Νέα για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Αν και συνδρομητής NOVA, εύχομαι (κι ελπίζω, ίσως) αν ποτέ μπει ο Cosmote στη Superleague να το κάνει σωστά (με ΟΛΕΣ τις ομάδες στο πακέτο), με λογικές χρεώσεις (σωστή, μη υπεροπτική και μονοπωλιακή τιμολόγηση), και κυρίως με δίκαιους-τίμιους, χωρίς ψιλά γράμματα όρους (το τρωτό κι αδύνατο σημείο του ανταγωνισμού).
Προσωπικά, κι αν όλα τα παραπάνω συμβούν, πολύ ευχαρίστως θα άλλαζα πλατφόρμα. Και μάλιστα χωρίς την πληρωμή του εξοντωτικού κι εκτός πραγματικότητας πέναλτι (όπως κάποιοι νομικοί υποστηρίζουν).......

ΥΓ. Πάντα σεβόμενος τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τον Cosmote που τα εξασφάλισε, αλλά και τους φίλους που αντιτίθενται στην ενσωμάτωση της Superleague στο αθλητικό πακέτο τους, θα πρότεινα να το δουν με λίγο πιο ρομαντική-νοσταλγική διάθεση. Στο κάτω κάτω με την Α' Εθνική μεγαλώσαμε, για κάποια από τις ομάδες της τσακωθήκαμε στο σχολείο, αλλά και σε κάποιων από αυτές γήπεδο, μας πρωτοπήγε ο πατέρας μας χεράκι-χεράκι.......

Εάν υπήρχε μια πιθανότητα προχθές, εχθές πιστεύω χάθηκε και αυτή. Τα συνδρομητικά δεν θα επενδύσουν σε ένα προιόν το οποίο δεν σέβεται το ίδιο. Όχι ο ΟΤΕ, αλλά ούτε και η Nova. Καλός ο ρομαντισμός, ωστόσο ρομαντική είναι μόνο η ΕΡΤ.

Άμα θες ρομαντισμό πάνε την κοπέλα σου βαρκάδα. Εφόσον υπάρχουν ΠΑΕ ΚΑΕ κλπ δεν χωράνε συναισθηματισμοί. Ούτε ευρώ παραπάνω στην συνδρομή για το σαπάκι που λέγεται σούπερ λιγκ, ας το πάρει η ΕΡΤ όπως έκανε με το μπάσκετ και τη β εθνική που την πληρώνουμε θελουμε δεν θελουμε.

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Αντρέα τα χθεσινά, προ μηνός, περσινά κλπ. απαράδεκτα γεγονότα των γηπέδων, κρίνονται απ' όλους μας πιστεύω, ως καταδικαστέα.
Τώρα σχετικά με το απαξιωμένο, υποβαθμισμένο και μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημά μας (το οποίο ωστόσο έχει την όποια "λογιστική" του αξία
και σημαντικό μερίδιο επί της πίτας) είναι αυτό, που τα "φέρνει" κοινώς, σε αυτόν που θα εξασφαλίσει τα δικαιώματά του.
Ή με άλλα λόγια: Τη Superleague πολλοί εμίσησαν, τους μεγάλους ή τους 6+2 της, ουδείς.......

Δεν αναφαίρομαι τόσο στα γεγονότα αυτά καθαυτά που έτσι και αλλιώς δεν είναι κάτι νέο, αλλά στη διακοπή. Όταν διακόπτεται το τηλεοπτικό προιόν, προφανώς ο πάροχος παύει να πληρώνει, ωστόσο έχεις δυσαρεστημένους πελάτες που θα πρέπει να καταβάλουν σε μηνιαία βάση ένα σεβαστό ποσό για τη θέαση και του συγκεκριμένου προιόντος. Και φυσικά δεν περιγράφω κάτι που δεν συμβαίνει ήδη, απλά συμβαίνει στη Nova. Ένα συνδρομητής που πληρώνει 50 ευρώ το πακέτο τον μήνα και το έχει κυρίως για θέαση του συγκεκριμένου προιόντος αυτή τη στιγμή ξοδεύει λεφτά άσκοπα και φυσικά είναι ένας δυσαρεστημένος πελάτης της Nova για κάτι που δεν ευθύνεται η εταιρία.

Προς στιγμή όταν διέκοψε η nova τη συνεργασία με τη Superleague πίστεψα πως θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ΟΤΕ, με λίγα -σχετικά- χρήματα να αναδιαμορφώσει τελείως το τοπίο. Ξαναβλέποντας το από μια διαφορετική οπτική αυτές τις μέρες, πιστεύω περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσει παρά θα λύσει.

Πλέον, τουλάχιστον κατ εμέ, το μοναδικό ποθητό δικαίωμα είναι αυτό της μετάδοσης της Euroleague.

Προσωπικά αδιαφορώ πλήρως για Super League στον OTE, άμα θέλουμε τέτοιο θέαμα πάμε να δούμε και τοπικό.

Ας το φτιαξει να παιζει σωστα και τα λεμε.Μετα την αναβαθμιση δεν παιζει καθολου.

Όλες αυτές οι αναβαθμίσεις και στο Cosmote TV GO αλλά και στο Nova GO έχουν κυρίως ένα σκοπό. Να κλείσουν "τρύπες" για να μη μπορούν να παρακαμφθούν οι περιορισμοί τους. Με πολύ λιγότερους περιορισμούς θα έχει κι αυτό λιγότερα προβληματα. Υποθέσεις κάνω βέβαια γιατί το GO ούτε που το έχω δει γιατί έχω Wind τηλέφωνο και ιντερνετ.

Σήμερα μόλις ανακάλυψα ότι υπάρχει εφαρμογή της Cosmote για την Cosmote TV. Εφόσον ο αποκωδικοποιητής και το κινητό είναι στο ίδιο Wi-Fi, μπορείς να χειρίζεσαι την Cosmote TV από το κινητό σου σαν να κρατάς το τηλεκοντρόλ. Μάλλον ακόμα καλύτερα.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερίζω τους συμφορουμίτες. Έγραψα ένα άρθρο που συνοψίζει όσα γνωρίζουμε ως τώρα για τις συνδρομητικές υπηρεσίες στη χώρα μας καθώς και την άποψή μου: https://tecky.eu/entoni-kinitikotita-stis-syndromitikes-ypiresies-video-sti-chora-mas/
Εγώ μέσα σε όλα αυτά τα σωστά που γράφεις, θα έκανα και μια αναφορά στην υπηρεσία Play Now Unlimited της Cosmote η οποία με μόλις 15 ευρώ το μήνα, σου επιτρέπει να βλέπεις τις τηλεοπτικές συνδρομητικές υπηρεσίες Cosmote TV, Netflix (μαζί με το YouTube, Spotify) δωρεάν και με απεριόριστο streaming από το κινητό ή το ταμπλετ σου. Πολύ μεγάλη κίνηση αυτή από την Cosmote που δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να τα βάλει με το "θηρίο" που ονομάζεται video bandwidth.

Πρόκειται όμως για υπηρεσία πρόσβασης στο διαδίκτυο στην ουσία, με περιορισμό ανάλυσης στα 480p. Θα το μελετήσω και θα το προσθέσω αν είναι. Σ' ευχαριστώ!

Πρόκειται όμως για υπηρεσία πρόσβασης στο διαδίκτυο στην ουσία, με περιορισμό ανάλυσης στα 480p. Θα το μελετήσω και θα το προσθέσω αν είναι. Σ' ευχαριστώ!
Έτσι λέει αλλά δεν ισχύει. Βλέπεις βίντεο 1080p 60fps. Μισό να ανεβάσω screen shot.

8792c181c1df851085aa7f7d2c4c35bf.jpg

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Πηρα σημερα και εχω το στικακι της TP-link.
Το στικακι ειναι αδυναμο. Δηλαδη αν καποιος εχει τον δεκτη σε σημειο που ειναι στην μεση εστω ενας τοιχος δεν θα λειτουργει σωστα.
Μονο αν το ρουτερ ειναι κοντα στον δεκτη ισως δουλεψει σωστα.
Εγω πισω απο το δεκτη εχω ενα TP-link extender και το ρουτερ στο σαλονι με 2-3 τοιχους ενδιαμεσα.
Το στικακι στην αρχη το ειχα κανονικα στον δεκτη και επερνε ιντερνετ απο το extender . Δουλευε σχετικα καλα το replay tv και καθολου το cosmote+.
Τελικα με ενα καλωδιο usb σε usb πηγα το στικακι εντελως διπλα στο extender και ετσι δουλευε κανονικα και το replay tv και το cosmote+.

Το συμπερασμα ειναι οτι το στικακι ειναι πολυ αδυναμο, ισως αν ειχε εξωτερικη κεραια να ηταν καλυτερο.
Η μονη λυση ειναι ενα extender .

Powerline εννοεις? Το extender ειναι πιο οικονομικη λυση και οσο το χρησιμοποιω εγω ολες οι υπηρεσιες στο cosmote tv μου λειτουργουν σωστα.

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Powerline εννοεις? Το extender ειναι πιο οικονομικη λυση και οσο το χρησιμοποιω εγω ολες οι υπηρεσιες στο cosmote tv μου λειτουργουν σωστα.

Ταυτοχρονα ειναι και η πιο αναξιοπιστη λυση.

Η πιο αναξιοπιστη? Αρα αναμεσα στους 4 τροπους για να βαλει καποιος ιντερνετ στον δεκτη (απευθειας ethernet, στικακι, extender και powerline) θεωρεις την πιο αναξιοπιστη το extender... Λογικα εχεις χρησιμοποιησει και τους 4 τροπους και εχει βγαλει αυτην την αποψη.