zaharias13
Established Member

Netflix σε Cosmote TV με μια συνδρομή
Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα παρακολούθησης του Netflix με μια συνδρομή στη Cosmote TV.
Γιατί βγήκε ανακοίνωση;Εγώ πιστεύω ότι απλά θα δίνεται η δυνατότητα να το πληρώνεις σε έναν λογαριασμό. Το βρίσκω πολύ απίθανο να υπάρχει έκπτωση. Και δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο από την ανακοίνωση.
Ε ναι αυτό θα είναι. Το Νetflix θέλει να αυξήσει το πληρες πακέτο όχι να το μείωσει. Το Netflix για μένα που έχω χρόνια πληρη έκδοση είναι απαραίτητο, είναι υποκειμενικό αν σου αρέσει το περιεχομενο του ή όχι.Εγώ πιστεύω ότι απλά θα δίνεται η δυνατότητα να το πληρώνεις σε έναν λογαριασμό. Το βρίσκω πολύ απίθανο να υπάρχει έκπτωση. Και δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο από την ανακοίνωση.
Εγώ πιστεύω ότι απλά θα δίνεται η δυνατότητα να το πληρώνεις σε έναν λογαριασμό. Το βρίσκω πολύ απίθανο να υπάρχει έκπτωση. Και δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο από την ανακοίνωση.
Ακριβωϛ ετσι ηταν!Και στην wind, όταν μπήκε έτσι δεν ήταν, απλώς το πλήρωνες μέσω του λογαριασμού;
Χρόνια πολλα. Που αναφέρεται ότι το Netflix δεν θα είναι υποχρεωτικό; Διότι λίγο που κοίταξα το αντίθετο κατάλαβα.Θα ειναι κριμα, να εχουν δωσει ετσι μια μεγαλη πλατφορμα και να μην δώσουν ενα "τυρακι". Δε λεω βολικη η πληρωμη σε ενα ταμειο για να ξερεις ποσα σου φευγουν αλλα αν ειναν πανω απο 7 ευρω, θα το σκεφτω προσωπικα να το βαλω. Δεν το απορριπτω αλλα βαλε την κανονικη συνδρομη 28 ευρω + 3 ευρω novasports + εαν εχει κανονικο κοστος το netflix, 14 ευρω παμε 45 ευρω χοντρικα. Καπως αλμυρό.
Όχι. 2 συσκευές είναι ήδη είτε δορυφορική είτε ott. Στο οττ είναι δωρεάν οι Extra συσκευές οπότε πας 3 ταυτόχρονες στο δορυφορικό θέλει 5 το μήνα αλλά πας στις 4. 3 από το πακέτο συν δορυφορο. Σε κάθε περίπτωση 2 από αυτές αθλητικά ταυτόχρονα. Στο δορυφορικό 3 αθλητικά ταυτόχρονα όμως 2 από οττ ταυτόχρονα συν δορυφορική.Άρα με τις έξτρα συσκευές θα έχει κάποιος +1 συσκευή για τα αθλητικά είτε έχει δορυφορικό είτε έχει ίντερνετικο;
+15 ευρώ για το standard μου φαίνονται πολλά για εμένα που έχω το φουλ με 25 ευρώ αυτή τη στιγμή, και το Netflix έχει 11 ευρώ το standardΑυτές είναι οι τιμές του Cosmote TV με Netfix – Αναλυτικά για κάθε πακέτο (screenshot)
![]()
ÎÏÏÎÏ ÎµÎ¯Î½Î±Î¹ οι ÏιμÎÏ ÏÎ¿Ï Cosmote TV με Netfix - ÎναλÏÏικά για κάθε ÏακÎÏο (screenshot) - Techmaniacs
ÎÏÏÎÏ ÎµÎ¯Î½Î±Î¹ οι ÏιμÎÏ ÏÎ¿Ï Cosmote TV με Netfix - ÎναλÏÏικά για κάθε ÏακÎÏο - ÎÏÏÎÏ ÎµÎ¯Î½Î±Î¹ οι ÏιμÎÏ ÏÎ¿Ï Cosmote TV με Ïο Netflixtechmaniacs.gr
Μπερδεύτηκα τελείως.Στο δορυφορικό με την ενεργοποίηση extra συσκευών με 5 ευρώ βλέπουν 4 συσκευές εκ των οποίων ταυτόχρονη θέαση αθλητικών 2 η 3?Όχι. 2 συσκευές είναι ήδη είτε δορυφορική είτε ott. Στο οττ είναι δωρεάν οι Extra συσκευές οπότε πας 3 ταυτόχρονες στο δορυφορικό θέλει 5 το μήνα αλλά πας στις 4. 3 από το πακέτο συν δορυφόρο. Σε κάθε περίπτωση 2 από αυτές τις αθλητικές ταυτόχρονα. Στο δορυφορικό 3 αθλητικά ταυτόχρονα όμως 2 από οττ ταυτόχρονα συν δορυφορική.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτές είναι οι τιμές του Cosmote TV με Netflix – Αναλυτικά για κάθε πακέτο (screenshot)
![]()
ÎÏÏÎÏ ÎµÎ¯Î½Î±Î¹ οι ÏιμÎÏ ÏÎ¿Ï Cosmote TV με Netfix - ÎναλÏÏικά για κάθε ÏακÎÏο (screenshot) - Techmaniacs
ÎÏÏÎÏ ÎµÎ¯Î½Î±Î¹ οι ÏιμÎÏ ÏÎ¿Ï Cosmote TV με Netfix - ÎναλÏÏικά για κάθε ÏακÎÏο - ÎÏÏÎÏ ÎµÎ¯Î½Î±Î¹ οι ÏιμÎÏ ÏÎ¿Ï Cosmote TV με Ïο Netflixtechmaniacs.gr
Πλήρης αποτυχία εάν ισχύουν αυτά;Αυτές είναι οι τιμές του Cosmote TV με Netflix – Αναλυτικά για κάθε πακέτο (screenshot)
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.