Νέα για Cosmote TV

Λέτε να δώσουν και για Netflix κάνα δίμηνο δωρεάν για να το συνδυάσουν και με το άνοιγμα των Novasports;

Εγώ πιστεύω ότι απλά θα δίνεται η δυνατότητα να το πληρώνεις σε έναν λογαριασμό. Το βρίσκω πολύ απίθανο να υπάρχει έκπτωση. Και δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο από την ανακοίνωση.

Εγώ πιστεύω ότι απλά θα δίνεται η δυνατότητα να το πληρώνεις σε έναν λογαριασμό. Το βρίσκω πολύ απίθανο να υπάρχει έκπτωση. Και δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο από την ανακοίνωση.
Γιατί βγήκε ανακοίνωση;

Ε ναι αυτό θα είναι. Το Νetflix θέλει να αυξήσει το πληρες πακέτο όχι να το μείωσει. Το Netflix για μένα που έχω χρόνια πληρη έκδοση είναι απαραίτητο, είναι υποκειμενικό αν σου αρέσει το περιεχομενο του ή όχι.

Εάν δεν υπάρχει κάποια έκπτωση στο Netflix δεν βλέπω και τον λόγο να ασχοληθεί κάποιος.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Εμένα λήγει η συνδρομητική 23 αυγούστου και τους πηρα τηλέφωνο13/8 για προσφορά και δεν είχανε ακόμα βγάλει για το netflix μέσα στο πακέτο.
μου λέει πάρτε γύρω στις 19 με 20 του μήνα για να δούμε πώς θα προσαρμοστεί το netflix αν σας ενδιαφέρει μέσα στη συνδρομή.
προς το παρόν ισχύει το τρίευρο για την nova με το πρώτο δίμηνο δωρεάν

Θα ειναι κριμα, να εχουν δωσει ετσι μια μεγαλη πλατφορμα και να μην δώσουν ενα "τυρακι". Δε λεω βολικη η πληρωμη σε ενα ταμειο για να ξερεις ποσα σου φευγουν αλλα αν ειναν πανω απο 7 ευρω, θα το σκεφτω προσωπικα να το βαλω. Δεν το απορριπτω αλλα βαλε την κανονικη συνδρομη 28 ευρω + 3 ευρω novasports + εαν εχει κανονικο κοστος το netflix, 14 ευρω παμε 45 ευρω χοντρικα. Καπως αλμυρό.

Θα ειναι κριμα, να εχουν δωσει ετσι μια μεγαλη πλατφορμα και να μην δώσουν ενα "τυρακι". Δε λεω βολικη η πληρωμη σε ενα ταμειο για να ξερεις ποσα σου φευγουν αλλα αν ειναν πανω απο 7 ευρω, θα το σκεφτω προσωπικα να το βαλω. Δεν το απορριπτω αλλα βαλε την κανονικη συνδρομη 28 ευρω + 3 ευρω novasports + εαν εχει κανονικο κοστος το netflix, 14 ευρω παμε 45 ευρω χοντρικα. Καπως αλμυρό.
Χρόνια πολλα. Που αναφέρεται ότι το Netflix δεν θα είναι υποχρεωτικό; Διότι λίγο που κοίταξα το αντίθετο κατάλαβα.

Καλησπερα σας κ χρόνια πολλά. Ποιες οι διαφορές με τις έξτρα συσκευές για όσους έχουν δορυφορικό;

Χρόνια πολλα. Που αναφέρεται ότι το Netflix δεν θα είναι υποχρεωτικό; Διότι λίγο που κοίταξα το αντίθετο κατάλαβα.
Δεν θα είναι υποχρεωτικό όπως δεν είναι υποχρεωτικά και τα Novasports
Καλησπερα σας κ χρόνια πολλά. Ποιες οι διαφορές με τις έξτρα συσκευές για όσους έχουν δορυφορικό;
Screenshot_2024-08-15-19-52-08-189_com.android.chrome-edit.jpg

Άρα με τις έξτρα συσκευές θα έχει κάποιος +1 συσκευή για τα αθλητικά είτε έχει δορυφορικό είτε έχει ίντερνετικο;

Άρα με τις έξτρα συσκευές θα έχει κάποιος +1 συσκευή για τα αθλητικά είτε έχει δορυφορικό είτε έχει ίντερνετικο;
Όχι. 2 συσκευές είναι ήδη είτε δορυφορική είτε ott. Στο οττ είναι δωρεάν οι Extra συσκευές οπότε πας 3 ταυτόχρονες στο δορυφορικό θέλει 5 το μήνα αλλά πας στις 4. 3 από το πακέτο συν δορυφορο. Σε κάθε περίπτωση 2 από αυτές αθλητικά ταυτόχρονα. Στο δορυφορικό 3 αθλητικά ταυτόχρονα όμως 2 από οττ ταυτόχρονα συν δορυφορική.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτές είναι οι τιμές του Cosmote TV με Netflix – Αναλυτικά για κάθε πακέτο (screenshot)​

Last edited:
  • Haha
Reactions: sdragon28

Αυτές είναι οι τιμές του Cosmote TV με Netfix – Αναλυτικά για κάθε πακέτο (screenshot)​

+15 ευρώ για το standard μου φαίνονται πολλά για εμένα που έχω το φουλ με 25 ευρώ αυτή τη στιγμή, και το Netflix έχει 11 ευρώ το standard

Όχι. 2 συσκευές είναι ήδη είτε δορυφορική είτε ott. Στο οττ είναι δωρεάν οι Extra συσκευές οπότε πας 3 ταυτόχρονες στο δορυφορικό θέλει 5 το μήνα αλλά πας στις 4. 3 από το πακέτο συν δορυφόρο. Σε κάθε περίπτωση 2 από αυτές τις αθλητικές ταυτόχρονα. Στο δορυφορικό 3 αθλητικά ταυτόχρονα όμως 2 από οττ ταυτόχρονα συν δορυφορική.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπερδεύτηκα τελείως.Στο δορυφορικό με την ενεργοποίηση extra συσκευών με 5 ευρώ βλέπουν 4 συσκευές εκ των οποίων ταυτόχρονη θέαση αθλητικών 2 η 3?

Αυτές είναι οι τιμές του Cosmote TV με Netflix – Αναλυτικά για κάθε πακέτο (screenshot)​

Άρα πρακτικά οι τιμές είναι ίδιες αν το έπαιρνες και μόνος σου το netflix.
Edit: 28 έχει το φουλ πακ στο σαιτ συν 14το netflix premium.
1 ευρώ έκπτωση

• Like
Reactions: Paris2018

Πλήρης αποτυχία εάν ισχύουν αυτά;
Ποιος ο λογος με τα ίδια χρήματα να πας μέσω cosmote σε συμβόλαιο