petros_ksp
Senior Member
- 1 March 2021
- 676
Εγώ πάντως θα συνεχίσω μέσω Αιγύπτου. Με 3.20 το premium πακέτο. Αν το έδιναν σε λογική τιμή στην κόσμοτε, στα 6-7 ευρώ δηλαδή θα το έβαζα.
Πιο αρλούμπα site δεν υπάρχει. Γενικά μην διαβάζετε τίποτα από εκεί. Όλα κατά προσέγγιση και click bait άθλια άρθρα για να τραβήξουν κόσμο.αυτό το σαιτ είναι γνωστό για τις παπατζες οποτε πριν ξεκινήσω να διαβάζω το άρθρο μου βγήκε ένα "ωχχ". Μετά ξεκινώντας το διάβασμα έπεσα στο σημείο
"Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ακόμα και αν όντως είναι αυτές οι τιμές, όταν θα ανακοινωθούν προς το τέλος Αυγούστου, αυτές θα αλλάξουν, είτε θα είναι 1-2 ευρώ πιο χαμηλά, είτε θα είναι 1-2 ευρώ πιο υψηλές για να μην επιβεβαιωθεί το εν λόγω δημοσίευμα και το leak. Είναι κάτι το συνηθισμένο που κάνουν οι εταιρείες για να μην φανεί ότι διέρρευσαν οι τιμές."
οπότε δεν είναι άξιο σχολιασμού.
Γιατί πολύ απλά υπάρχει πολύ κόσμος που είναι άσχετος...Πλήρης αποτυχία εάν ισχύουν αυτά;
Ποιος ο λογος με τα ίδια χρήματα να πας μέσω cosmote σε συμβόλαιο
Προς διευκρίνηση, δεν θέλω το Netflix μέσω cosmote γιατί κατά πάσα πιθανοτητσ θα κόψω την cosmote τέλη ΟκτωβρίουΓια πειτε μου γιατί δεν το πολυκαταλαβα. Εγώ που έχω Netflix ήδη πολυ καιρό, θα πρεπει να κάνω κάτι για να μην μου έρθει κάποια χρέωση Netflix στο λογαριασμό της cosmote? Δε με ενδιαφέρει το Netflix μέσω της cosmote, το θέλω ανεξάρτητο.
Ή με πάγια εντολή, πληρώνοντας και προμήθεια στην τράπεζα.Γιατί πολύ απλά υπάρχει πολύ κόσμος που είναι άσχετος...
Γιατί υπάρχουν πολλοί που τα θέλουν όλα σε ένα box διότι μπερδεύονται με τις πολλές συσκευές και τα πολλά τηλεκοντρόλ.
Γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να κάνουν συνδρομές και να πληρώνουν μέσω internet.
Πολύ απλά είναι γι αυτούς που θέλουν λιγότερα τηλεκοντρόλ, δεν θέλουν πάρε δώσε με συνδρομές και πληρωμές διαδικτυακά, θέλουν έναν λογαριασμό τον οποίο συνεχίζουν να τον πληρώνουν περιμένοντας στην ουρά στον ΓΕΡΜΑΝΟ (και είναι πάρα πολλοί)...
Το κόστος που είναι;![]()
Το κόστος συνδρομής της Cosmote TV με Netflix και Novasports
Εκτός από τη συνεργασία με τη Nova, η συνδρομητική υπηρεσία του ΟΤΕ φέρνει και το Netflix. Ποιο θα είναι, όμως, το κόστος της νέας συνδρομής; Σύμφωνα με πληροφορίες, αν ένας θεατής επιλέξει να βλέπ…typologies.gr
Και τώρα το λένε και έχουν δίκιο.Θυμάστε που ένα φεγγάρι η Cosmote κατηγορούσε την κυβέρνηση ότι την υπερφορολογεί ενώ υπηρεσίες σαν το Netflix τη γλυτώνουν.
Μέσω ίντερνετ δεν γίνεται δορυφορικά δεν υπάρχουν αποκωδικοποιητές της Cosmote που να έχουν τέτοια δυνατότηταΑπορία όσοι έχουν δορυφορική σύνδεση Cosmote TV θα μπορούν να δουν και το Netflix δια μέσου δορυφόρου η μόνο δια μέσου ίντερνετ
Μέσω δορυφόρου αποκλείεται. Λόγικα είναι μόνο για αυτούς που έχουν το android box.Απορία όσοι έχουν δορυφορική σύνδεση Cosmote TV θα μπορούν να δουν και το Netflix δια μέσου δορυφόρου η μόνο δια μέσου ίντερνετ
Λογικά, και δεδομένου ότι υπάρχει ήδη το προηγούμενο vodafone tv - Disney +, θα βλέπεις κανονικά μέσα από την εφαρμογή του netflix όπως αν έκανες αυτόνομη συνδρομή netflix...Μέσω δορυφόρου αποκλείεται. Λόγικα είναι μόνο για αυτούς που έχουν το android box.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.