Νέα για Cosmote TV

Στην ανακοίνωσή τους πάντως λένε ότι θα δείχνουν 137 αγώνες ανά αγωνιστική περίοδο(από 145 που ήταν τα προηγούμενα χρόνια). Έχουν αφαιρεθεί 8 αγώνες για τον λόγο ότι πέρυσι τα πλέι-οφ είχαν 10 ζευγάρια, από 5 στο κάθε μονοπάτι(δηλαδή 20 αγώνες) ενώ φέτος 6(4+2 και όχι 5+5 όπως το ξέραμε) ζευγάρια 12 αγώνων. 'Αρα έχεις δίκιο, το ίδιο θα ισχύει και φέτος, δεν αλλάζει κάτι άλλο.

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Στην ανακοίνωσή τους πάντως λένε ότι θα δείχνουν 137 αγώνες ανά αγωνιστική περίοδο(από 145 που ήταν τα προηγούμενα χρόνια). Έχουν αφαιρεθεί 8 αγώνες για τον λόγο ότι πέρυσι τα πλέι-οφ είχαν 10 ζευγάρια, από 5 στο κάθε μονοπάτι(δηλαδή 20 αγώνες) ενώ φέτος 6(4+2 και όχι 5+5 όπως το ξέραμε) ζευγάρια 12 αγώνων. 'Αρα έχεις δίκιο, το ίδιο θα ισχύει και φέτος, δεν αλλάζει κάτι άλλο.
Α το χεις ψαξει πολυ ε;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαχαχα πλάκα έχεις. Απλά είδα την ανακοίνωση που έβγαλαν και μου λύθηκε η απορία.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και από φέτος η Cosmote TV θα ξεκινάει τις μεταδόσεις μέσω κεντρικής διαχείρισης από τα Play-off, τα οποία έχουν λιγότερα ματς από φέτος.

Μέχρι τον 3ο προκριματικό γύρο, οι ομάδες διαπραγματεύονται μόνες τους τα δικαιώματα.

απο αποτυχια σε αποτυχια ειναι τον τελευταιο χρονο η cosmote
μονο το γαλλικο θα μπορουσε (Σε μικρο βαθμο) να αναπληρωσει καπως την απωλεια του ιταλικου
τωρα δεν μενει και κατι αλλο
τι θα παρει δηλαδη το ολλανδικο η το βελγικο?

δεν ξερω που το παει ο οτε αλλα σαν αρχιζει να αδιαφορει για τα πρωταθληματα.εμεινε με ισπανια ,αγγλια, γερμανια και τσαμπιονς λιγκ γιουροπα απο τα καλα.η νοβα ενισχυθηκε παρα πολυ φετος και μπραβο της ιταλικο ,γαλλικο, τσαμπιονσιπ, ολλανδια,κυπελλα γαλλιας λιγκ καπ αγγλιας και λεγετε οτι ερχοντε και αλλες συμφωνιες. εχει την ευρολιγκα που ειναι βαρυ χαρτι εχει την σαπια λιγκα και μου φαινεται θα αρχισουν γκρινιες για τον οτε που ειχε καβαλησει το καλαμι.

Εξακολουθω να απορω για ποιο λογο θα βαλουν και 9ο cosmotesport απο τη στιγμη που φαινεται οτι δεν ηταν διαθετημενοι να χτυπησουν Γαλλικο και λογικα ξεραν οτι θα χασουν Ιταλικο. Θα δειξουν παραπανω αγωνες απο καποιο απο τα πρωταθληματα που εχουν ηδη;

Κάτι για καράτε μπόξ και κάτι τέτοια θα είναι το 9.
Eτσι ακούστηκε τουλάχιστον

δεν ξερω που το παει ο οτε αλλα σαν αρχιζει να αδιαφορει για τα πρωταθληματα.εμεινε με ισπανια ,αγγλια, γερμανια και τσαμπιονς λιγκ γιουροπα απο τα καλα.η νοβα ενισχυθηκε παρα πολυ φετος και μπραβο της ιταλικο ,γαλλικο, τσαμπιονσιπ, ολλανδια,κυπελλα γαλλιας λιγκ καπ αγγλιας και λεγετε οτι ερχοντε και αλλες συμφωνιες. εχει την ευρολιγκα που ειναι βαρυ χαρτι εχει την σαπια λιγκα και μου φαινεται θα αρχισουν γκρινιες για τον οτε που ειχε καβαλησει το καλαμι.

με 28 ευρω το μηνα και με αυτα τα πρωταθληματα και λεμε για καβαλημα δηλαδη τα 38,82 για την Nova Full pack τι πρεπει να πουμε ?

Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

με 28 ευρω το μηνα και με αυτα τα πρωταθληματα και λεμε για καβαλημα δηλαδη τα 38,82 για την Nova Full pack τι πρεπει να πουμε ?

Το πιο σωστό που διάβασα. Συμφωνώ 100%

H τιμή για αυτά που δείχνει είναι καλή

Χάριν της συζήτησης όμως, κάποιος μπορεί να πει ότι η τιμή σε οποιον έχει ευρυζωνικό είναι 34
Επίσης αν μπορούμε να μιλήσουμε για καβάλημα, είναι ότι μέχρι πριν λίγο καιρό έβλεπες με τα ίδια χρήματα, Εyrosport, Καμπιονάτο, Discovery, κάτι κύπελλα που είχε, κάτι Κόπα λιμπερταδόρες κλπ. Ενώ τώρα δεν τα βλέπεις

Για μένα, καλά κάνει και αφήνει αυτά που αφήνει, γιατί από αθλητικά είναι πλήρεις. Το θέμα είναι να βελτιώσει άλλους τομείς, παράδειγμα cinema, ποιότητα εικόνας κλπ

Βεβαια το Nova κατα βαση το παιρνουνε συνδιαστικα αρα δεν νομιζω να βγαινει 38 ευρω ειναι πολυ λιγοτερο

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

H τιμή για αυτά που δείχνει είναι καλή

Χάριν της συζήτησης όμως, κάποιος μπορεί να πει ότι η τιμή σε οποιον έχει ευρυζωνικό είναι 34
Επίσης αν μπορούμε να μιλήσουμε για καβάλημα, είναι ότι μέχρι πριν λίγο καιρό έβλεπες με τα ίδια χρήματα, Εyrosport, Καμπιονάτο, Discovery, κάτι κύπελλα που είχε, κάτι Κόπα λιμπερταδόρες κλπ. Ενώ τώρα δεν τα βλέπεις

Για μένα, καλά κάνει και αφήνει αυτά που αφήνει, γιατί από αθλητικά είναι πλήρεις. Το θέμα είναι να βελτιώσει άλλους τομείς, παράδειγμα cinema, ποιότητα εικόνας κλπ

Παρά το γεγονός ότι ξενέρωσα που άφησε την serie a, συμφωνώ μαζί σου καθώς είναι λίγοι οι συνδρομητές που έβλεπαν φανατικά καμπιονάτο και κατά συνέπεια δεν νομίζω ότι θα χάσει συνδρομητές. Το ίδιο πιστεύω πως θα γινόταν άμα έχανε και την bundesliga. Στα αθλητικά το μόνο που αξίζει να προσθέσει (εννοώ από πλευράς προσέλκυσης συνδρομητών σε σχέση με το κόστος απόκτησης δικαιωμάτων) είναι η Euroleague. Τα δικαίωματα superleague είναι πανάκριβα και έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα (οργάνωση, ποιότητα, δεν έχει ξεκαθαρίσει καν πόσες ομάδες θα έχει το επόμενο πρωτάθλημα) καλά κάνει και δεν τα διεκδικεί και αφήνει τη Nova να καίει χρήμα. Επειδή δεν θεωρώ χαζούς τους γερμανούς, έχουν δει τις μετρήσεις τηλεθέασης (πλέον με την αναβάθμιση των αποκωδικοποιητών φαντάζομαι έχουν φουλ στοιχεία) και θα επενδύσουν μόνο σε ότι θα φέρει έσοδα. Θεωρώ πολύ πιθανό σε 1-2 χρόνια και η Euroleague και κάποιο έξτρα μεγάλο στούντιο (στα κινηματογραφικά) θα είναι στην Cosmote. Εκτός αν θεωρούν ότι έπιασαν ταβάνι και και δεν υπάρχει λόγος να κυνηγούν μια αγορά χωρίς growth.

@fotis256 ναι αυτό δεν είχα καταλάβει. Ότι δεν είναι ανάγκη να δείχνει ίδιο αριθμό παιχνιδιών. Δηλαδή και 25 ζευγάρια που λέει ο λόγος να έχει ο τρίτος γύρος, δε θα τα μεταδώσουν, επειδή η κεντρική διαχείριση αρχίζει πάντοτε(όπως αποδείχθηκε) από τα πλέι-οφ. Πάντως δεν αποκλείεται, με ξεχωριστή συμφωνία, να πάρει κι άλλα ματς. Πχ πέρυσι είχε δείξει το Σπάρτα Πράγας-Ερυθρός Αστέρας, ματς από τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα!

Re: Απάντηση: Re: Νέα για Cosmote TV

Εγώ πάλι λέω να αφήσει τα υπόλοιπα και να ρίξει τα χρήματα σε 4Κ

Τέλος του χρόνου θα βγάλει tv box όπως της wind με 4κ

Sent from my iPad using Tapatalk

Τέλος του χρόνου θα βγάλει tv box όπως της wind με 4κ

οκ ναι. απλα η wind δεν εχει κατι σε 4k. εχει το netflix που απαιτει χωρια συνδρομη. ασε που δεν χρεαιζεται καν να εχεις wind tv για να εχεις 4k netflix!

οκ ναι. απλα η wind δεν εχει κατι σε 4k. εχει το netflix που απαιτει χωρια συνδρομη. ασε που δεν χρεαιζεται καν να εχεις wind tv για να εχεις 4k netflix!

Δεν εχει 4κ απλώς ανέφερα θα βγάλει παρόμοιο box

Παίδες κι εγώ σκεφτόμουν να φύγω από ΝΟΒΑ αλλά τελικά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα μείνω και αιτιολογω...
Βλέπω πολύ μπάσκετ οπότε την Ευρωλιγκα σε σχέση με το champions league την προτιμώ, άσε που δεν βλέπω να πηγαίνει καμιά ελληνική ομάδα, ενώ ακόμα και στο basketball champions league είναι όλες οι υπόλοιπες ελληνικές. Μόνο το Europa League θα θελα αφού εκεί θα πάνε οι ελληνικές. Επίσης κράτησε τα Eurosport, μεγάλο συν για μένα (τα ντοκιμαντέρ μια η άλλη είναι).
Βάλτε superλιγδα που όπως και να είναι την βλέπουμε για την ομάδα μας, και πλέον εκεί που είχα έλλειψη από ένα δυνατό πρωτάθλημα πήρε το ιταλικό και ανανέωσε γαλλικό, οπότε μια χαρά με καλύπτει..
Από ταινίες και σειρές θεωρώ καλύτερες στο ΝΟΒΑ.
Όλα αυτά τα εδώ με πακέτο 43 ευρώ triple play 24αρι ίντερνετ με κινητά δώρο και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν μπαίνω στην διαδικασία διςπραγματευσης κάθε χρόνο ούτε μπλεκω Μ2 διακοπές, αλλά είναι ΠΆΝΤΑ 43 ευρώ! Εδώ και 3 χρόνια που μου είχαν κάνει την προσφορά (για 1,5 χρόνια συμβόλαιο τότε ) χωρίς να ανανεωσω επιπλέον... (μου δινανε vdsl με 48 ευρώ αλλά με 2 χρόνια δέσμευση το οποίο αρνήθηκα).
Αυτά έβαλα κάτω και έμεινα ΝΟΒΑ παρόλο που μου έκανε προσφορά ο ΟΤΕ