Νέα για Cosmote TV

Αυτοι θα περιμένουν να λήξει κάποιο και να το κόψουν. Νομίζω ειναι ευκολη η απάντηση.
Νέα πακέτα είναι αυτά, όποιος θελει τα αγοράζει από σήμερα και στο εξής.
Συγγνώμη αλλά όταν εγώ δίνω 50€ και για τα δύο και από τον Αύγουστο με 28€ θα μπορείς να έχεις και τα δύο δεν το λες και το πιο δίκαιο πράγμα.

Συγγνώμη αλλά όταν εγώ δίνω 50€ και για τα δύο και από τον Αύγουστο με 28€ θα μπορείς να έχεις και τα δύο δεν το λες και το πιο δίκαιο πράγμα.
Δίκαιο ειναι.
Οταν ένα ζευγάρι παππούτσια βγαίνει σε έκπτωση 50 ευρώ, δεν πας στο μαγαζί να πεις "ναι αλλά εγώ το πήρα 100!".

Οταν έκλεισες το συμβόλαιό σου υπέγραψες συγκεκριμένους όρους.
Μπορείς να εξετάσεις το σπάσιμο συμβολαίου και πόσα γλιτώνεις, με δεδομενο πως από 50 θα πας στα 28. Μπορεί να κάνεις απόσβεση το πέναλτι.

αυτες τις συμφωνιες τις εχουν χρονια στην αγγλια το sky δειχνει ολα τα αθλητικα καναλια της bt sport και το αντιθετο.το ιδιο γινετε και στην κυπρο και σε αλλες χωρες.εμεις μετα απο 100 χρονια ξυπνησαμε και κανανε οι παροχοι συμφωνια μεταξυ τους θα την ακουσει καλα η σουπερ λιγκ τωρα που δεν θα μπορει να ζηταει οτι ποσα θελει για ανανεωση του πρωταθληματος γιατι θα τρωει οχι και απο τους δυο.προφανως και τα πακετα παραμενουν ανεξαρτητα καθως τα υπολοιπα καναλια δεν θα προσφεροντε μονο τα σπορτς αρα αν θες να παρακολουθησεις ντοκυμαντερ ταινιες και κλπ ξεχωριστη συνδρομη στο καθε πακετο.

Δίκαιο ειναι.
Οταν ένα ζευγάρι παππούτσια βγαίνει σε έκπτωση 50 ευρώ, δεν πας στο μαγαζί να πεις "ναι αλλά εγώ το πήρα 100!".

Οταν έκλεισες το συμβόλαιό σου υπέγραψες συγκεκριμένους όρους.
Μπορείς να εξετάσεις το σπάσιμο συμβολαίου και πόσα γλιτώνεις, με δεδομενο πως από 50 θα πας στα 28. Μπορεί να κάνεις απόσβεση το πέναλτι.
Καλά αν έχουν το θράσος να μην με αφήσουν ελεύθερο εννοείται ότι θα εξετάσω το σπάσιμο του συμβολαίου όταν δίνει πρόσβαση στον ανταγωνιστή και χάνει την αποκλειστικότητα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλά αν έχουν το θράσος να μην με αφήσουν ελεύθερο εννοείται ότι θα εξετάσω το σπάσιμο του συμβολαίου όταν δίνει πρόσβαση στον ανταγωνιστή και χάνει την αποκλειστικότητα.
Είναι ανάλογα τους μήνες που μένουν στο συμβόλαιο της ΕΟΝ+, αν γλιτώνεις περίπου 20-25 το μήνα κόβοντας το ένα, αν απομένουν πάνω από 6-7 μήνες συμφέρει να το κόψεις το ΕΟΝ+ και να πληρώσεις τα 120 αφού βγαίνεις ουσιαστικά κερδισμένος

Εγω δεν εχω δέσμευση στην nova αλλα η nova εχει τις 2 συσκευες για αθλητικα

Εξαλλου η ανακοινωση λεει οτι τα πακετα θα ειναι απο τις 23Αυγουστου διαθεσιμα οπότε εχουμε καιρο μεχρι τοτε να μάθουμε λεπτομερειες

• Like
Reactions: Hacker?pcs
Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι έγινε για την καταπολέμηση της πειρατείας. Ντρίμπλα και των δύο εταιρειών για την κεντρική διαχείριση της super league.

• Like
Reactions: Joker19

Εξαλλου η ανακοινωση λεει οτι τα πακετα θα ειναι απο τις 23Αυγουστου διαθεσιμα οπότε εχουμε καιρο μεχρι τοτε να μάθουμε λεπτομερειες
Ναι αλλά η EON έχει πολύ χειρότερη εικόνα, είναι πολλά αυτά που πρέπει να σκεφτείς.

Παρά πολύ δύσκολο να μην αυξήσει τις συσκευές για τα sports σε 2 η cosmote εάν την ίδια ώρα στο ΕΟΝ βλέπεις 2 cosmote sport ταυτόχρονα, ή και το αντίθετο, να μην αφήνει 2 cosmote sport η ΕΟΝ, θα υπάρξει ομοιογένεια σε αυτό

Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι έγινε για την καταπολέμηση της πειρατείας. Ντρίμπλα και των δύο εταιρειών για την κεντρική διαχείριση της super league.
Αυτό θα είχε βάση αν μιλούσαμε απλά για μια συμφωνία για τη Superleague και όχι να βλέπεις euroleague στην cosmote και champions league στην ΕΟΝ

• Like
Όλων τα αθλητικά θα είναι στις αντίστοιχες πλατφόρμες. Το λένε οι ανακοινώσεις και των 2 και η nova το ανέβασε και στο σάιτ της. Επίσης στην ερώτηση 12 κάτω κάτω λέει αν θα είναι διαθέσιμα και μέσω δορυφόρου, και η απάντηση είναι ναι τόσο δορυφόρου και ίντερνετ

Όλων τα αθλητικά θα είναι στις αντίστοιχες πλατφόρμες. Το λένε οι ανακοινώσεις και των 2 και η nova το ανέβασε και στο σάιτ της. Επίσης στην ερώτηση 12 κάτω κάτω λέει αν θα είναι διαθέσιμα και μέσω δορυφόρου, και η απάντηση είναι ναι τόσο δορυφόρου και ίντερνετ
Επίσης λέει ότι η συμφωνία είναι τριετής.

Μεγάλη υπόθεση ότι θα είναι διαθεσιμα και απο τον δορυφόρο

• Like
Reactions: Totti10
Σύμφωνα με την ερώτηση 14 θα μπορούμε πλέον να βλέπουμε ταυτόχρονα αθλητικά από 2 συσκευές στην Cosmote TV!

Τα μπερδευει η νοβα....Το επιπλεον κοστος ποσο θα ειναι??Λεει ξεκιναει απο 1 ευρω.....Εσεις καταλαβατε??Εγω εχω το πατροπαραδοτο με δορυφορικο χωρις αλλη σχεση με νοβα ιντερνετ κτλπ....Ποσο θα ειναι το επιπλεον κοστος?

Aς τους ενημερωσει καποιος οτι το πρωταθλημα ξεκιναει 17/8 παντως και οχι 23/8......Μην κανουμε τσιγκουνιες....

• Wow
Σύμφωνα με την ερώτηση 14 θα μπορούμε πλέον να βλέπουμε ταυτόχρονα αθλητικά από 2 συσκευές στην Cosmote TV!
Καλό επίσης ότι λογικά θα είναι και στον δορυφόρο κανονικά τα Novasports.

• Like
Reactions: Totti10
Τα μπερδευει η νοβα....Το επιπλεον κοστος ποσο θα ειναι??Λεει ξεκιναει απο 1 ευρω.....Εσεις καταλαβατε??Εγω εχω το πατροπαραδοτο με δορυφορικο χωρις αλλη σχεση με νοβα ιντερνετ κτλπ....Ποσο θα ειναι το επιπλεον κοστος?

Το αναφερει οτι το συνδιαστικο προγραμμα που εχει fiber κλπ που εχει τωρα 46 με 47 θα εχει και τα cosmote

Οσοι παρουν το νεο πακετο τηλεορασης απο 25 που ειναι τωρα θα εχει 28

• Like
Reactions: Joker19