Νέα για Cosmote TV

Αν η Νόβα δεν βγάλει ανάλογη ανακοίνωση, έχω την αίσθηση πως η προσθήκη των novasports στην cosmotetv, δεν έχει σχέση με την πειρατεία κλπ, κλπ.

Αν κατάλαβα καλά 31€ το σύνολο αφού λέει τιμή καταλόγου (28€ το full pack+3€)

Το βάζω χθες με +3 για όλα τα novasports, ελπίζω να είναι έτοιμοι για τον όγκο του κόσμου γιατί θα το βάλει μαζικά πολύς κόσμος αν είναι τόσο στην πράξη

Η νοβα γτ δεν εβγαλε αναλογη ανακοινωση???Δεν πιστευω να αφορα μονο την κοσμοτε.......Βεβαια μιλαει για αμοιβαια οποτε το θεωρω αυτονοητο....Αυτο που καταλαβαινω οτι θα κανουν θα προσθεσουν τα αθλητικα καναλια και αυτο ειναι ολο.....

Προφανως τα καναλια θα μπουν στο ιντερνετικο πακετο της cosmote,σε εμας μεσω δορυφορου δεν γινεται,σωστα;;;;

Πως θα μπουν;;Ειναι στις ιδιες μοιρες η στοχευση στα πιατα;;;Αν ειναι στις ιδιες μοιρες θα γινεται

• Like
Reactions: panathas1985
Ελα ντε την ιδια απορια εχω και εγω με το δορυφορικο....Λογικα θα κανουν τα κουμαντα τους να μπουν

Αν η Νόβα δεν βγάλει ανάλογη ανακοίνωση, έχω την αίσθηση πως η προσθήκη των novasports στην cosmotetv, δεν έχει σχέση με την πειρατεία κλπ, κλπ.
Δεν διανοουμαι οτι δε θα βγαλει.....Απλα θα ναι τεραστια κοροιδια προς τους συνδρομητες της κατι τετοιο

• Like
Reactions: angelalex
Θεωρω πως επειδη ολο και πιο πολυ προωθουν τα ιντερνετικα,δεν θα μπουν στο δορυφορικο…Αν θυμαμαι καλα,ειναι διαφορετικη η στοχευση στα πιατα και θελει μεγαλο πιατο για να πιανεις ταυτοχρονα και τα δυο,αλλα αν καποιο παιδι ξερει καλυτερα να μας πει…Εκτος αν σε εμας τους δορυφορικους,μπορεις μονο μεσα απο την εφαρμογη να βλεπεις τα novasports

Σιωπή η nova.. Περίεργο..

Θα δούμε αλλά και για τους 2 είναι μια σοβαρή ευκαιρία να εξαφανίσουν τα δορυφορικά αν δεν προσφέρονται ανάλογα πακέτα λόγω διαφορετικών δορυφόρων, ιντερνετικά είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο αφού πρακτικά δεν διαφέρει πολύ από τα pop up κανάλια χριστουγέννων, πάσχα κτλ, απλά είναι 5-6 περισσότερα "pop up" μόνιμα κανάλια

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Από αριθμό οθονών σε ταυτόχρονη προβολή δεν έχω δει να αναφέρεται πουθενά. Θα παραμείνει μια για τα αθλητικά ακόμη και τώρα που θα υπάρχουν 16+ κανάλια;

Δηλαδή τώρα θα μπορεί να βλέπει κάποιος 2 cosmote sport ταυτόχρονα αν είναι συνδρομητής Nova αλλά ΔΕΝ θα μπορεί αν ειναι συνδρομητής cosmote? :P :)

Και για όσους έχουν και τα δύο δεν είπαν τίποτα...
Αυτοι θα περιμένουν να λήξει κάποιο και να το κόψουν. Νομίζω ειναι ευκολη η απάντηση.
Νέα πακέτα είναι αυτά, όποιος θελει τα αγοράζει από σήμερα και στο εξής.