Νέα για Cosmote TV

Ελπίζω πως όχι δεδομένου πως ήδη τα τεστάρουν και απλά τα δίνουν για δύο μήνες για να σε κάνουν να κολλήσεις για να το κρατήσεις και μετά.
Εγω πιστευω οτι αυτο το κανουν ωστε να δωσουν στους συνδρομητες το τιμονι του οδηγου.

Ξεκινανε δλδ με μια βαση πχ 500.000 συνδρομητες και οποιος το κόψει ενω στην αλλη περιπτωση θα ηταν μηδενικη βαση και οποιος το εβαζε..

Πολυς κοσμος δλδ που δε θα το πολυχρησιμοποιουσε, θα το κρατησει έτσι, γιατι λεει που να το κοβω τωρα, αστο 3euro ειναι..

Θα έχεις στην ΕΟΝ αν συνδέσεις τον αποκωδικοποιητή με την επίγεια κεραία. Αλλά ούτε replay ούτε τίποτα σαν απλά επίγεια ψηφιακά κανάλια
Δεν έχω καν επίγεια κεραία εδώ και πολλα χρονια.

Γίνεται να κόψω τελείως τη Nova με σχεδόν 2 χρόνια συμβόλαιο?
Αν έχω καταλάβει σωστά, το πετάλι είναι στα 120€, ανεξαρτήτου χρονικού διαστήματος συμβουλίου.

Φαντάζομαι και η Cosmote θα ανακοινώσει κάτι ανάλογο.
Νομίζω, ανακοινώθηκε ή θα ανακοινωθεί, μέχρι 01/11.

Δεν έχω καταλάβει, τα συν 3 ευρώ που θα βάλει ο κάθε παροχος είναι στις τιμοκαταλογου? Ή στην οποία τιμή προσφορας έχει ο καθένας? Αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα.

Δεν έχω καταλάβει, τα συν 3 ευρώ που θα βάλει ο κάθε παροχος είναι στις τιμοκαταλογου? Ή στην οποία τιμή προσφορας έχει ο καθένας? Αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα.
Στην τιμή προσφοράς.

• Like
Reactions: valkal19
Αυτό το δωρεάν να μην το χαιρόμαστε και πολύ. Νομίζω το δίνουν προκειμένου να καλύψουν τυχόν αστοχίες στην αρχή της συνεργασίας.
Ε εντάξει μην μας χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια, μια χαρά είναι. Προσωπικά πιστεύω δεν είναι γι'αυτό αλλά για να γλυκαθουν όλοι για 2 μήνες και να συνεχίσουν

Να ξανακάνω καναδυο ερωτήσεις, είμαι λίγο αδαής!.Βάζουν το 3ευρο για 2 μήνες δωρεάν. Δηλαδή εγώ που έχω και τα 2,προσφορα , η cosmote(αν κάνει παρομοια ανακοίνωση) θα μου παει από 22 στα 25 μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο και το Nova sports από 20 στα 23,ok? Αν δεν δεχτώ, σε κάποιον από τους ή και στους δυο, απλώς δε μου βάζουν την υπηρεσία και συνεχίζω όπως τώρα, εχω καταλάβει σωστά? Μήπως το Φλεβαρη που τελειώνει η cosmote, να παρω κανα family pack συν το Nova sports?

Να ξανακάνω καναδυο ερωτήσεις, είμαι λίγο αδαής!.Βάζουν το 3ευρο για 2 μήνες δωρεάν. Δηλαδή εγώ που έχω και τα 2,προσφορα , η cosmote(αν κάνει παρομοια ανακοίνωση) θα μου παει από 22 στα 25 μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο και το Nova sports από 20 στα 23,ok? Αν δεν δεχτώ, σε κάποιον από τους ή και στους δυο, απλώς δε μου βάζουν την υπηρεσία και συνεχίζω όπως τώρα, εχω καταλάβει σωστά? Μήπως το Φλεβαρη που τελειώνει η cosmote, να παρω κανα family pack συν το Nova sports?
Αυτόματα θα σου μπουν τότε απλά στην λήξη του δωρεάν διμήνου πρόσεξε να τα αφαιρέσεις αν δεν θες. Τώρα για Cosmote family pack δεν ξέρω ανάλογα τι βλέπεις αν δεν σε καλύπτει το full pack της Νόβα...

Update. Πήγα και από τις 2 εταιρείες και ρώτησα. Και οι δυο μου είπαν να σπάσω το συμβόλαιο της άλλης με το οποιο πεναλτυ. Η Nova μου είπε πεναλτυ 100 ευρώ. Αφού δίνουν το δίμηνο δώρο, θα δω τον Οκτώβριο τι θα κάνω. Στην cosmote δεν ρώτησα για πεναλτυ 3 μηνών. Επεσήμανα ότι οι χαμένοι είμαστε εμείς που έχουμε και τα δύο αλλά τι να κάνουν και οι υπάλληλοι...

Γιατί δε δίνεται τη μία υπηρεσία σε συγγενή ή φίλο με έστω λιγότερα χρήματα μέχρι να λήξει η δέσμευση. Είναι δελεαστικό πλέον ότι θα τα έχουν όλα σε καλή τιμή.

Γιατί δε δίνεται τη μία υπηρεσία σε συγγενή ή φίλο με έστω λιγότερα χρήματα μέχρι να λήξει η δέσμευση. Είναι δελεαστικό πλέον ότι θα τα έχουν όλα σε καλή τιμή.
Εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά κανείς δεν προτίθεται να το πάρει αφού θα βάλουν σπίτι τους δικιά τους σύνδεση

Εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά κανείς δεν προτίθεται να το πάρει αφού θα βάλουν σπίτι τους δικιά τους σύνδεση
Εγώ επαναμβανω ότι έχω 4 διαφορετικά κοντινά προσωπα που είναι πολυ ικανοποιημένοι με τα πειρατικα. 15 ευρώ ο μήνας και έχουν τα παντα και ακόμα πιο πολλα σε περιεχομενο. Δεν το επικροτώ. Αλλά αποδείχτηκε επίσημα ότι οι παροχοι δεν μπορουν να χτυπήσουν την πειρατεία. Εγώ πρέπει να πληρωσω και πεναλτυ για να επωφεληθώ.

Εγώ επαναμβανω ότι έχω 4 διαφορετικά κοντινά προσωπα που είναι πολυ ικανοποιημένοι με τα πειρατικα. 15 ευρώ ο μήνας και έχουν τα παντα και ακόμα πιο πολλα σε περιεχομενο. Δεν το επικροτώ. Αλλά αποδείχτηκε επίσημα ότι οι παροχοι δεν μπορουν να χτυπήσουν την πειρατεία. Εγώ πρέπει να πληρωσω και πεναλτυ για να επωφεληθώ.
Και εγώ δυστυχώς πέναλτι πρέπει να πληρώσω. Όσον αφορά την πειρατεία από ότι διάβασα στο ίντερνετ θα υπάρχουν κυρώσεις και στους χρήστες

Τι ικανοποίηση έχουν δηλαδή; Που τη μία μέρα δείχνει θολά ή με σπασίματα; Που την άλλη δεν δείχνει καθόλου; Που έχουν 1-2 λεπτά καθυστέρηση με τον πραγματικό χρόνο;

Τι ικανοποίηση έχουν δηλαδή; Που τη μία μέρα δείχνει θολά ή με σπασίματα; Που την άλλη δεν δείχνει καθόλου; Που έχουν 1-2 λεπτά καθυστέρηση με τον πραγματικό χρόνο;
Ισχύει πολύ πίσω έτυχε να δω σε πειρατικό σε σπίτι γνωστού, ήρθε η ειδοποίηση για γκολ στο sofa score και μετά από 1 λεπτό και κάτι το είδαμε. Τον πιο μικρό χρόνο τον έχει η cosmote που είναι 4 έως 9 δευτερόλεπτα

• Like
Reactions: Joker19
Εγώ είμαι περίεργος και σε τι διαστάσεις τηλεοράσεων βλέπουν. Γιατί πριν δύο χρόνια που μου είχε δώσει φίλος και είχα δοκιμάσει να δω σε τηλεόραση 77 ιντσών, ειδικά σε ποδοσφαιρικό αγώνα και σε πολύ γρήγορη κίνηση θόλωνε το σύμπαν.
Βέβαια κρατάω μία πισινή γιατί από τότε μέχρι τώρα μπορεί τα πράγματα να έχουν βελτιωθεί και γιατί είμαι λίγο περίεργος και παράξενος και απαιτητικός σε κάτι τέτοια θέματα

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ είμαι περίεργος και σε τι διαστάσεις τηλεοράσεων βλέπουν. Γιατί πριν δύο χρόνια που μου είχε δώσει φίλος και είχα δοκιμάσει να δω σε τηλεόραση 77 ιντσών, ειδικά σε ποδοσφαιρικό αγώνα και σε πολύ γρήγορη κίνηση θόλωνε το σύμπαν.
Βέβαια κρατάω μία πισινή γιατί από τότε μέχρι τώρα μπορεί τα πράγματα να έχουν βελτιωθεί και γιατί είμαι λίγο περίεργος και παράξενος και απαιτητικός σε κάτι τέτοια θέματα

Ας είναι σωστοί οι κανονικοί πάροχοι και τα πειρατικά ας κάνουν ότι θέλουν, άλλωστε για τα κανονικά καιγόμαστε που πληρώνουμε 25ρια 50ρια κλπ για αυτά..

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

Εχουν αλλάξει τα πράγματα Σε! Σε 50αρα η ποιότητα είναι ίδια (με το Nvidia shield) αν όχι και καλύτερη από το κουτί της cosmote, σε αλλοδαπά κανάλια δε εξαιρετικη

• Like
Reactions: antonispgs