πρόγραμμα στα περισσότερα κανάλια και να δεις κάτι που εχει ήδη προβληθεί τις τελευταίες 48 ώρες.
2.Υβριδικες υπηρεσίες.
Μπορείς να εχεις πρόσβασης σε on demand ταινίες μέσω τις θύρας Ethernet που πλέον ενεργοποιείται, μπορείς να κανεις απομακρυσμένο προγραμματισμό εγγραφής μέσα απο το ΟΤΕ go.
3. Ενεργοποιείται η θύρα usb και μπορείς να κανεις πλέον εγγραφές απο τον δέκτη συνδέοντας ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο.
Αυτά σε συντομία.
cmoustakas;1057675544 2.Υβριδικες υπηρεσίες. μπορείς να κανεις απομακρυσμένο προγραμματισμό εγγραφής μέσα απο το ΟΤΕ go. [/QUOTE said:Μπορεί να γίνει πράγματι αυτό; Και αν ναι πως; Έχω τον υβριδικό τον technicolor και από το ΟΤΕ go μου επιτρέπει μόνο υπενθύμιση προγράμματος και όχι απομακρυσμένο προγραμματισμό εγγραφής.
Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι...
Αμήν και ποτεΤέλη Ιουνίου ξεκινά η αναβάθμιση των δεκτών του OTE TV.
http://www.digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/17443-100-000-oi-yvridikoi-syndromites-tou-ote-tv
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολύ ευχάριστη είδηση!Και επίσημη επιβεβαίωση του digitaltvinfo.gr
Το νέο υβριδικό τηλεοπτικό περιβάλλον του OTE TV, που συνδυάζει τα οφέλη από τη δορυφορική πλατφόρμα και το iptv, απολαμβάνουν ήδη 100 χιλιάδες συνδρομητές.
Σημαντικά σημεία:
Επιπλέον, από το τέλος Ιουνίου, μέσω του ΟΤΕ TV GO, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να πραγματοποιούν εγγραφές απομακρυσμένα, όπου και αν βρίσκονται (remote PVR).
Από το φθινόπωρο θα ξεκινήσει και η διάθεση on demand ταινιοθήκης, όπου οι υβριδικοί συνδρομητές θα μπορούν, δωρεάν, να επιλέγουν μέσα από μία πλούσια λίστα τίτλων και να απολαμβάνουν ταινίες, ξένες σειρές, αλλά και ντοκιμαντέρ, μόλις προβληθούν στα κανάλια της πλατφόρμας.
Αναλυτικά στο:
http://www.digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/17479-sto-neo-proigmeno-yvridiko-perivallon-tou-ote-tv-idi-pano-apo-100-xiliades-syndromites
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.