Νέα για Cosmote TV

Θα μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα κάποιο κανάλι COSMOTE SPORTS & Novasports;

Από τα τέλη Αυγούστου θα μπορείτε να δείτε ταυτόχρονα έως 3 προγράμματα εκ των οποίων έως 2 αθλητικά.

Πηγή: cosmotetv.gr

Aυτοι που εχουν δορυφορικο και την υπηρεσια οττ ενεργοποιημενη σε ποσες συσκευες μπορουν να την εχουν?(σε 1 παιζει αλλα ποσες ειναι το οριο για εγκατασταση)

Και εγώ που έχω συμβόλαιο με cosmote full pack 22 ευρώ και συμβόλαιο με Nova sports 20 ευρώ και τελειώνουν του χρόνου?
επειδη προφανως δε θα μπορεις να διακοψεις καποιο εκ των 2 χωρίς ποινη, βρες ενα φιλο σου που ενδιαφερεται και δως του το ενα κ εσυ κρατα το αλλο και βαλε τα εξτρα με 3€

• Like
Reactions: Paris2018
επειδη προφανως δε θα μπορεις να διακοψεις καποιο εκ των 2 χωρίς ποινη, βρες ενα φιλο σου που ενδιαφερεται και δως του το ενα κ εσυ κρατα το αλλο και βαλε τα εξτρα με 2-3 βασικά είναι "πειρατές" με ένα 15αρι

επειδη προφανως δε θα μπορεις να διακοψεις καποιο εκ των 2 χωρίς ποινη, βρες ενα φιλο σου που ενδιαφερεται και δως του το ενα κ εσυ κρατα το αλλο και βαλε τα εξτρα με 3€
2-3 που ξέρω , έχουν τα πειρατικα και δίνουν κανα 15αρι και είναι πολυ ικανοποιημένοι. Οποτε δεν μπορώ να κάνω τιποτσ... Αλλά φαντάζομαι οτι δεν θα υποχρεωθω και από τους 2 παροχους ,στην αυξηση που λένε, θα είναι για όποιον θέλει.

Η αναβάθμιση του box, για να εμφανιστεί το netflix, θα γίνει και στα παλιά box; Ή μόνο στα καινούργια;

Η αναβάθμιση του box, για να εμφανιστεί το netflix, θα γίνει και στα παλιά box; Ή μόνο στα καινούργια;
Λογικά αφού είναι επίσημο box θα κυκλοφορήσει και για αυτό αναβάθμιση...
Το box της πρώην Wind Vision (που υποστήριζε μέχρι πρότινος netflix) είχε αναβαθμιστεί από Android 7 σε Android 9.
Το αρχικό OTT box της COSMOTE (KSTB6077) είναι Android 8...
Ενώ τα νεότερα ΟΤΤ box της COSMOTE ( HY44G / HY4415), που αναβαθμιστηκαν είναι Android 10 έως 12..

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

COSMOTE TV: “Feelgood Zapping Αναβάθμιση NETFLIX και Android TV 11 για το αρχικό OTT box της”!​

Tο αρχικό OTT box “KSTB6077” της COSMOTE TV αναβαθμίζεται με NETFLIX και σε Android TV 11...

Καλα ειναι αδιόρθωτοι...

Βόλος – Ολυμπιακός (17/08, 20:00)

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός (17/08, 20:00)

Καλά, αν και τώρα δεν υπάρξει συνεννόηση, για να μην πέφτει το ένα ματς πάνω στο άλλο, τι να πω...!!!

Χθες τα ορισαν τα παιχνιδια. Επισης περασα απο NOVA χθες και ρωτησα για αυτους που εχουν διπλη συνδρομη και στους δυο και σκανε 50 ευρω τι θα γινει αλλα δεν ηκεραν τιποτα. Σε ερευνα που εκανα σε δυο φιλους που εχουν κακια... συνδεση εφαγα πορτα γιατι δινουν 10 ευρω το μηνα και σαν περιεχομενο φυσικα δεν συγκρινονται . Ταινιες σειρες NETFLIX

Επισης περασα απο NOVA χθες και ρωτησα για αυτους που εχουν διπλη συνδρομη και στους δυο και σκανε 50 ευρω τι θα γινει αλλα δεν ηκεραν τιποτα.
Και εγώ ρώτησα στο support της Cosmote και ούτε εκείνοι είχαν κάποια ενημέρωση.(και να είχαν σιγά μην έλεγαν)

ενας φιλος που εχει cosmote tv μπορει να μου δωσει κωδικους να βλεπω και εγω οταν εκεινος δεν βλεπει
τι χρειαζεται ?

Άραγε θα είναι με την μορφή δέσεμευσεις η συμφωνία cosmote netflix ή θα μπορείς να έχεις netflix για όποιον μήνα θες όπως είναι τώρα..

Λοιπόν τα τελευταία νέα είναι ότι τα boxάκια της cosmote για τις νέες συνδέσεις είναι σε έλλειψη.. Στις 10/08 λήγει το συμβόλαιό μου με την nova και έκανα νέο με την cosmote το οποίο θα ενεργοποιηθεί από τις 10/08 και μετά για αποφυγή ρήτρας.. Το ρούτερ μου είπαν θα το φέρει τεχνικός αλλά το boxaki θα μου το στέλνανε με κουριερ. Πέρασε μια εβδομάδα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι λόγο της κατάστασης με την συμφωνία, τα boxakia είναι σε έλλειψη και πρέπει να κάνεντε υπομονή..

• Wow
Reactions: tiniakos and boniak