Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Σωστά, κύπελλο το ονομάζει και η FIBA. Άρα, το αναφέρει λανθασμένα η wikipedia.
(Για τα χρήματα, μου έκανε εντύπωση ότι πληρώνουμε για συμμετοχές. Και ποιος ξέρει και σε όσες άλλες αθλητικές διοργανώσεις...)

Δυστυχώς φίλε μου τα χρήματα που πληρώνουμε στους εν λόγω θεσμούς είναι μεγάλη κουβέντα... Η εθνική για κάποιους ΈΠΡΕΠΕ να παει στο μουντομπάσκετ.. Το γιατί έπρεπε όμως δεν το απαντάει κανεις...:/

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος φίλος αν ο ΟΤΕ προχωρήσει και σε Web TV; Όπως έχει κάνει και ο ανταγωνιστής.

Ναι θα προχωρήσει,κατά τον Νοέμβριο το αναμένουμε

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

θα εχει extra χρέωση ή θα δίνεται σε όλους τους συνδρομητές του;

Είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε αλλά η λογική λέει χωρίς έξτρα χρέωση

Δυστυχώς φίλε μου τα χρήματα που πληρώνουμε στους εν λόγω θεσμούς είναι μεγάλη κουβέντα... Η εθνική για κάποιους ΈΠΡΕΠΕ να παει στο μουντομπάσκετ.. Το γιατί έπρεπε όμως δεν το απαντάει κανεις...:/

Απλά δεν γνώριζα ότι γίνεται και συμμετοχή επί πληρωμής, και ότι είναι και τόσα πολλά χρήματα. Συνήθως για το κόστος συζητάμε κάθε γιουροβίζιον, δεν έχω ακούσει ποτέ για αθλητική διοργάνωση...

Για να μπεις στην διαδικασία να πάρεις wild card στο Μουντομπάσκετ (αφού δεν την εξασφάλισες αγωνιστικά την συμμετοχή),πρέπει να πληρώσεις το παράβολο των 800.000 ευρώ ώστε να λάβεις μέρος στην διαδικασία (Η Ρωσία και η Κίνα που δεν πήραν την wild card τα έχασαν αυτά τα λεφτά)

Αν δεν παίρναμε την wild card,τώρα θα παίζαμε Προκριματικά για το Eurobasket με τις όποιες αμφιβολίες για το μέλλον (μαζί με την wild card για το Μουντομπάσκετ,πήραμε και απευθείας είσοδο στο Eurobasket του 2015)

Όσο για το οικονομικό,δεν ξέρω αν θα βγαίναμε κερδισμένοι σε περίπτωση που δεν παίρναμε wild card.

απο το facebook το οτε —Kosta Καλημέρα, σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Θα θέλαμε να σε πληροφορήσουμε ότι με τη νέα τηλεοπτική σεζόν, οι λάτρεις των Sport θα μπορούν να παρακολουθήσουν το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο του OTE TV, στα αναβαθμισμένα κανάλια OTESPORT. Τον Νοέμβριο θα προστεθεί το κανάλι ΟΤΕ SPORT 6HD και τα κανάλια OTE SPORT 4 & OTE SPORT 5 θα προβάλλουν σε HD, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα ξεκινήσει τη μετάδοσή του και το OTE SPORT HIGHLIGHTS HD. Μείνε συντονισμένος!
Μαρία, Customer Care

Το διαφημίζουν απο τέλη Ιούλη για να γίνει Νοέμβρη; ζησε Μάη...

Τα 6 αθλητικα ειναι υπερβολη περισσοτερο κινηση εντυπωσιασμου παρα ουσιας (και ακομα περισσοτερο οταν υπαρχει το γνωστο προβλημα με τους αναμεταδοτες που ειναι τιγκαρισμενοι)

Πάντως χθες σε μια φάση ψάρωσα άσχημα έβγαζε ότι στο Otesport1 είχε τον αγώνα της Τσέλσι και έδειχνε τέννις και λέω τι παίχτηκε τώρα. Τελικά το είχε στο Otesport3.

Αφού θα φτάσουμε στο ίδιο αποτέλεσμα, γιατί να δώσει ο ΟΤΕ 300 εκ.; Ας περιμένει 2 χρόνια, να γλιτώσει τα έξοδα.
Γιατί σε διάστημα 2 χρόνων δεν μπορούν να προβλεφθούν οι ανάλογες κινήσεις των ανταγωνιστών..

Τα 6 αθλητικα ειναι υπερβολη περισσοτερο κινηση εντυπωσιασμου παρα ουσιας (και ακομα περισσοτερο οταν υπαρχει το γνωστο προβλημα με τους αναμεταδοτες που ειναι τιγκαρισμενοι)

Κίνηση ουσίας είναι πιστεύω γιατί θα υπάρχουν Σαββατοκύριακα που οι μεταδόσεις δε θα "χωράνε" σε 5 κανάλια πια.

το "πια" δεν το καταλαβαινω πηρε κανενα επιπλεον πρωταθλημα φετος?

Από πέρισυ δεν χώραγαν όλες οι μεταδόσεις...και ποιό άλλο να πάρει πια;Αν συμπέφτουν το ΣΚ bundesliga,premier league,la liga,seria A,bundesliga 2,football league,moto GP,formula-1,χάντμπολ,βόλευ,τένις,μπάσκετ κτλ.που να φτάσουν τα 5 κανάλια.