Νέα για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Συγγνώμη αν βγω off topic αλλα το έχω απορια. Υπάρχουν άτομα που περιμένουν να δουνε ταινίες πρώτης προβολής μέσω της τηλεορασης?
Σπίτι ζούνε πολλά άτομα. Εγώ προσωπικά έχω 1500 ταινίες σε Blu-ray και 50 HD σειρες να δω οποτε θέλω. Οι μεγαλύτεροι όμως το βαριούνται αυτό η δεν ξέρουν πως να κατεβαζουν οπότε το ote tv είναι ότι πρέπει. Ανοίγουν την τηλεόραση και βλέπουν.

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για OTE Cinema4 HD. Το συγκεκριμένο blog έχει συλληφθεί πολλές φορές να γράφει πράγματα που δεν ισχύουν, οπότε ας περιμένουμε πρώτα.

Re: Νέα για τον OTE TV

Πάντως το αναφέρει και πιο αξιόπιστο σαιτ οπότε υπάρχουν ελπίδες για μεγάλη βελτίωση στα οτεσινεμα! Αλλά και για υβριδική πλατφόρμα, αντε να δούμε!
http://digitaltvinfo.gr/news/news/item/14685-to-epomeno-megalo-project-gia-ton-ote-tv

Θετικό ότι βγαίνει ένα αδιάφορο SD κανάλι, αναβαθμίζεται ένα υπάρχον HD και προστίθεται νέο με DD5.1 ήχο.

Και τα δύο village αδιάφορα τα έβρισκα. Ένα λιγότερο είναι καλό εφόσον μπαίνει άλλο κινηματογραφικό και το HD γίνεται 24ωρο.

Ξέρουμε κατι περισσότερο γι αυτό; Για να λεει μεσα στον Ιουνιο θα ειναι ετοιμοι οι νεοι δεκτες.. Πως και δεν εχει διαρευσει τιποτα?
Το επόμενο μεγάλο project του OTE TV είναι η υλοποίηση της υβριδικής πλατφόρμας που θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία τηλεθέασης των συνδρομητών του. Πληροφορίες της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ υπολογίζουν το λανσάρισμα της μέσα στον Ιούνιο και η είδηση του περιοδικού είναι πως σε πρώτη φάση θα ενσωματωθούν σε αυτή όλοι οι υφιστάμενοι IPTV συνδρομητές και ένα μικρό πιλοτικό δείγμα (περί τους 3000) των δορυφορικών χρηστών. Αλλά θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες πολύ συντομα.

Εγώ νομίζω πως στους υπάρχοντες αναμεταδότες δε χωράει άλλο HD κανάλι και έτσι δε βλέπω πως θα έρθει το OTE Cinema4 HD - και γιατί δηλαδή να μη γίνει το 2 πρώτα HD; Γενικώς δε μου κάθεται καλά όλο αυτό. Τέλος πάντων, θα δείξει.

edit: Η εκτόξευση του 9Β για πότε έχει πάει; Ξέρει κανείς;

Last edited:

εγω που το διαβαζω παντως οτι εχει πει το συγκεκριμενο σαιτ μπλοκ οτι ειναι τελος παντων εχει βγει.και αν δεν κανω λαθος αυτος που τα γραφει γραφει και σε περιοδικο για την δορυφορικη τηλεοραση.

Διαφημίζει το OC4 ...οπότε μάλλον αυτό είναι το cinema 4...coming soon..

ξερει κανεις αν παιζει σε android tv box για να βλεπω και στο εξωχικο;

Η συζήτηση βρίσκεται εδώ για ΟΤΕ go. Προσωπικά δεν ξέρω αν λειτουργεί σε Android tv box στις τελευταίες σελίδες όμως θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες.

Ξέρουμε κατι περισσότερο γι αυτό; Για να λεει μεσα στον Ιουνιο θα ειναι ετοιμοι οι νεοι δεκτες.. Πως και δεν εχει διαρευσει τιποτα?
Με τους υπάρχοντες δεκτές δεν θα μπορεί να λειτουργήσει η υβριδικη που λένε;δεν ξερω απο αυτα για αυτο ρωτάω !