Μιλάμε για αρκετη διαφορα.Και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Εγώ το συνήθισα,όπως και συνήθισα να έχω συνδρομητική τηλεόραση.Οπότε σε 2 χρόνια πάλι κάποια διαπραγματευτική Όταν τελειώνει το συμβόλαιο μου.
Eπίσημη απάντηση στο facebook για το ποια θα είναι HD.
Σε HD θα είναι τα κανάλια BBC Earth HD, FOX Sports HD, Nautical Channel HD και Outdoor Channel HD
Oύτε τα 2 Viasat ούτε το CI, δεν πειράζει έχουμε luxe HD, που βλέπουν όλοι από το πρωί μέχρι το βραδυ, ποιος θα τα δει τα Viasat και το CI αδιάφορα κανάλια είναι...
Aλλα ξέχασα δεν υπάρχει χώρος, δώσε Kολοκοτρωνίτσι tv στο λαό
στην θεση του Nautical και outdoor επρεπε να ειναι τα viasat
και προσωπικα θα ηθελα κ ci,food,fine σε hd.. αλλα τι να λεμε
κατι πιο δεδομενο για eurosports εχουμε?
Ας περιμένουμε να τα δούμε κι επίσημα γιατί πολλές φορές έχουν δοθεί απαντήσεις σε FB/τηλ. υποστήριξη που ήταν αλλού γι'αλλού. Πάντως δεν μου αρέσει που στα δελτία τύπου αποφεύγουν να αναφέρουν αν είναι SD ή HD.
Aλλα αν ισχύει αυτό θα είναι έγκλημα, και μονο αναβάθμιση δεν θα είναι να προσθετεις βασικά κανάλια ντοκιμαντέρ σε sd. Kαι τι sd μάλιστα, 1,5-1,7 mbit μ.ο. Βλέπε Discovery, Eyrosport 2 που απλά δεν βλέπονται
@al kapone ετσι ειναι ,ειδικα στα ντοκιμαντερ δεν το κανεις αυτο για να βαλεις το nautical σε hd ..αλλα φοβαμαι οτι σωστα τα μετεφεραν για το ποια 4 θα ναι hd
@sakels ναι οντως και εν μερει εχουν κ δικαιο!!..για τα eurosports
Πωωωω ξενέρωσα απίστευτα ειλικρινά, ειδικά το Crime + Investigation περίμενα πως και πως να είναι HD, και τώρα θα το βλέπουμε με εικoνά σαν του Εurosport 2
αυτο που παρατηρησα στα 3 δελτια τυπου ειναι οτι στου bbc και στου viasat λειπει η παραγραφος που ειχε το δελτιο τυπου των food και fine που ανεφερε αρχικα υποτιτλισμο μονο στην Prime time.μπορει να μη συμαινει κ τιποτε αλλα θεωρω οτι θα πρεπε να αναφερεται
Eγώ πάλι δεν ελπίζω καθόλου, η τακτική τους είναι ξεκάθαρη, σε 7 αναμεταδότες να χωρέσουμε 150 κανάλια, 1,5 mbit τα sd και 3 βαριά 4 τα HD. Tα μονα 2 που έχουν λίγο ανεβασμένο bitrate είναι το sport1 λόγο premier league και το κανάλι promo για ευνόητους λόγους
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν τα viasat σε HD; Αν υπάρχουν και μας τα δώσουν μόνο σε SD είναι πολύ τσιπιδες.
Για τα Eurosport υπάρχει ενημέρωση και από ΟΠΑΠ (υπάρχει συμφωνία και με τα δύο συνδρομητικά για τα πρακτορεία) ότι από 1/10 κλείνουν.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk