Νέα για Cosmote TV

Το αναφερει οτι το συνδιαστικο προγραμμα που εχει fiber κλπ που εχει τωρα 46 με 47 θα εχει και τα cosmote

Οσοι παρουν το νεο πακετο τηλεορασης απο 25 που ειναι τωρα θα εχει 28
Εγω που χω μονο τηλεοραση δορυφορικο νοβα δηλαδη 3 ευρω παραπανω θα ειναι?

• Like
Reactions: Joker19
Δηλαδή συγγνώμη ρε παιδιά κάποιος που πληρώνει Νόβα και Κοσμοτε 50 ευρώ τώρα θα πληρώνει 28;Πόσοι και πόσοι θα ακυρώσουν τη συνδρομή τους στη μία πλατφόρμα για να μείνουν μόνο στην άλλη;,Όλα αυτά τα χαμένα λεφτά από πού θα βγουν για τις εταιρίες; Από την καταπολέμηση της πειρατείας;Αφού ο τζαμπατζης πάντα τζαμπατζης θα είναι.Θα ρίξουν την τιμή στα πειρατικα και θα πάει ακλαφτο το εν λόγω εγχείρημα.Μακαρι να πάει καλά ,μας συμφέρει όλους,αλλά δεν το βλέπω.

Eνα "θολο" σημειο ειναι οτι η ανακοινωση της cosmote μιλαει για επιπλεον 3 ευρω της τιμης καταλογου και οχι της τιμης που εχουν
Οι περισσοτεροι που εχουν καιρο cosmote δεν νομιζω να ειναι με τιμη καταλογου 28 ευρω ott και 29.9 δορυφορικο(εγω πχ δορυφορικο ειμαι με 25 )

Αρα δεν ξερω υπαρχει περιπτωση να πουνε πλεον η τιμη οττ ειναι και +3 ευρω του καταλογου και καποιος που εχει οττ-δορυφορικο με 25 να τον πανε στα 31 κ αντιστοιχα δορυφορο 32.9 (?)

εμενα μολις τωρα με πηραν τηλεφωνο απο κοσμοτε και μου ειπαν για ανανεωση φουλ πακ δορυφορικο στα 25 ευρω και τρια παγια δωρο.και φυσικα το ανανεωσα τελειωνε η συνδρομη αρχες σεπτεμβριου.και αν θελω να βλεπω και αθλητικα μονο δινω αλλα 3 ευρω και εχω νοβα σπορτς.αν θες ομως και τα υπολοιπα καναλια της νοβα μενεις οπως εχει και τωρα και με τα δυο πακετα ξεχωριστα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Eνα "θολο" σημειο ειναι οτι η ανακοινωση της cosmote μιλαει για επιπλεον 3 ευρω της τιμης καταλογου και οχι της τιμης που εχουν
Οι περισσοτεροι που εχουν καιρο cosmote δεν νομιζω να ειναι με τιμη καταλογου 28 ευρω ott και 29.9 δορυφορικο(εγω πχ δορυφορικο ειμαι με 25 )

Αρα δεν ξερω υπαρχει περιπτωση να πουνε πλεον η τιμη οττ ειναι και +3 ευρω του καταλογου και καποιος που εχει οττ-δορυφορικο με 25 να τον πανε στα 31 κ αντιστοιχα δορυφορο 32.9 (?)
Δεν έχει λογική ο ένας να το έχει 28 και άλλος παραπάνω πάντως.

Υπάρχουν πολλές αναπάντητες ερωτήσεις του ενός εκατομμυρίου..... Ας περιμένουμε..... Το πιο λογικό είναι να υπάρξει κοινή τιμή (καταλόγου) για το full pack και για τους δύο(μόνο τηλεόραση)....π.χ. 25€+3€.... Όσοι έχουν με 22€ όμως και λήγει σε 5 μήνες ας πούμε, θα υπάρχει συμφωνία η ανανέωση να γίνεται μόνο με 25€ ή όσο είναι η τιμή καταλόγου για να μην γκρινιάζει η άλλη πλατφόρμα.... Επίσης το θέμα είναι ποια πλατφόρμα συμφέρει να κρατήσεις και να προσθέσεις τα αθλητικά... Εμένα έχει λήξει η Nova και λήγει και η Cosmote TV..... Δορυφορικό και στα δύο....που βλέπω και από τις εφαρμογές...Mε φώτισε η Παναγία και δεν ανανέωσα τη Nova σε επανειλημμένα τηλέφωνα τους τελευταίους μήνες και είμαι αορίστου.....

• Like
Reactions: Paris2018
Κανονικά στις πόσες μέρες ακυρώνες την συνδρομή που έχεις ανανεώσει χωρίς να πληρώσεις ποινή;

Προτεινω να ανοιχτει ενα καινουριο νημα σχετικα με τη συμφωνια των δυο πλατφορμων, γιατι αλλοι γραφουμε στης cosmote και αλλοι στης nova.

Μπορείτε να συνεχίσετε εδώ τη συζήτηση και για τις 2 πλατφόρμες.

• Like
Reactions: billys13
Μια μικρη αναδρομη απο το Connx tv μεχρι σημερα..

Θα μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα κάποιο κανάλι COSMOTE SPORTS & Novasports;

Από τα τέλη Αυγούστου θα μπορείτε να δείτε ταυτόχρονα έως 3 προγράμματα εκ των οποίων έως 2 αθλητικά.

Πηγή: cosmotetv.gr

Μίλησα με cosmote. Μέσα Αυγούστου θα βγει και άλλο δελτίο τύπου που θα αφορά συνδυαστικά πακετα 3play και θα ενσωματώνουν και τα 3 ευρώ για τα κανάλια της nova.Στα συνδυαστικά πακετα απορρίπτει τον δορυφορο και πάει σε ott.Οσο για τον δορυφορο θα ενσωματωθουνε τα κανάλια της nova χωρίς αλλαγή στοχευσης!

Μια μικρη αναδρομη απο το Connx tv μεχρι σημερα..

Διαβάζοντάς το, έκανα κι εγώ μια αναδρομή στο τι έγραφαν συγκεκριμένα μέλη στα θέματα, ότι "μην περιμένετε HD κανάλια με 15 ευρώ", "που βρίσκει τα λεφτά ο ΟΤΕ για να αγοράζει περιεχόμενο", "να δημοσιοποιήσει ο ΟΤΕ αν μπαίνει μέσα ή όχι απο την TV", αναλύσεις επί αναλύσεων από "ειδικούς" για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΟΤΕ για να βελτιώσει την εικόνα, ότι φυσικά όλο το τμήμα των τεχνικών (που ευθύνεται για την εικόνα) δεν ξέρει να κάνει τη δουλειά του, πως θα χτυπήσουν τη Νόβα (σαν τον καλυβάτση με τον ΟΤΕ) και άλλα ωραία.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Μίλησα με cosmote. Μέσα Αυγούστου θα βγει και άλλο δελτίο τύπου που θα αφορά συνδυαστικά πακετα 3play και θα ενσωματώνουν και τα 3 ευρώ για τα κανάλια της nova.Στα συνδυαστικά πακετα απορρίπτει τον δορυφορο και πάει σε ott.Οσο για τον δορυφορο θα ενσωματωθουνε τα κανάλια της nova χωρίς αλλαγή στοχευσης!

Και εγώ που έχω συμβόλαιο με cosmote full pack 22 ευρώ και συμβόλαιο με Nova sports 20 ευρώ και τελειώνουν του χρόνου?