Νέα για Cosmote TV

Στο ενθετο secret των παραπολιτκων ανεφερε οτι cosmote και netflix εξεταζονται ως υποψηφιοι ωστε να συμμετάσχουν στο πληστηριασμο των περιουσιακων του στοιχειων για την ταινιοθηκη και το σημα του μεγκα.
Στην περιπτωση της κοσμοτε το καναλι θα παραμεινει στον αερα υπο τον ελεγχο κ προγραμματισμο της ενω στου νετφλιξ θα περασουν ολοι οι τιτλοι διαθεσιμοι για κατ επιλογήν θεαση

Να δω στο Netflix να μου πετάει στις προτάσεις για κωμικές σειρές το "Ρετιρέ" και τι στον κόσμο :P

Καλημέρα και συγνώμη για την ίσως off topic ερώτηση....χθες μετά από μία εβδομάδα παρέλαβα τον αποκωδικοποιητή... πόσες μέρες κάνει ο τεχνικός να με καλέσει για εγκατάσταση...; Επειδή πρωινά εργάζομαι, απογευματινές ώρες έρχονται..; Ευχαριστώ πολύ....

Να δω στο Netflix να μου πετάει στις προτάσεις για κωμικές σειρές το "Ρετιρέ" και τι στον κόσμο :P
σε σχεση με ολες τις σειρες που παιζονται τις ξενες το προτιμω..θελω να πω γουστα ειναι αυτα μιας κ δεν εχω δει δευτερολεπτο απο ξενη σειρα στην ζωη μου. εχω κ αποψη κιολας χαχα

Σούπερ θα είναι τότε, fingers crossed να έχει και optical out(spdif), θα μου λύσει πραγματικά τα χέρια, cosmote tv, Netflix και kodi όλα σε ενα!
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι δε θα είναι όλα ρόδινα γιατί εγώ βλέπω σε 2η τηλεόραση με αναμεταδότη και αποκλείεται να έχει scart! :P

Τωρα οι τυπολογιες γραφουν για τα περιφερειακα οτι οσα δεν εχουν τηλεπωλησεις η μετάδοση θα να δωρεαν.εγω γιατι δεν ειχα καταλαβει αυτο απο το δελτιο τυπου; ειχε τρεις διαφορετικες τιμες ανα κατηγορια
http://www.typologies.gr/i-prosklisi-tis-cosmote-tv-sta-perifereiaka-kanalia/

Τωρα οι τυπολογιες γραφουν για τα περιφερειακα οτι οσα δεν εχουν τηλεπωλησεις η μετάδοση θα να δωρεαν.εγω γιατι δεν ειχα καταλαβει αυτο απο το δελτιο τυπου; ειχε τρεις διαφορετικες τιμες ανα κατηγορια

Νομίζω και με το smile το ίδιο γίνεται. Η δορυφορική του έκδοση (θεματικό με παιδικά) δεν είναι σαν τη επίγεια που έχει τηλεμάρκετινγκ.
Μπορεί να κάνω λάθος γιατί δεν είναι από τα κανάλια που βλέπω, αλλά νομίζω ότι το δορυφορικό smile δεν έχει τις ζώνες τηλεμάρκετινγκ του επίγειου.

Ναι με το smile αυτο ισχυει.αλλα εγω ειχα καταλαβει οτι ολα τα περιφερειακα πλεον θα πληρωνουν κ το ποσο θα διαφοροποιειται αναλογα με το χρονο τηλεπωλησεων.6-7 να εινα τα καναλια με καθολου η ελαχιστη τηλεπωληση

Ναι με το smile αυτο ισχυει.αλλα εγω ειχα καταλαβει οτι ολα τα περιφερειακα πλεον θα πληρωνουν κ το ποσο θα διαφοροποιειται αναλογα με το χρονο τηλεπωλησεων.6-7 να εινα τα καναλια με καθολου η ελαχιστη τηλεπωληση

Ναι κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα, πάντως αυτό μπορεί να βγει και σε καλό. 2-3 περιφερειακά από την ίδια περιφέρεια να ανέβουν μαζί σαν ένα, για να καλύψουν τα κενά στο πρόγραμμα από την έλλειψη των ζωνών τηλεμάρκετινγκ.

Το άρθρο "κατέβηκε" από τις Τυπολογίες. Μάλλον εξακολουθεί να ισχύει η πρόσκληση ενδιαφέροντος που δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου και λήγει στις 19 Οκτωβρίου.

https://digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/download/142_c6f6d53062375bd388395b517f01a641

Μαλλον δεν διαβασαν σωστα τον πινακα.μα ειπα κ γω δεν μπορει να ειχαμε καταλαβει λαθος

Αν ισχυει οτι ο ΟΤΕ θα βαλει ταριφα στα καναλια με τηλεπωλησεις, τοτε ειναι φανερο οτι ο ΟΤΕ κινειται σε τροχια ποιοτικης αναβαθμισης του προγραμματος.
Μακαρι να ισχυει!

Στους ποσους μηνες τεστ θα βαλει επιτελους καναλια στον 8ο αναμεταδοτη?

Μπορεί να είναι και τελείως άκυρη η ερώτηση μου, αλλά ρε παιδιά τι έγινε τελικά με το cartoon network? Δεν μπήκε ακόμα? Δεν βλέπω τίποτα στο menu on demand του δέκτη μου...

Μπορεί να είναι και τελείως άκυρη η ερώτηση μου, αλλά ρε παιδιά τι έγινε τελικά με το cartoon network? Δεν μπήκε ακόμα? Δεν βλέπω τίποτα στο menu on demand του δέκτη μου...

Απο 1η Νοέμβρη θα μπεί.

Πριν καιρό είχε βγει η ειδηση οτι η cosmote προχωράει στην πρώτη παραγωγή ελληνικής σειρας ,τωρα σύμφωνα με τις τυπολογίες η υπόθεση θα ειναι αστυνομική.
Σε αλλα νεα προστέθηκε το μακεδονια στο tv go... αλλα θέλουμε κ sundance