Νέα για Cosmote TV

Μια Σμίκρυνση των προηγούμενων λογότυπων μοιάζει να είναι ουσιαστικά. πάντως δεν θα μείνουν για πολύ καιρό, καθώς λογικά κάποια στιγμή μέσα στο 2025, η πλατφόρμα θα μετονομαστεί σε "Magenta TV" και αντίστοιχα τα αθλητικά σε "Magenta Sport", όποτε τότε θα αλλάξουν κυριολεκτικά λογότυπο ...

Last edited:
Μια Σμίκρυνση των προηγούμενων λογότυπων μοιάζει να είναι ουσιαστικά. πάντως δεν θα μείνουν για πολύ καιρό, καθώς λογικά κάποια στιγμή μέσα στο 2025, η πλατφόρμα θα μετονομαστεί σε "Magenta TV" και αντίστοιχα τα αθλητικά σε "Magenta Sport", όποτε τότε θα αλλάξουν κυριολεκτικά λογότυπο ...
Είναι σίγουρο αυτό? Μου φαίνεται ακραίο να μετονομαστεί σε magenta tv ενώ το Brand OTE- Cosmote έχουν ιστορία

Όλο αυτό έγινε για να ξεχωρίζουν, όταν σε λίγο θα μπουν στην nova.
Δε νομίζω πως ο τηλεθεατής είναι τόσο χαζός στο να μη ξεχωρίσει ποιο κανάλι βλέπει... Στη τελική, με το όνομα ψάχνεις το κανάλι 😅

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Μπήκαν στη λογική οτι πρέπει να προσδιορίζεται η πλατφόρμα περιεχομένου, όπως στα λογότυπα των novasports, καθώς στα προηγούμενα το COsmote προσδιοριζόταν μόνο με το λογότυπο σήματος....

LOGO__NOVASPORTS GENERIC.jpgCOSMOTE SPORT 1HD.png

Είναι σίγουρο αυτό? Μου φαίνεται ακραίο να μετονομαστεί σε magenta tv ενώ το Brand OTE- Cosmote έχουν ιστορία
Νομίζω την κουβέντα την έχουμε κάνει και στο παρελθόν, ότι θα γίνει θα είναι εμπορικά Rebranding στα πλαίσια του ONE Brand παγκοσμίως από την Telekom, τώρα τα Brand OTE- Cosmote κάπου θα συνεχίσουν να υπάρχουν ειδικά στην κινητή τηλεφωνία...

• Like
Reactions: angelalex
Νομίζω την κουβέντα την έχουμε κάνει και στο παρελθόν, ότι θα γίνει θα είναι εμπορικά Rebranding στα πλαίσια του ONE Brand παγκοσμίως από την Telekom, τώρα τα Brand OTE- Cosmote κάπου θα συνεχίσουν να υπάρχουν ειδικά στην κινητή τηλεφωνία...
Δεν ξέρω ακραίο μου φαίνεται. Το έχεις ακούσει εκ των έσω?

• Like
Reactions: Choco-λάτας
Καταρχάς, χαίρομαι που δεν είμαι μόνο εγώ που ενοχλούμε από αυτό το γελοίο λογότυπο! Δηλαδή αναρωτιέμαι πόσο χαζοί είναι αυτοί που τα χειρίζονται αυτά τα θέματα με τα λογότυπα καναλιών, λογικά πρέπει να έχουν μηδενική εμπειρία, δεν εξηγείται αλλιώς!
Θα προσπεράσω ότι μπορούσε να σχεδιαστεί διαφορετικά το λογότυπο και θα πάω στο πιο απλό, που και μικρό παιδί θα μπορούσε να το σκεφτεί! Τι θα λέγατε λοιπόν, να ήταν αυτό το μακρύ πράγμα στο epg και όχι σαν λογότυπο!
Τα λογότυπα πρέπει να είναι διαφανές και μικρά ώστε να μην ενοχλούν στη θέαση, απλά πράγματα!

Επίσης στο cosmote promo, έκαναν και μια δεύτερη σειρά, αν και πάλι είναι μεγάλο και μη διάφανο...

• Like
Reactions: petros_ksp
  • Like
Reactions: angelalex and pepis
Και εγώ όταν ξεκίνησε να απαγορεύει το sharing μεταξύ σπιτιών το έκοψα. Υπερβολικά τα χρήματα που ζητάει το Netflix για το περιεχόμενο του.
Πολύ και πλέον για το περιεχόμενο που διαθέτει δεν αξίζει τόσο

Θεωρώ 3 ευρώ επιπλέον θα ήταν μια καλή τιμή αν όχι δωρεάν στο full pack.
Και η Vodafone αν δεν κάνω λάθος κάπου τόσο δίνει το Disney plus στα πακέτα της.

Θεωρώ 3 ευρώ επιπλέον θα ήταν μια καλή τιμή αν όχι δωρεάν στο full pack.
Και η Vodafone αν δεν κάνω λάθος κάπου τόσο δίνει το Disney plus στα πακέτα της.
Το δίνει ενσωματωμένα στα 10 και στα 13 ευρώ αναλόγως το πακέτο. Ελπίζω να κάνει κάτι παρόμοιο και η Cosmote και να μην μας πει το 11 γίνεται 9 πχ ή 8 ευρώ

Εγώ την υπηρεσία του Netflix την έχω κοστολογήσει μέχρι τα 3 ευρω όσο περίπου στοίχιζε διά 4 όταν μπορούσες να μοιραστείς τη συνδρομή.
Ξαναλέω ζητάει πολλά για αυτά που προσφέρει πάντα για τα δικά μου γούστα.