Νέα για Cosmote TV

Πριν καιρό είχε βγει η ειδηση οτι η cosmote προχωράει στην πρώτη παραγωγή ελληνικής σειρας ,τωρα σύμφωνα με τις τυπολογίες η υπόθεση θα ειναι αστυνομική.
Σε αλλα νεα προστέθηκε το μακεδονια στο tv go... αλλα θέλουμε κ sundance
Sorry κιόλας αλλά αυτά που αναφέρουν οι Τυπολογιες σήμερα, τα είχαμε γράψει σχεδόν ένα μήνα πριν.

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/23805-sti-mythoplasia-bainei-dynamika-i-cosmote-tv

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η Digea θα ανεβάσει τα εθνικά κανάλια σε HD τέλος του Ιανουαρίου. Γνωρίζει κάποιος αν τα ανεβάσει η cosmote tv νωρίτερα;

Sorry κιόλας αλλά αυτά που αναφέρουν οι Τυπολογιες σήμερα, τα είχαμε γράψει σχεδόν ένα μήνα πριν.

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/23805-sti-mythoplasia-bainei-dynamika-i-cosmote-tv

Καθολου σορρυ,εχεις δικαιο .
το ξερω και νομίζω ειχα σχολιασει οτι ειναι πολυ καλο νεο η παραγωγη σειράς.δεν θυμομουν αν υπηρχε αναφορα στην αστυνομική υποθεση για αυτο το εγραψα αλλα καλα κανείς κ το υπενθυμίζεις αλλωστε για αυτο δεν εβαλα λινκ γιατι δεν ηταν κ τοσο νεο και αυτο οπως κ οι νεες παραγωγες του history

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Καλησπερα μια ερωτηση να κανω αν μπορειτε να με βοηθησετε,εαν εχω δηλωσει βλαβη γραμμης και αυτο συνεχιζεται για καποιες μερες (5-6) εχω το δικαιωμα δωρεαν διακοπης?

Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Απο όσο γνωρίζω όχι αλλά σύμφωνα με τα νέα δεδομένα αυτές οι μέρες πρέπει να σου αφαιρεθούν απο τον λογαριασμό σου.

Η Digea θα ανεβάσει τα εθνικά κανάλια σε HD τέλος του Ιανουαρίου. Γνωρίζει κάποιος αν τα ανεβάσει η cosmote tv νωρίτερα;

Δεν νομίζω να ξέρει κάποιος, λογικά την ίδια περίοδο. Εγώ δεν ξέρουμε ακόμα το πόσα θα είναι.
Να δω που θα βάλουν τα ελληνικά HD. Θα είναι 5;
'Η μήπως 6 με το κανάλι του Μαρινάκη; Ή μήπως 7; Ακούγεται ότι κάποιος θέλει την 7η άδεια.
Ή μήπως 8 με το Μακεδονία HD; Ή μήπως 11 στη τελική με τα ERT1HD, ERT3HD και ERTSPORTSHD;;;
Πάει ο νέος αναμεταδότης, φουλάρισε.

Έχουμε κάποια εξέλιξη για το 4Κ; Τέλος του 2018 δεν είχαν πει ότι θα λανσαριστεί ο δέκτης;

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουμε κάποια εξέλιξη για το 4Κ; Τέλος του 2018 δεν είχαν πει ότι θα λανσαριστεί ο δέκτης;

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από το νέο έτος

και το ποιο συντομο ανεκδοτο...

8ος αναμεταδοτης ακομα σε τεστ......................................:HTEHETH63:

Την nova δεν την νοιάζει και τόσο να βγάλει ανεξάρτητη εφαρμογή. Ακόμα και σε τέτοια τραγική κατάσταση με μεγάλη δυσκολία έδωσε τα αθλητικά της κανάλια στην Wind.

Η πρωτη ελληνικη παραγωγη σειρας απο την cosmote tv θα βασιζεται στην ταινια εταιρος εγω
Υπαρχουν συζητησεις και για δευτερη σειρα ,την επαναφορα του λογω τιμης που επαιζε καποτε στο μεγκα με νεα επεισοδια.
Και μιας κ αναφερθηκα στο μεγκα,η σελιδα που κάνει το προμο του προγραμματος ανακοινωσε οτι το μεγκα θα συνεχισει στις συνδρομητικες πλατφορμες

Η πρωτη ελληνικη παραγωγη σειρας απο την cosmote tv θα βασιζεται στην ταινια εταιρος εγω
Υπαρχουν συζητησεις και για δευτερη σειρα ,την επαναφορα του λογω τιμης που επαιζε καποτε στο μεγκα με νεα επεισοδια.
Και μιας κ αναφερθηκα στο μεγκα,η σελιδα που κάνει το προμο του προγραμματος ανακοινωσε οτι το μεγκα θα συνεχισει στις συνδρομητικες πλατφορμες
Πώς γίνεται αυτό με το Mega αφού θα του κόψουν το σήμα?

Θα κοπει το feed της digea φανταζομαι θα τρεχει feed αλλο για τις συνδρομητικες.σημερα το ανακοινωσαν με νεο βιντεο-σποτ μαλιστα

Αλλωστε γινεται εκκαθαριση υπι ειδικη διαχείριση και εν λειτουργια οποτε μεχρι το τελος πρεπει καπου να εκπεμπει

Νοέμβριος μπαίνει αύριο! Έχουμε κάποιο νέο για την αναβάθμιση αποκωδικοποιητών και υπηρεσιών video on demand, την ενεργοποίηση και το περιεχόμενο του νέου αναμεταδότη, καθώς και τα ενδιαφερόμενα περιφερειακά κανάλια για δορυφορική αναμετάδοση;

Νοέμβριος μπαίνει αύριο! Έχουμε κάποιο νέο για την αναβάθμιση αποκωδικοποιητών και υπηρεσιών video on demand, την ενεργοποίηση και το περιεχόμενο του νέου αναμεταδότη, καθώς και τα ενδιαφερόμενα περιφερειακά κανάλια για δορυφορική αναμετάδοση;
Καλή ερώτηση... Αύριο δεν είναι να μπει και το Cartoon network on demand;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

λογικα σημερα θα γινει η αναβαθμιση του δεκτη για να μπει και το cartoon on demand στο μενου οπως μας εχει ενημερωση και ο davinci, απο εκει και περα δεν υπαρχει κατι νεωτερο!

https://avclub.gr/forum/showthread.php/98853-Νέα-για-Cosmote-TV/page530
Το cartoon θα μπει, η αναβάθμιση ίσως καθυστερήσει ελαφρώς. Υπάρχουν τεχνικά θέματα και με την εφαρμογή για smart tv's. Κάποια μοντέλα της Samsung δε συνεργάζονται όπως πρέπει με την εφαρμογή και πρέπει να βρεθεί λύση.

Το replay tv από 48 ώρες σε 7 ήμερο, θα γίνει τώρα ή θα καθυστερήσει μαζί με την αναβάθμιση;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk