Νέα για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Ό,τι αρέσει στον έναν δεν σημαίνει ότι αρέσει και στον άλλον (ή αλλιώς "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα").
Ας μην ξεχνάμε ότι η Cosmote προωθεί το family pack με προσφορά 9,98 /μήνα για πελάτες ΟΤΕ, στο οποίο το "ελληνικό περιεχόμενο" παίζει σημαντικό ρόλο. Εξάλλου, το Ionian Channel και η Νέα Τηλεόραση Κρήτης κατατάσσονται στα καλά περιφερειακά κανάλια, που συχνά "δανείζουν" τοπικό ειδησεογραφικό υλικό και στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

https://www.cosmote.gr/fixed/sl/203...tv_998#_idRef_tv_via_satellite_ote_family_12m

Οταν τα hd κανάλια είναι γεμάτα θολούρα k πιξελιασμα.
Οταν οι αναμεταδότες είναι παραφουσκωμένοι k πέφτει τρελή συμπίεση, με αποτέλεσμα να έχεις μέσο ορο bitrate 4-5 mbps δεν είναι θέμα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα είναι θέμα προτεραιοτητων
500000 χιλιάδες συνδρομητές δεν έφτασε ούτε από το Kρήτη tv ούτε από το Aιγαίο πέλαγος tv
Δεν πληρώνω 130 ευρώ για να βλέπω το Ιόνια tv. Ας φτιάξουν την εικόνα όπως πρέπει να είναι και να μην κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι φταίει η εγκατάσταση k τα καλώδια για τα σπασίματα k μετά ας κόψουν το λαιμό τους
k η nova πουλάει start pack με 11 ευρώ k χωρίς όλα αυτά τα τοπικά κανάλια και μια χαρά 460000 συνδρομητές έχει
Δεν θα πληρώνω εγώ το ότι ο ΟΤΕ θέλει να πιάσει πελάτες τους Ελληνες της Γερμανίας που θέλουν να βλέπουν τα νέα του χωριου τους

Δεν σε αναγκάζει κανένας να πληρώνεις. Σε όποιον δεν αρέσει η υπηρεσία πηγαίνει σε άλλη πλατφόρμα. Ούτε ξέρουμε πόσοι τον βάζουν και για τα τοπικά κανάλια ώστε να αποτελεί και προτεραιότητα.

Ας βγει ένα πακέτο με όλα τα περιφερειακά και να μπουν όλα αυτά σε έναν αναμεταδότη. Πληρώνουμε τόσα χρήματα για να βλέπουμε ote cinema ντοκιμαντέρ σε HD και ote sports για όσους έχουν το Full pack. Αντί να βγάλουν ολα τα περιφερειακά προσθέτουν και άλλα.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

συμφωνω με τον vertical σε οποιον δεν αρεσει η υπηρεσια το κουβαδακι του και σε αλλη παραλια υπαρχει και η νοβα με καλυτερο προγραμμα.εχει καταντησει κουραστικη η γκρινια με την εικονα και τα mb.εγω τα καναλια τα βλεπω μια χαρα ολα.

Όσο "γράφει" συνδρομητές η cosmote, δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί για ποιότητα εικόνας και τα σχετικά. Το κοινό στη χώρα μας (η πλειοψηφία τουλάχιστον) δεν είναι απαιτητικό σε τέτοια θέματα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Οταν τα hd κανάλια είναι γεμάτα θολούρα k πιξελιασμα.
Οταν οι αναμεταδότες είναι παραφουσκωμένοι k πέφτει τρελή συμπίεση, με αποτέλεσμα να έχεις μέσο ορο bitrate 4-5 mbps δεν είναι θέμα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα είναι θέμα προτεραιοτητων
500000 χιλιάδες συνδρομητές δεν έφτασε ούτε από το Kρήτη tv ούτε από το Aιγαίο πέλαγος tv
Δεν πληρώνω 130 ευρώ για να βλέπω το Ιόνια tv. Ας φτιάξουν την εικόνα όπως πρέπει να είναι και να μην κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι φταίει η εγκατάσταση k τα καλώδια για τα σπασίματα k μετά ας κόψουν το λαιμό τους
k η nova πουλάει start pack με 11 ευρώ k χωρίς όλα αυτά τα τοπικά κανάλια και μια χαρά 460000 συνδρομητές έχει
Δεν θα πληρώνω εγώ το ότι ο ΟΤΕ θέλει να πιάσει πελάτες τους Ελληνες της Γερμανίας που θέλουν να βλέπουν τα νέα του χωριου τους

Τα εχουμε ξαναπει αυτά δεν τους πολυ νοιαζει η τελεια ποιοτητα που θες εσυ, εγω και αλλα 1000 περιπου ατομα που θα καταλαβουμε την διαφορα στην εικονα. Για τους υπολοιπους οι εικονα HD που βλεπουν ειναι τέλεια. Αυτοι θέλουν πληθώρα καναλιων για να δίνουν συνδρομες και το πετυχαινουν και με αυτες τις προσθήκες. Οσο για τη νοβα οπως ξέρουμε χωρις τo Ελληνικό πρωταθλημα θα ειχε τους μισούς συνδρομητες

Εγώ πάλι συμφωνώ ότι χρειάζεται και να γκρινιάζουμε αφού είμαστε πελάτες.Και ειμαι ενας μεσος τηλεθεατης.Τι σημαίνει αν δε σου αρέσει ,φύγε.Κι αυτο εχει καταντήσει κουραστικο.Ας πούμε εγω θέλω οπωσδηποτε ΟΤΕ και όχι NOVA.Αρα δεν θελω να φύγω,μόνο βελτιώσεις στο πακέτο.Θεωρώ κι εγώ τόσα περιφερειακά, ανούσια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Τα εχουμε ξαναπει αυτά δεν τους πολυ νοιαζει η τελεια ποιοτητα που θες εσυ, εγω και αλλα 1000 περιπου ατομα που θα καταλαβουμε την διαφορα στην εικονα. Για τους υπολοιπους οι εικονα HD που βλεπουν ειναι τέλεια. Αυτοι θέλουν πληθώρα καναλιων για να δίνουν συνδρομες και το πετυχαινουν και με αυτες τις προσθήκες. Οσο για τη νοβα οπως ξέρουμε χωρις τo Ελληνικό πρωταθλημα θα ειχε τους μισούς συνδρομητες

Το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλα έχω μια ένσταση. Δεν λέω ότι θέλω hd με 20mbps. Δεν παω στο άλλο άκρο ότι δηλαδή θέλω τέλεια εικόνα. Απλά θέλω λίγο καλύτερη εικόνα, να σταματήσει αυτό το τρεμόπαιγμα k η παραμορφωσει της εικόνας ειδικά στο sport3. Δεν ζητάω ούτε 20mbps hd αλλα ούτε και 4-5. Και αυτά που αναφέρω δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να είσαι ειδικός για να τα παρατηρήσεις, ειδικά στο sport3 όταν έχει αγωνες στην εναλλαγή τον πλάνων η σε κοντινά πλανα παραμορφώνεται όλη η εικόνα, αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτό δεν μπορεί να το διακρίνει κάποιος, οσο ασχετος και να ειναι
Τη nova την ανέφερα όχι για τη sl αλλα ότι k αυτή έχει start pack χωρίς να έχει τοπικά κανάλια k έχει σχεδόν τους ιδιους συνδρομητές με τον οτε

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν σε αναγκάζει κανένας να πληρώνεις. Σε όποιον δεν αρέσει η υπηρεσία πηγαίνει σε άλλη πλατφόρμα. Ούτε ξέρουμε πόσοι τον βάζουν και για τα τοπικά κανάλια ώστε να αποτελεί και προτεραιότητα.

Φυσικά και με αναγκάζει να τους πληρώνω. Με δέσμευσε με 24μηνο συμβόλαιο με την υπόσχεση πως θα που παρέχει hd κανάλια.Αυτό ήταν άκρως παραπλανητικό γιατί τα hd δεν είναι αυτα που πρέπει και έχουν πολλά προβλήματα. Ο ίδιος ο τεχνικός μου είπε ότι ξερει για τα προβληματα αλλα δεν μπορεί να κάνει τίποτα, και ότι και τηλέφωνο να ξαναπάρω για να διαμαρτυρηθώ θα τον ξαναστείλουν αλλα το πολύ να μου ξαναλλαξει το καλώδιο για τα ματια του κόσμου..Γιατί εμενα με δουλεύουνε και μου λένε οτι φταίει η εγκατάσταση??? Γιατί με αναγκάζουν να τους πληρώσω 120 ευρώ πεναλτυ για κάτι που δεν φταίω??? Για την ταμπακιέρα έχετε να πείτε κάτι η μονο αν δεν σου αρέσει κοφτό ξέρετε να λέτε
Δηλαδή για να καταλάβεις ποιοι βάζουν συνδρομητική για σινεμα-ποδόσφαιρο, και ποιοι για τα τοπικά κανάλια θες και επίσημα στοιχεια? Αν είναι να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας παω πάσο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

συμφωνω με τον vertical σε οποιον δεν αρεσει η υπηρεσια το κουβαδακι του και σε αλλη παραλια υπαρχει και η νοβα με καλυτερο προγραμμα.εχει καταντησει κουραστικη η γκρινια με την εικονα και τα mb.εγω τα καναλια τα βλεπω μια χαρα ολα.

Αυτή είναι η νοοτροπία του μέσου Ελληνα "εγώ μια χαρά τα βλέπω εσύ πάρτο κουβαδάκι σου k σε άλλη παραλια"
Και δυστυχώς αυτή η νοοτροπία επικρατεί σε όλους τους τομείς γιαυτο πιάσαμε πάτο

σε δεσμευσε για 24 μηνες να σου παρεχει hd καναλια στα παρεχει δεν υπεγραψες και συμβολαιο με ποσα mb θα στα παρεχει.απο εκει και περα οτι καναλι βαζει ειναι καλοδεχουμενο η νοβα εχει τα μισα καναλια απο τον οτε και ναι μεν τον βαλαμε τον οτε για τα ποδοασφαιρα και της ταινειες αλλα και τα τοπικα δεν μας ενοχλουν.και λες πως στο ote sport 3 εχεις προβλημα εγω τωρα που βλεπω το παιχνιδη η εικονα εινα πολυ καλη.μπας και φταιει κατι αλλο μηπως η τηλεοραση σου τα καλωδια η εγκατασταση.

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

σε δεσμευσε για 24 μηνες να σου παρεχει hd καναλια στα παρεχει δεν υπεγραψες και συμβολαιο με ποσα mb θα στα παρεχει.απο εκει και περα οτι καναλι βαζει ειναι καλοδεχουμενο η νοβα εχει τα μισα καναλια απο τον οτε και ναι μεν τον βαλαμε τον οτε για τα ποδοασφαιρα και της ταινειες αλλα και τα τοπικα δεν μας ενοχλουν.και λες πως στο ote sport 3 εχεις προβλημα εγω τωρα που βλεπω το παιχνιδη η εικονα εινα πολυ καλη.μπας και φταιει κατι αλλο μηπως η τηλεοραση σου τα καλωδια η εγκατασταση.

πλακα μας κανεις ?ολοι εχουμε χαλασμενες τηλεορασεις η καλωδια? απλα η εικονα δεν ειναι hd . δηλαδση αν φτασουμε στο σημειο να φαινεται η εικονα σαν ενα κακιστο streaming απο το ιντερνετ να μην εχουμε παραπονα επειδη δεν το ελεγε το συμβολαιο?

Εντάξει δεν χρειάζεται να πάμε στο άλλο άκρο,δεν είναι k τελείως μάπα απλά έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης

Οποιος δεν βλέπει τώρα στον αγώνα του Ολυμπιακού ειδικά στα κοντινά πλανα τα πιξελιασματα τι να πω.. παραδίνομαι..

ελεος ποια η εικονα τις μεταδοσης του αγωνα σημερα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Ας κοψουν τα καναλια σαρα μαρα και το καkο συναπαντεμα και να ανεβασουν το BITRATE :furious3:

Συμφωνώ,ας μπουν τα περιφερειακά,σε έναν αναμεταδότη!Νομιζω θα βοηθούσε πολύ!

Εντάξει δεν χρειάζεται να πάμε στο άλλο άκρο,δεν είναι k τελείως μάπα απλά έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης

Οποιος δεν βλέπει τώρα στον αγώνα του Ολυμπιακού ειδικά στα κοντινά πλανα τα πιξελιασματα τι να πω.. παραδίνομαι..

Full πιξελιασμα στον αγώνα osfp. Ειδικα στα κοντινα εχεις δικιο

Τώρα έρχεται και το ματς του ΠΑΟΚ στο 3, με κολυριο θα κοιμηθούμε σήμερα

Στο τέλος που έδειχνε κοντινό τους διαιτητές πιστεύω να πειστηκε και ο πιό δυσπιστος ότι δεν μιλάμε για ένα απλά κακό hd αλλα για παραμορφωσει της εικόνας

Και εγώ θα σας ξαναπώ ότι στο δορυφορικό δεν γίνεται να έχεις και πληθώρα καναλιών και καλή ποιότητα. Μην συγκρίνετε Sky UK που έχει ένα δορυφόρο μόνο του ούτε το Italia που ισχύει το ίδιο πάνω κάτω. Ο Παναγιώτης είχε κάνει μια πρόχειρη μελέτη σχετικά με το ότι θα χρειάζονταν 13 αναμεταδότες για να υπάρχει αρκετό bitrate στα HD. 13 αναμεταδότες δεν υπάρχουν.

Εκτός από τα παραπάνω πακέτα που ανέφερα, τα περισσότερα που τα διαθέτουν ISP's στην Ευρώπη έχουν αρχίσει να μεταπηδούν στο IPTV ή δίνουν περισσότερα κανάλια μέσω IPTV. Στην προκειμένη περίπτωση -ξανά- όποιος θέλει HD υπηρεσίες όπως προσφέρονται μπορεί να συνεχίσει με το δορυφορικό, όποιος θέλει ποιότητα θα πρέπει να πάει σε IPTV over VDSL. Οι οποίες VDSL 50% κάλυψη έχουν και με το που τελειώσει ο διαγωνισμός της ΕΕΤΤ θα αυξηθεί σημαντικά, λίγη υπομονή.

Δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι αυτή τη στιγμή ούτε και στο κοντινό μέλλον σύμφωνα με την χωρητικότητα του 9B.

Δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι αυτή τη στιγμή ούτε και στο κοντινό μέλλον σύμφωνα με την χωρητικότητα του 9B.

Τουλάχιστον ας μην προσθέτουν άλλα κανάλια.