Νέα για Cosmote TV

To ξεκινησε με την καταργηση του History και το τερματισε τωρα ο οτε.
Και το τερματισε αποτομα. Πολυ αποτομα.
Οπως θα τον τερματισω και εγω.

To ξεκινησε με την καταργηση του History και το τερματισε τωρα ο οτε.
Και το τερματισε αποτομα. Πολυ αποτομα.
Οπως θα τον τερματισω και εγω.
Κι εγώ μαζί σου.

Αγαπητοί φίλοι,
με λύπη σας ενημερώνουμε ότι η Cosmote αποφάσισε να σταματήσει τα κανάλια μας από την πλατφόρμα της. Αυτό σημαίνει ότι, τα Eurosport 1 και Eurosport 2 δεν θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές της. Βέβαια, και τα δύο κανάλια είναι κανονικά διαθέσιμα στη Nova, και σύντομα θα είναι και στη Vodafone, προσφέροντάς σας τις καλύτερες περιγραφές στα ελληνικά, για κάποια από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του κόσμου, μεταξύ των οποίων και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018.
Επιπλέον, το live περιεχόμενο του Eurosport είναι πάντα και παντού διαθέσιμο μέσα από το Eurosport Player app στο www.eurosportplayer.com

Από το Facebook του Eurosport

παντως για να κανουν διαφημιση τα discovery σε ενα τηλεοπτικο περιβαλλον οπως τις Ελλαδας πρεπει να τους χαλασε πολυ η διακοπη.

Εγω βλεπω ή premier league ή champions league να πηγαίνουν στην nova-vodafone-wind. Απολύτως φυσιολογικό. Δεν γίνεται να τα εχει ολα τόσο φθηνά.

Μακαρι για να φυγουμε μια ωρα νωριτερα απο τον ΟΤΕ....

νομιζω champions leauge εχει μεχρι φετος και καπου ειχα διαβασει χωρις ναμαι σιγουρος οτι αρχιζουν τον οκτωβριο οι διαπραγματευσεις κι τα αποτελεσματα βγαινουν το πασχα.

Άρα φέτος θα γίνουν οι διαγωνισμοί για Champios League ,Bundesliga και La Liga.Ετοιμαστείτε για νεες αυξησεις,μου φαινεται...

Για μπουντεσλίγκα νομίζω φέτος ανανέωσε, επίσης νομίζω λήγει και το καμπιονάτο φέτος

δυσκολο να μη τσιμπησει κατι η nova.ειδικα αν υνεργαστει με wind vodafone.

COSMOTE TV : αναβαθμίζει σε HD τα κανάλια Food Network και Fine Living

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου όπως είναι γνωστό, η COSMOTE TV προσέθεσε στο πρόγραμμα της δέκα (10) νέα κανάλια. Πρόκειται για τα BBC EARTH HD, το Crime and Investigation, το CBS Reality, το Outdoor Channel HD (κυνήγι, ψάρεμα, δραστηριότητες, κλπ), το ViasatExplore, το Viasat Nature, το Nautical Channel HD, το Food Network, το Fine Living και το FOX Sports HD.

Όπως είναι φυσικό όταν προσθέτεις 10 νέα κανάλια όχι σταδιακά αλλά με τη μια, απαιτείται στη συνέχεια και ένα μικρό διάστημα για κάποιες ρυθμίσεις και μικροεπεμβάσεις.

Έτσι λοιπόν, στα πλαίσια κάποιων αναβαθμίσεων που προγραμματίζονται για τα τέλη του μήνα, η COSMOTE TV σχεδιάζει να αντικαταστήσει τα κανάλια Food Network και Fine Living, με τις αντίστοιχες High Definition εκδόσεις τους. Ακόμη, η θεματολογία του Fine Living πρόκειται να ανανεωθεί σημαντικά, αφού το κανάλι σχεδιάζει μεγάλο επαναλανσάρισμα, με νέες εκπομπές και πρόγραμμα που θα δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού.

Μόλις πραγματοποιηθούν οι αλλαγές αυτές, από τα 10 νέα κανάλια που προστέθηκαν πρόσφατα στο πρόγραμμα της COSMOTE TV, τα 6 θα μεταδίδονται σε HD ποιότητα.

Συγκεκριμένα τα : BBC EARTH HD, Outdoor Channel HD, Nautical Channel HD, FOX Sports HD, Food Network HD και τέλος το Fine Living HD.

Παράλληλα προχωράει και το θέμα του υποτιτλισμού ώστε το επόμενο διάστημα όλο και περισσότερες εκπομπές να είναι υποτιτλισμένες.

https://digitaltvinfo.gr/news/news/...se-hd-ta-kanalia-food-network-kai-fine-living

Αυτό που γίνεται με την αφαίρεση των καναλιών και το κράξιμο που πέφτει στο φβ δεν έχει προηγούμενο. Πραγματικά μεγάλο φάουλ. Αρχίζω να πείθομαι πως θα φύγει κόσμος τελικά. Είναι κάτι το αλυσιδωτό και σε καμία περίπτωση δεν το λες μεμονωμένο.

Αυτό που γίνεται με την αφαίρεση των καναλιών και το κράξιμο που πέφτει στο φβ δεν έχει προηγούμενο. Πραγματικά μεγάλο φάουλ. Αρχίζω να πείθομαι πως θα φύγει κόσμος τελικά. Είναι κάτι το αλυσιδωτό και σε καμία περίπτωση δεν το λες μεμονωμένο.
Πως να φύγουν;πρόλαβε κι έδωσε προσφορές σε ολους μας και είμαστε εγκλωβισμένοι.Ευτυχώς που ανανέωσα μόνο γιά ένα χρόνο.