Για το replay tv δεν έχει νόημα. Μπορεί να έχει για το ondemand που νοικιάζεις της ταινίες
Εξαρτάται ΤΙ θέλει κάποιος.Εμένα το pc είναι πολύ μακριά και δε θέλω καλώδια. Αρα μενει το laptop με τις περιορισμένες δυνατότητες σε σχέση με ΤΗΝ τηλεόραση.Eγω φιλε εχω το replay(απο το otevgo) στο Pc που ειναι συνδεδεμενο στην τηλεοραση και υποστηριζει HD οποτε πως μπορει το replay tv του αποκωδικοποιητη οταν γινει να ειναι πολυ καλυτερο?
Άρα να τους πάρω τηλέφωνο για να μου δώσουν τον νέο επειδή έχω τον παλιο?Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον οτε μου είχαν πει ότι ο pvr (technicolor) δεν θα πάρει αναβάθμιση και θα μας τον αντικαταστήσουν δωρεάν με τον υβριδικό που θα δώσουν..
Και τα on demand πως θα τα πάρει θέλει σύνδεση με ethernet? Λογικά θα μας ενημερώσουν για να δούμε.Εγώ σε επικοινωνία που είχα πριν λίγο με το 13888 μου είπαν πως θα πάρει κανονικά αναβάθμιση τώρα ποιος κάνει λάθος δεν ξέρω
Ναι κάπως έτσι είναι. Εμένα με ενδιαφέρουν τα ON demand όπως τα έχει η nova δηλαδή αλλά δεν ξέρω αν θα τα streamarei η θα τα αποθηκεύει στον σκληρό όπως κάνει η nova στον pvr της. Σε αυτή την περίπτωση είναι λίγα τα 320gb του παλιού σκληρού και χρειάζεται ο νέος με τα 750Λογικά πριν Την αναβάθμιση η θύρα ethernet είναι ανενεργή ούτε είναι απαραίτητη για την αναβάθμιση μιας και θα την πάρει μέσω δορυφόρου το ethernet θα συνδεθεί μετα την αναβάθμιση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.