Νέα για Cosmote TV

Γενικά με αυτό το σχέδιο που κάνουν τώρα είναι και μοχλός πίεσης τόσο για τον φόρο συνδρομητικής τηλεόρασης όσο και για την πειρατεία αυτή καθ' αυτή. Δηλαδή οι ποινές θα γίνουν πιο αυστηρές και για τους χρήστες, και για τους πωλητές. Γενικά θα έχουμε και άλλες εξελίξεις πιστεύω και στο βάθος βλέπω και κατάργηση του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης. Επίσης ένας λόγος ακόμα είναι ότι δεν θα μπορούν οι ΠΑΕ πλέον να ζητάνε τα μαλλιοκέφαλα τους για συμβόλαια γιατί εν δυνάμει κεντρική διαχείριση θα είναι με 2 παρόχους.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω cosmote δορυφορικό. Αν η cosmote συνεχίσει την ίδια "πολιτική" με μια μόνο ταυτόχρονη θέαση και ακόμα και με 5€ έξτρα συσκευές αθλητικά μόνο στη μία τότε η αλλαγή σε eon δορυφορικό και με προσφορά 3 μήνες τα πάγια "δυστυχώς" (για το άγνωστο της eon:ποιότητα θέασης κλπ) είναι μονόδρομος.

Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει για το δορυφορικό. Αν κατάλαβα καλά το 1+1 (θέαση στο δορυφορικό και μία θέαση μέσω OTT) θα παραμείνει ως έχει. Μόνο στο ιτερνετικό θα αλλάξει.
Έτσι ακριβώς θα είναι 1+1 και για τα 2 απλά στο δορυφορικό θα είναι 1 ο δορυφόρος και μια το ΟΤΤ ή 1+1 ΟΤΤ

Υποθέτω ότι το ίδιο θα γίνει και στο nova δορυφορικό, σωστά; 1+1 και εκεί λογικά.

Στο δορυφορικό οι θεάσεις θα είναι ταυτόχρονα σε 3 συσκευές, όπως και στην ΟΤΤ.
Οι 2 ταυτόχρονες θεάσεις για τα αθλητικά ( η μια στο δορυφορικό box και και η άλλη σε Smart TV `η κινητές συσκευές, LapTop) και επιπλέον άλλη μια ταυτόχρονη θέαση για ψυχαγωγικά σε Smart TV `η κινητές συσκευές, LapTop...
`Η 3 ταυτόχρονες θεάσεις για ψυχαγωγικά ( η μια στο δορυφορικό box και και η άλλες σε Smart TVs `η κινητές συσκευές, LapTop)

Αντίστοιχα θα είναι και στην ΟΤΤ, όπου η πρώτη συσκευή θα είναι πάντοτε το COSMOTE Android TV Box. Είτε βλέπεται 2 Αθλητικά και ένα ψυχαγωγικό, Είτε βλέπεται 3 Ψυχαγωγικά ταυτόχρονα.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και το multi πακέτο για ως 4 δορυφορικούς δέκτες εντός της οικίας

Last edited:
Υποθέτω ότι το ίδιο θα γίνει και στο nova δορυφορικό, σωστά; 1+1 και εκεί λογικά.
Εύχομαι να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα της cosmote.. Πάντως θα πρέπει και οι δύο να καταλάβουν πως προσφέροντας περίπου 20 αθλητικά κανάλια από κοινού το να περιορίζονται ιντερνετικοι ΚΑΙ δορυφορικοί (γιατι η χρήση δορυφόρου γίνεται πρωτίστως λόγω κακού ιντερνετ) σε μια 1+1 αθλητική θέαση δεν βοηθά καθόλου αυτό που υποτίθεται θουν να πετύχουν

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Οι 2 ταυτόχρονες θεάσεις για τα αθλητικά ( η μια στο δορυφορικό box και και η άλλη σε Smart TV `η κινητές συσκευές, LapTop) και επιπλέον άλλη μια ταυτόχρονη θέαση για ψυχαγωγικά σε Smart TV `η κινητές συσκευές, LapTop...
`Η 3 ταυτόχρονες θεάσεις για ψυχαγωγικά ( η μια στο δορυφορικό box και και η άλλες σε Smart TVs `η κινητές συσκευές, LapTop)

Αντίστοιχα θα είναι και στην ΟΤΤ, όπου η πρώτη συσκευή θα είναι πάντοτε το COSMOTE Android TV Box. Είτε βλέπεται 2 Αθλητικά και ένα ψυχαγωγικό, Είτε βλέπεται 3 Ψυχαγωγικά ταυτόχρονα.
Τα γράφεις γνωρίζοντας κάτι παραπάνω.? Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί βέβαια!

Τα γράφεις γνωρίζοντας κάτι παραπάνω.? Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί βέβαια!
Χίλιες φορές να το έχω σε 2 κουτιά της επιλογής μου παρά στο κουτί της Cosmote. Προτιμώ τα δικά μου γιατί είναι και πιο γρήγορα και πιο εύχρηστα

• Like
Reactions: boniak

Από εκεί και πέρα υπάρχει και το multi πακέτο για ως 4 δορυφορικούς δέκτες εντός της οικίας
Παντως εδω που εχει τις επίσημες ανακοινωσεις δεν αναφερει κατι τετοιο για το δορυφορικο

για το δορυφορικο εχουν παει οτι δεν θα αλλαξει κατι με τη ταυτοχρονη θεαση. μακαρι παντως να ισχυει.

Στην EON SAT υπάρχει ταυτόχρονη θέαση Αθλητικών `η Ψυχαγωγικών σε 3 Συσκευές
1) Το EON Sat Box (δορυφορικός δέκτης)
2) Smart TV `η Android TV Box
3) Κινητές Συσκευές, `η LapTop/PC

Και εάν πληρώσεις για Extra συσκευές έχεις και μια ταυτόχρονη 4η θέαση
4) Έξτρα EON TV Box (EON Android TV δέκτης)

Αντίστοιχα ισχύουν και στην ΟΤΤ της EON TV (με 1η συσκευή θέασης το EON Android TV Box).

Οι οριστικές αλλαγές θέασης στην COSMOTE TV μέσω δορυφόρου `η Streaming θα ανακοινωθούν λίγο πριν μπουν τα novasports στη πλατφόρμα, λογικά θα διαφοροποιηθούν αντίστοιχα με οσα ισχύουν και στη πλατφόρμα της EON.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Οι αλλαγές στο IPTV Cosmote έχουν ήδη γίνει, βλέπουμε ήδη 2 ταυτόχρονα αθλητικά, στο δορυφορικό αυτή τη στιγμή με ένα αθλητικό πχ sport 1 να παίζει μέσω δορυφόρου, το μποξ να παίζει sport 2 πχ, αφήνει σε 3η συσκευή (πχ browser) να παίζει sport 3;

• Like
Reactions: petros_ksp
Οι αλλαγές στο IPTV Cosmote έχουν ήδη γίνει, βλέπουμε ήδη 2 ταυτόχρονα αθλητικά, στο δορυφορικό αυτή τη στιγμή με ένα αθλητικό πχ sport 1 να παίζει μέσω δορυφόρου, το μποξ να παίζει sport 2 πχ, αφήνει σε 3η συσκευή (πχ browser) να παίζει sport 3;
Προϛ το παρον στουϛ δορυφορικουϛ οχι μονο τριτο αθλητικο δεν επιτρεπει αλλα ουτε ελληνικο ψυχαγωγικο ή ειδησεογραφικο.

Δηλαδή παίρνουν ένα σήμα το και το μοιράζουν και το μοιρασμένο σήμα είναι καλύτερο από το ορίτζιναλ; Του κάνουν ειδικές επεξεργασίες και upscale?Εγώ όπου έχω πετύχει πάντως είναι σαφώς κατώτερο με άθλια κίνηση.Θεωρω ότι όποιος θέλει να δει αθλητικά σοβαρά θα πάει στην νόμιμη λύση.Αν θέλει απλώς να έχει και τα αθλητικά και δεν καίγεται για την ποιότητα και την καθυστέρηση και δεν είναι οπαδός ίσως να του αρκεί να παίρνει το ρίσκο να του έρθει κανένα μπουγιουρντι.Σαν ένα γείτονα γαύρο που έχω, που ειδικά το καλοκαίρι που έχουμε ανοιχτά παράθυρα,πανηγυριζουν γείτονες,ακούγονται φωνές από τις καφετέριες και αυτός φωνάζει γκολ μετά από ενάμιση λεπτό και αναρωτιέμαι αν φοράει ωτασπιδες
Τι σημα? Πακετα ειναι. Και 500000 παρανομα box να υπαρχουν. Αν η πηγη εχει καλη αναλυση και μπορεις να δωσεις αρκετο bitrate με κανα codec της προκοπης για να μην γονατισεις τα παντα τοτε τελειωσε. Το θεμα ειναι να βρεις απο που ειναι αυτο το καλης ποιοτητας αρχικο stream. Καποιο δορυφορικο που το κανουν iptv και το διανυμουν? Καπως αλλιως?

Εγώ Προσωπικά τόσα χρόνια έχω δορυφορικό και cosmote ott οπότε μπορουσα να βλέπω ταυτόχρονα, αν και δεν το συνήθιζε λόγω Netflix κλπ. Εχω επίσης και δορυφορικό Novasports που επί 4 χρόνια, όταν ρωτουσα για Eοn έλεγαν ότι δεν το δίνουν γιατί δεν έχω καθαρή 50αρα ταχύτητα.. Βασικά ένας συγκεκριμένος υπάλληλος. Τελικά όταν πηγα σε άλλο καταστήμα και ρώτησα συν τις συμβουλές από το φορουμ, μια χαρά το έβαλα και παιζει στη smart. Τώρα βέβαια πρεπει να δω τι θα κάνω με τη σύμπραξη, μέχρι το Νοέμβριο

• Like
Reactions: thiseas