Θα μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα κάποιο κανάλι COSMOTE SPORTS & Novasports;
Από τα τέλη Αυγούστου θα μπορείτε να δείτε ταυτόχρονα έως 3 προγράμματα εκ των οποίων έως 2 αθλητικά.
COSMOTE TV & Novasports
Ανακαλύψτε το νέο αθλητικό περιεχόμενο της COSMOTE TV, με πρόσβαση στα κανάλια Novasports σε μία συνδρομή! Απολαύστε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις εδώ!www.cosmotetv.gr
Πηγή: cosmotetv.gr
επειδη προφανως δε θα μπορεις να διακοψεις καποιο εκ των 2 χωρίς ποινη, βρες ενα φιλο σου που ενδιαφερεται και δως του το ενα κ εσυ κρατα το αλλο και βαλε τα εξτρα με 3€Και εγώ που έχω συμβόλαιο με cosmote full pack 22 ευρώ και συμβόλαιο με Nova sports 20 ευρώ και τελειώνουν του χρόνου?
επειδη προφανως δε θα μπορεις να διακοψεις καποιο εκ των 2 χωρίς ποινη, βρες ενα φιλο σου που ενδιαφερεται και δως του το ενα κ εσυ κρατα το αλλο και βαλε τα εξτρα με 2-3 βασικά είναι "πειρατές" με ένα 15αρι
2-3 που ξέρω , έχουν τα πειρατικα και δίνουν κανα 15αρι και είναι πολυ ικανοποιημένοι. Οποτε δεν μπορώ να κάνω τιποτσ... Αλλά φαντάζομαι οτι δεν θα υποχρεωθω και από τους 2 παροχους ,στην αυξηση που λένε, θα είναι για όποιον θέλει.επειδη προφανως δε θα μπορεις να διακοψεις καποιο εκ των 2 χωρίς ποινη, βρες ενα φιλο σου που ενδιαφερεται και δως του το ενα κ εσυ κρατα το αλλο και βαλε τα εξτρα με 3€
Στο είπαν από την Cosmote?Από τον Οκτώβρη ξεκινάει η συμφωνία netflix-cosmote και τον Σεπτέμβρη ενημέρωση για το είδος της.
Το διάβασα σε ένα γκρουπ στο Facebook.Στο είπαν από την Cosmote?
Λογικά αφού είναι επίσημο box θα κυκλοφορήσει και για αυτό αναβάθμιση...Η αναβάθμιση του box, για να εμφανιστεί το netflix, θα γίνει και στα παλιά box; Ή μόνο στα καινούργια;
Λογικά θα αλλάξει η ώρα σε ένα από τα 2 ματςΚαλα ειναι αδιόρθωτοι...
Βόλος – Ολυμπιακός (17/08, 20:00)
ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός (17/08, 20:00)
Και εγώ ρώτησα στο support της Cosmote και ούτε εκείνοι είχαν κάποια ενημέρωση.(και να είχαν σιγά μην έλεγαν)Επισης περασα απο NOVA χθες και ρωτησα για αυτους που εχουν διπλη συνδρομη και στους δυο και σκανε 50 ευρω τι θα γινει αλλα δεν ηκεραν τιποτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.