Νέα για Cosmote TV

Re: Νέα για τον OTE TV

Δηλαδή ο έλεγχος ταχύτητας που γίνεται πριν από την προβολή στο replay tv δεν έχει κανένα νόημα;

Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Για το replay tv δεν έχει νόημα. Μπορεί να έχει για το ondemand που νοικιάζεις της ταινίες

Re: Απάντηση: Νέα για τον OTE TV

Για το replay tv δεν έχει νόημα. Μπορεί να έχει για το ondemand που νοικιάζεις της ταινίες

Σαν παλιος χρηστης του οτε tv μεσω internet, εχω να πω οτι ειναι παρα πολυ χρησιμο το replay tv . Δεν σε νοιαζει αν χασεις οτιδηποτε στην tv, τι ωρα αρχιζει; Εχει πολλες διαφημισεις και δεν μπορω να δω τηλεοραση. Ειναι απιστευτη υπηρεσια που ακομα μου λειπει. Μου πηρε πολυ καιρο να συνηθισω οτι δεν το εχω. Δεν εχει καμια σημασια που θα ειναι sd

Eγω φιλε εχω το replay(απο το otevgo) στο Pc που ειναι συνδεδεμενο στην τηλεοραση και υποστηριζει HD οποτε πως μπορει το replay tv του αποκωδικοποιητη οταν γινει να ειναι πολυ καλυτερο?
Εξαρτάται ΤΙ θέλει κάποιος.Εμένα το pc είναι πολύ μακριά και δε θέλω καλώδια. Αρα μενει το laptop με τις περιορισμένες δυνατότητες σε σχέση με ΤΗΝ τηλεόραση.

Και με το Laptop μπορεις να συνδεσεις την τηλεοραση και να βλεπεις ετσι replay tv με HD

"Δεν εχει καμια σημασια που θα ειναι sd"

για μενα φιλε εχει τεραστια σημασια
αν ειναι να βλεπω σε sd βλεπω ταινια στον ant1

Απάντηση: Re: Νέα για τον OTE TV

αν ειναι να βλεπω σε sd βλεπω ταινια στον ant1[/QUOTE]

α φιλε όλα κι όλα a ant1 έγινε hd βλέπεις το καφέ της χαράς και το ευχαριστιέσαι :p

Eγινε αλλαγη στην τελευταια εκδοση και το κοψανε?
γιατι με αυτη που ειχε μεχρι αρχες αυγουστου συνδεοτανε κανονικα

Γι'αυτό είπα ευθυς εξαρχης ότι προσωπικά προτιμώ βέβαια το replay σε sd στην τηλεόραση παρά στο λάπτοπ., τουλάχιστον θα είναι αξιοπρεπή τα γραφικά.

Για το replay tv δεν πιστεύω ότι είναι τόσο σημαντικό το hd.Αν ήταν hd δεν θα υπήρχε καν λόγος ύπαρξης του pvr για εγγραφή πρόγραμματων στον δίσκο.Και εφόσον οι ταινίες του online on demand θα είναι hd ,προσωπικά μου αρκεί.

Ο κύριος λόγος ύπαρξης του pvr είναι ότι μπορείς να γραφεις την πρεμιέρα τον 9 στο cinema1 ενώ βλέπεις τον αγώνα στο sport1. Ούτω συ άλλος τώρα με τους υβριδικούς όλοι θα έχουν δυνατότητα εγγραφης σε εξωτερικό δίσκο, αλλα τη δυνατότητα, άλλο να βλέπεις και άλλο να γραφεις, θα την έχει μονο ο pvr. Αυτό σε τι θα επηρεαζόταν αν ήταν το replay tv hd?
Aσε που στο replay tv βλέπεις της ταινίες της προηγουμενης ημέρας, ενώ με τον pvr τη γραφεις και τη βλέπεις και μετά από 5 μέρες αν θες.
Oποτε μια χαρα λόγο ύπαρξης θα είχε ο pvr

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον οτε μου είχαν πει ότι ο pvr (technicolor) δεν θα πάρει αναβάθμιση και θα μας τον αντικαταστήσουν δωρεάν με τον υβριδικό που θα δώσουν..

Ρε παιδιά εγώ με ΟΤΕ tv μέσω Internet μια χαρά replay tv σε HD έχω. Όπως είχα παντα

Οι SAT+Hybrid δεν έχουν HD στο replay tv μόνο (προς το παρόν τουλάχιστον).

Το πρόβλημα είναι σε όσους έχουν εναλλακτικούς παρόχους. Ο ΟΤΕ διπλασίασε το capacity στο GRIX αλλά και πάλι, πριν πάρουν όλοι την αναβάθμιση και υπάρξει μια περίοδος χρήσης ώστε να βρεθεί ένα μέσο χρειαζόμενο bandiwdth μην περιμένετε αλλαγή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον οτε μου είχαν πει ότι ο pvr (technicolor) δεν θα πάρει αναβάθμιση και θα μας τον αντικαταστήσουν δωρεάν με τον υβριδικό που θα δώσουν..
Άρα να τους πάρω τηλέφωνο για να μου δώσουν τον νέο επειδή έχω τον παλιο?

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ σε επικοινωνία που είχα πριν λίγο με το 13888 μου είπαν πως θα πάρει κανονικά αναβάθμιση τώρα ποιος κάνει λάθος δεν ξέρω

Εγώ σε επικοινωνία που είχα πριν λίγο με το 13888 μου είπαν πως θα πάρει κανονικά αναβάθμιση τώρα ποιος κάνει λάθος δεν ξέρω
Και τα on demand πως θα τα πάρει θέλει σύνδεση με ethernet? Λογικά θα μας ενημερώσουν για να δούμε.

Λογικά πριν Την αναβάθμιση η θύρα ethernet είναι ανενεργή ούτε είναι απαραίτητη για την αναβάθμιση μιας και θα την πάρει μέσω δορυφόρου το ethernet θα συνδεθεί μετα την αναβάθμιση

Λογικά πριν Την αναβάθμιση η θύρα ethernet είναι ανενεργή ούτε είναι απαραίτητη για την αναβάθμιση μιας και θα την πάρει μέσω δορυφόρου το ethernet θα συνδεθεί μετα την αναβάθμιση
Ναι κάπως έτσι είναι. Εμένα με ενδιαφέρουν τα ON demand όπως τα έχει η nova δηλαδή αλλά δεν ξέρω αν θα τα streamarei η θα τα αποθηκεύει στον σκληρό όπως κάνει η nova στον pvr της. Σε αυτή την περίπτωση είναι λίγα τα 320gb του παλιού σκληρού και χρειάζεται ο νέος με τα 750