Νέα για Cosmote TV

Στον δορυφόρο η cosmote, μάλλον δεν θα βάλει καινούργιο αναμεταδότη, οπότε θα πέσει τρελή συμπίεση...!!!

Στον δορυφόρο η cosmote, μάλλον δεν θα βάλει καινούργιο αναμεταδότη, οπότε θα πέσει τρελή συμπίεση...!!!
Μην υποβαθμιστεί και η εικόνα της Cosmote κρίμα είναι... Τουλάχιστον στο streaming είναι καλή η εικόνα. Τώρα στο δορυφορικό από όσο θυμάμαι η nova είχε καλύτερη ανάλυση

Πηρα τηλεφωνο την COSMOTE TV και μου ειπαν οτι για την διακοπη το πεναλτι ειναι 20 Ευρω. Ξαναρωτησα μηπως εκανα λαθος και μου επανελαβε ο υπαλληλος το ιδιο ποσο... Εχω αλλο 1 χρονο συμβολαιο

Ακομα είναι νωρίς υποθέτω για αυτό. Αλλά δε μπορεί ο ένας να λέει 20 και ο άλλος 120
Δίκιο έχεις για αυτό και εγώ δεν κάνω ακόμα αίτημα για διακοπή.

Δίκιο έχεις για αυτό και εγώ δεν κάνω ακόμα αίτημα για διακοπή.
Περιμένω μέχρι τις 23 μόλις δω και τις 2 πλατφόρμες να ζυγισω εικόνες, ανάλυση κλπ (αν και τείνω προς Cosmote) και θα κόψω μια από τις 2 σίγουρα

• Like
Reactions: Joker19
Και εγώ έχω και τις 2 . Ανανέωσα πριν 3 μήνες πακετο Nova sports με 20 ευρώ για 2 χρόνια. Δίνω 22 full pack cosmote με συμβόλαιο ως Φλεβάρη 2025.Σιγουρα όμως θέλω το full της cosmote. Πραγματικά σκέφτομαι και εγώ ότι είμαι κορόιδο με αυτό που θέλουν να κάνουν και όταν οι γυρω μου εχουν πειρατικο και ρωτάνε γιατί πληρωνω κερατιάτικα...!

Εγώ πάντως ρώτησα στη Nova μόλις και μου είπαν για 120€
Τοσο μου ειπαν και εμενα. Βεβαια το περιμενα οποτε μαλλον σε κανα μηνα θα το διακοψω. Ουτως η αλλιως το μακροπροθεσμο κερδος που θα εχω για τη τριετια παει πανω απο 780 ευρω μεσοσταθμικα σε σχεση με το εαν κρατουσα την nova. Κατι που δεν καταλαβαινω, γιατι το εχω ξαναδιαβασει ειναι, το πως συγχέονται οι 2 πλατφορμες με την δεσμευση που εχει υπογραψει ο καθενας σε αυτες. Ο καθενας μας εχει ενα συμβολαιο, αυτο γιατι να αλλαξει? Εχει υποθει κατι τετοιο κλπ γιατι με ενδιαφερει.

Τοσο μου ειπαν και εμενα. Βεβαια το περιμενα οποτε μαλλον σε κανα μηνα θα το διακοψω. Ουτως η αλλιως το μακροπροθεσμο κερδος που θα εχω για τη τριετια παει πανω απο 780 ευρω μεσοσταθμικα σε σχεση με το εαν κρατουσα την nova. Κατι που δεν καταλαβαινω, γιατι το εχω ξαναδιαβασει ειναι, το πως συγχέονται οι 2 πλατφορμες με την δεσμευση που εχει υπογραψει ο καθενας σε αυτες. Ο καθενας μας εχει ενα συμβολαιο, αυτο γιατι να αλλαξει? Εχει υποθει κατι τετοιο κλπ γιατι με ενδιαφερει.
Το ζήτημα που προβάλουμε όσοι έχουμε και τις δύο πλατφόρμες είναι καθαρά ηθικό και όχι νομικό. Η πλειοψηφία έβαλε Cosmote και Nova για να βλέπει τα πάντα από αθλητικά και τώρα με το deal που έκλεισαν θα βλέπει κάποιος πολύ πιο φθηνά και τα δύο. Η Cosmote ανέφερε ότι θα ενημερώσει εντός Αυγούστου αν μπορεί να φύγει κάποιος αζημίως αλλά δεν το βλέπω, οι εταιρίες είναι καλυμμένες και δεν είναι χαζές να σε αφήσουν ελεύθερο ούτε και έξυπνες θα πω εγώ προσωπικά γιατί όσο να ναι θα δυσαρεστήσουν αρκετούς που ενδεχομένως θα χάσουν μετέπειτα από μετακίνηση σε άλλη εταιρεία για ίντερνετ, κινητά κ.α

Το ζήτημα που προβάλουμε όσοι έχουμε και τις δύο πλατφόρμες είναι καθαρά ηθικό και όχι νομικό. Η πλειοψηφία έβαλε Cosmote και Nova για να βλέπει τα πάντα από αθλητικά και τώρα με το deal που έκλεισαν θα βλέπει κάποιος πολύ πιο φθηνά και τα δύο. Η Cosmote ανέφερε ότι θα ενημερώσει εντός Αυγούστου αν μπορεί να φύγει κάποιος αζημίως αλλά δεν το βλέπω, οι εταιρίες είναι καλυμμένες και δεν είναι χαζές να σε αφήσουν ελεύθερο ούτε και έξυπνες θα πω εγώ προσωπικά γιατί όσο να ναι θα δυσαρεστήσουν αρκετούς που ενδεχομένως θα χάσουν μετέπειτα από μετακίνηση σε άλλη εταιρεία για ίντερνετ, κινητά κ.α
Μωρε δικιο εχεις αλλα προφανως να δωσουν το δικαιωμα ατελους αποχώρησης το βλεπω δυσκολο (μακαρι να γινοταν) καθως εχουν κερδος απο εμας που εχουμε και τα 2. Εγω παντως θα αποχωρισω απο nova τον επομενο μηνα λογικα, αποδεχομενος την ποινη καθως ακομα και ετσι εζω μεγαλο κερδος οπβς εφραψα παραπανω για αυτα τα 3 χρονια.

Καλημερα

Επειδή το να είσαι νομοταγής πολίτης στην Ελλάδα ειναι σαν να δέχεσαι οτι εισαι ΗΛΙΘΙΟΣ και μάλιστα με βραβείο νόμπελ ηλιθιότητας καΙ δυστυχώς ειμαι ενας απο αυτους ηθελα (καλα να παθω) να εχω και τις δυο πλατφορμες για να βλεπω ολα τα αθλητικα. Το κοστος 50 Ευρω το μηνα οταν τεσσερις φιλοι μου βλεπουν με πειρατικο με κοστος 15 Ευρω το μηνα. Φυσικα για περιεχόμενο δεν συζητάμε διοτι ειναι εκπληκτικα πιο πλουσιο το πειρατικό. NETFLIX - ERTFLIX - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ -ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ 4Κ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΞΕΝΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ TV οταν η NOVA δεν εχει MEGA... Ειπαν λοιπον οτι για να παταξουν την πειρατεια να βγαλουν κοινο το προγραμμα και στις δυο. Εκ πρωτης σωστο εαν και το κοστος παλι δεν συγκρινεται. Ειπαμαι ομως να ειμαστες νομοταγεις (ηλιθιοι) πολιτες. Συγκριση 23 Ευρω εναντι 15 . Παει στο διαολο το δεχεσαι για να εισαι νομοταγης. Ελα ντε ομως που εμεις που εχουμε και τις δυο πληρωνουμε 50 Ευρω. Σωστα να τημωρηθη η ηλιθιοτητα μας. Λυση οτι γλυτωσουμε να διακοψουμε μια απο τις 2. Πηγα λοιπον στην NOVA στο καταστημα. Το πεναλτι ανεξαρτητα ποσοι μηνες μενουν για το συμβολαιο 120 Ευρω . Και αρχιζουν τα παραλογα. Εαν διακοψης μεττις 15 του μηνα θα χρεωθης τον επομενο μηνα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΗΣ. Εαν κοψεις πριν τις 15 σε λιγες ημερες το κοβουν και ας εχει πληρωσεις το μηνα. Τα μυαλα στα καγκελα. Στο COSMOTE TV δεν ρωτησα ακομα αλλα φανταζομαι τα ιδια θα ειναι. Ζητω τα κοροϊδα. Φυσικα μετα απο ενα χρονο και εαν εχουν μειωσει την πειρατεια... θα αυξησουν την συνδρομη. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ...
Ελπιζω το μηνυμα να μην διαγραφει...
Μόνο στη σελίδα του Πετρετζίκη δεν το έγραψες.....

Αυτό το δωρεάν να μην το χαιρόμαστε και πολύ. Νομίζω το δίνουν προκειμένου να καλύψουν τυχόν αστοχίες στην αρχή της συνεργασίας.
Ελπίζω πως όχι δεδομένου πως ήδη τα τεστάρουν και απλά τα δίνουν για δύο μήνες για να σε κάνουν να κολλήσεις για να το κρατήσεις και μετά.

Φαντάζομαι και η Cosmote θα ανακοινώσει κάτι ανάλογο. Έτσι όπως το βλέπω από Νοέμβριο, μετά από χρόνια θα κόψω την Cosmote που τελειώνει το Φλεβάρη αφού η Nova τελειώνει Απρίλη του 26! Γίνεται να κόψω τελείως τη Nova με σχεδόν 2 χρόνια συμβόλαιο? Δεν θα έχω όμως Mega και Ant1?

Φαντάζομαι και η Cosmote θα ανακοινώσει κάτι ανάλογο. Έτσι όπως το βλέπω από Νοέμβριο, μετά από χρόνια θα κόψω την Cosmote που τελειώνει το Φλεβάρη αφού η Nova τελειώνει Απρίλη του 26! Γίνεται να κόψω τελείως τη Nova με σχεδόν 2 χρόνια συμβόλαιο? Δεν θα έχω όμως Mega και Ant1?
Θα έχεις στην ΕΟΝ αν συνδέσεις τον αποκωδικοποιητή με την επίγεια κεραία. Αλλά ούτε replay ούτε τίποτα σαν απλά επίγεια ψηφιακά κανάλια