Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Πάντως θεωρητικά θα σταματήσουν οι προσφέρει με τα 11 ευρώ το μήνα για ενα χρονο λογικά...απλα έχω απορία αυτοι που είχανε προσφορά θα χάσουν την προσφορά η απλα θα ανέβει 3 ευρω... Ευτιχως αρκετά ματσ ακόμα τα βλέπω σε turksat κλπ σε συνδιασμό με νόβα στα 25 ευρώ (σκέτη) ηταν λογικά η καλύτερη επιλογή για μένα

Σαν την προηγούμενη φορά με την premier league...φεύγουν 100-200 άτομα όλα και όλα και ο αριθμός αύξησης συνδρομητών εκτοξεύεται. Προφανώς και θα παίξει πάρα πολλή διαφήμιση τώρα με το champions & europa league...

Το μόνο λάθος είναι για αυτούς που έχουν ήδη συμβόλαια. Αλλά σου δίνει το δικαίωμα να το σπάσεις χωρίς πέναλτι. Και φυσικά κάνεις δεν θα το σπάσει γτ η αύξηση είναι αστεία. Απλά κάποια γίνονται μσγκες του πληκτρολογιου για να δημιουργούν εντυπώσεις. Έτσι λέγατε και για την αύξηση μετά την premier league κι απ ότι είδατε πείραξε πολλούς. Οι συνδρομητές σχεδόν διπλάσια τι κάνεις. Η αύξηση είναι μικρή για όσα έχει προσθέσει. Ένα αγώνα τσαμπιονς λιγκ να πας να δεις σε μια καφετέρια με την μπυριτσα σου, θα έδινες 6+ Ε. Μην λέμε ότι να ναι. Όπως και το ότι έγινε νόβα. Που ε χει 56 το σπορτς και 63 το φουλ +5 τα HD.

Eki_13 σωστα οπως το λες αλλα την εποχη της κρισης πανω απο 50ευρω το θεωρω υπερβολικο ,καποτε δεν μας ενοιαζε τα 65-70 ευρω ......απλος
πονταρουν στο ποδοσφαιρο .δηλαδι στο αθλητικο......

Το μόνο λάθος είναι για αυτούς που έχουν ήδη συμβόλαια. Αλλά σου δίνει το δικαίωμα να το σπάσεις χωρίς πέναλτι. Και φυσικά κάνεις δεν θα το σπάσει γτ η αύξηση είναι αστεία. Απλά κάποια γίνονται μσγκες του πληκτρολογιου για να δημιουργούν εντυπώσεις. Έτσι λέγατε και για την αύξηση μετά την premier league κι απ ότι είδατε πείραξε πολλούς. Οι συνδρομητές σχεδόν διπλάσια τι κάνεις. Η αύξηση είναι μικρή για όσα έχει προσθέσει. Ένα αγώνα τσαμπιονς λιγκ να πας να δεις σε μια καφετέρια με την μπυριτσα σου, θα έδινες 6+ Ε. Μην λέμε ότι να ναι. Όπως και το ότι έγινε νόβα. Που ε χει 56 το σπορτς και 63 το φουλ +5 τα HD.

5 ευρω καπελο σαφως και ειναι αξιοσημειωτη αυξηση.
Ο οτε ειχε ξεκινησει με 10 ευρω και τωρα με το pvr παει πανω απο 30.

Δε λεω οτι ειναι ακριβο το πακετο αλλα ακολουθει πορεια νοβα

5 ευρω καπελο σαφως και ειναι αξιοσημειωτη αυξηση.
Ο οτε ειχε ξεκινησει με 10 ευρω και τωρα με το pvr παει πανω απο 30.

Δε λεω οτι ειναι ακριβο το πακετο αλλα ακολουθει πορεια νοβα

Δηλαδή θα έπρεπε από την αρχή να είχε 30 για να μην κακοφαινόταν; Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το περιεχόμενο που προσφέρει. Αναπτύσσει το περιεχόμενο και αναλόγως διαμορφώνεται και η τιμή. Η nova από τα 50 ευρώ που έκανε πήγε στα 63 χωρίς αναβάθμιση περιεχομένου, ίσα ίσα θα έλεγα. Η τελευταία αύξηση που είχε γίνει στη nova (επειδή τότε ήμουν και εγώ συνδρομητής που πλήρωνε τα 67 ευρώ τον μήνα) ήταν πριν πάρει ο ΟΤΕ το Ισπανικό.

Οι νέες τιμες για υφιστάμενους ote συνδρομητές υπάρχουν σε κάποιο λινκ?
Έχω double play και το σκέφτομαι,θέλω να δω όμως πόσα θα πληρώνω

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Μάλιστα. Λάθος τους αυτό. Καλό που δεν υπάρχει ποινή πάντως αλλά και μάθημα για το μέλλον ότι δεν υπάρχουν "κλειστά συμβόλαια".
Οι νέες τιμες για υφιστάμενους ote συνδρομητές υπάρχουν σε κάποιο λινκ?
Έχω double play και το σκέφτομαι,θέλω να δω όμως πόσα θα πληρώνω
Από 20/8 τίθενται σε ισχύ.

Συμφωνώ για τις εποχές πολλές. Αλλά οι πιο πολλοί θα κάνουν 24μηνο. Άρα το κόστος είναι 3 . Η νόβα αυξάνει κάθε χρόνο 2 έτσι επειδή γουσταρε. Με ιδιο περιεχόμενο. Ο ΟΤΕ αυξάνει επειδή επενδύει κάτι εκατομμύρια σε περιεχόμενο. Άμα κάνεις έρευνα και ρωτήσεις αν θα έδιναν 3 για να έχουν το τσαμπιονς λιγκ, το 99,5% θα έλεγε ναι. Κι αυτό θα φανεί από τις συνδρομές του χρόνου τέτοια εποχή

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Διατηρώ αμφιβολία γι αυτό. Η αύξηση σε αυτούς που έχουν προσφορά με 50% για 1 χρόνο πιστεύω ότι θα είναι το 50% της συνολικής αύξησης έτσι ώστε να εξακολουθεί να ισχύει το 50%

Ναι θα κλείσεις για 24μηνο και του χρόνου θα σου πει ο ΟΤΕ άλλα 3 ευρώ αύξηση.
Αν μείνω θα μείνω μόνο σε sport πακέτο τα κινηματογραφικά του κανάλια δεν τα βλέπω ούτε τώρα.
Πάντως για να έχεις όλα θες πάνω από 60 ευρώ όταν το καιρό που τα είχε όλα η nova μόνη της
είχε 50 ευρώ και υπήρχε και χρήμα στην αγορά.
Ο ΟΤΕ όπως έβαλε τη φτηνή συνδρομητική στο ελληνικό σπίτι έτσι και θα την ξηλώσει μου φαίνεται.

Πιθανόν.
Εγώ πάντως αν δεν πάρω καλύτερη τιμή θα αποχωρήσω για wind πλευρά που με ενα 50ρικο δίνει triple play με 1500 λεπτα ομιλίας και vdsl.
Για τα αθλητικά κάποια λύση θα βρω.

Σιγουρέψου ότι ισχύει η τιμή αυτή χωρίς μικρά γράμματα στους όρους γιατί συνάδελφος στην δουλειά έβαλε wind και πρώτος λογαριασμός του ήρθε 120 ευρώ με αποτέλεσμα να είναι όλη ημέρα στα τηλέφωνα και να βρίζει χωρίς να ξέρω αν βρήκε άκρη.

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

Διατηρώ αμφιβολία γι αυτό. Η αύξηση σε αυτούς που έχουν προσφορά με 50% για 1 χρόνο πιστεύω ότι θα είναι το 50% της συνολικής αύξησης έτσι ώστε να εξακολουθεί να ισχύει το 50%

Σε αυτό κι εγώ συμφωνώ μα όπως λέει ο jim..... δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα.

Η νόβα αυξάνει κάθε χρόνο 2 έτσι επειδή γουσταρε. Με ιδιο περιεχόμενο.
Ποτε ηταν η τελευταια χρονιά που αυξησε τιμή;

Αλλά οι πιο πολλοί θα κάνουν 24μηνο. Άρα το κόστος είναι 3 .

Υποθεση που αμφιβαλλω πως θα κρατησει. Αν δει κάποιος τα οικονομικά αποτελέσματα του 2013 και 2014, ειναι ευκολο να καταλαβει πως ο οτε tv ειναι ορολογιακη βομβα και η επομενη δυνατη αυξηση θα ερθει πολυ πριν το 24μηνο.

Ποτε ηταν η τελευταια χρονιά που αυξησε τιμή;

Γίνεται η NOVA να δικαιολογήσει αυξήσεις στις τιμές?

Μόνο σε triple play 29.90 συμφέρει που είναι πολύ οικονομικό οπότε το φτωχό περιεχόμενο δεν ενοχλεί.

Το θέμα είναι για τον ΟΤΕ η για τη ΝΟVA ???

Το γεγονος ειναι οτι μεσα σε 2 χρονια ειχε αυξηση τιμης +25% (απο 19,90 μετα 21,90 και τωρα παει πλεον σε 24,90)

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Μετά την απόκτηση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, η αύξηση ήταν δεδομένη. Αλλά διαφωνώ με το να περνάει σε όλους ανεξαιρέτως. Τι έννοια έχουν τότε οι κατά καιρούς προσφορές;